Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 07 вересня 2017 16:13

Зміни до тендерного досьє на виконання робіт з «Реконструкції магістральних і розвідних водопровідних мереж міста Кремінна Луганської області»

Rate this item
(0 votes)

УВАГА!
Внесені зміни до тендерного досьє на закупівлю робіт
з «Реконструкції магістральних і розвідних водопровідних мереж міста Кремінна Луганської області», що здійснюється в рамках реалізації проекту «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді м. Кремінна» та реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу

 

Посилання на публікацію:

http://kremrada.gov.ua/index.php/proekti-es/polipshennya-dostupu-do-vodi-v-postrazhdalij-vid-konfliktu-gromadi-m-kreminna/item/2073-konkurs-na-vikonannya-robit-z-rekonstruktsiji-magistralnikh-i-rozvidnikh-vodoprovidnikh-merezh-mista-kreminna-luganskoji-oblasti

https://prozorro.gov.ua/news/dogovir-na-vikonannya-robit-z-rekonstrukciyi-magistralnih-i-rozvidnih-vodoprovidnih-merezh-mista-kreminna-luganskoyi-oblasti

Предмет: «Реконструкція магістральних і розвідних водопровідних мереж міста Кремінна Луганської області», що здійснюється в рамках реалізації проекту «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді м. Кремінна».

Місцезнаходження ‑ 92905, Україна, Луганська область, Кремінський район, м. Кремінна

Згідно пп. 9.1. п. 9 Інструкцій для учасників тендеру Замовник може внести зміни до тендерної документації шляхом опублікування змін не пізніше, ніж за 11 днів до закінчення строку подання тендерних заявок.

 

Повідомляємо про внесення змін до тендерної документації в частині Том 5 «Проектна документація, включаючи креслення» та перенесення у зв’язку з цим крайнього строку подання тендерних заявок з 09:00 за київським часом «11» вересня 2017 р. на 09:00 за київським часом «19» вересня 2017 р.

 

Як і раніше, Том 5 «Проектна документація, включаючи креслення» надаються заявникам за письмовим запитом на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з копією на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Тендерна документація зі змінами доступна для ознайомлення у додатку до цього оголошення та за адресою: Україна, 92905, Луганська область, Кремінський район, м. Кремінна, проспект Дружби, 13, Кремінська міська рада, каб. 10, понеділок – четвер з 8:00 до 17:00; п’ятниця з 08:00 до 16:00 (перерва з 12:00 до 13:00; вихідні дні: субота, неділя).

Read 983 times

Main Menu

Kremins'ka TG