Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 14 липня 2020 15:04

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 14.02.2018 №56 «Про створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

«___»__________20___

Кремінна

№____/проект

Про внесення змін до рішення
виконавчого комітету Кремінської
міської ради від 14.02.2018 № 56
«Про створення постійно діючої комісії
з питань поводження з безхазяйними

відходами»

 

На виконання ст.12 Закону України «Про відходи», постанови Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 №1217 «Про затвердження Порядку виявлення та обліку безхазяйних відходів», з метою запобігання або зменшення обсягів утворення відходів, додержання умов поводження з ними, запобігання негативному впливу їх на навколишнє природне середовище і здоров'я людей, у зв’язку з кадровими змінами в апараті виконавчого комітету Кремінської міської ради, керуючись ст.ст. 33,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконком міської ради

ВИРІШИВ :

  1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 14.02.2018 № 56 «Про створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами», а саме:
    - виключити зі складу комісії Наумчук О. Г. - інспектор з благоустрою відділу житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради, секретар комісії
    - включити до складу Молчанов Р.В.- інспектор з благоустрою відділу житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради, секретар комісії.
  2. Інші пункти рішення залишити без змін.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                               Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 405 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG