Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 03 липня 2020 15:34

Про погодження місця розташування тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності ФОП Акімовій Р.А.

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

«___»__________20___

Кремінна

№____

Про погодження місця розташування
тимчасової споруди для здійснення
підприємницької діяльності ФОП
Акімовій Р.А.

 

                       Розглянувши заяву та надані документи ФОП Акімової Римми Анатоліївни щодо погодження місця розташування тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності, на території присадибної земельної ділянки, за адресою: Кремінський район, м. Кремінна, вул. Лиманська (колишня Куйбишева), 93, враховуючи позитивний висновок головного архітектора з цього питання, керуючись п. 8 а ст. 30, ст. ст. 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 99 Земельного кодексу України виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Погодити місце розташування тимчасової споруди – торговельного павільйону ФОП Акімовій Риммі Анатоліївні для здійснення підприємницької діяльності (роздрібної торгівлі овочами та фруктами) за адресою: Кремінський район, м. Кремінна, вул. Лиманська, 93, на території присадибної земельної ділянки, що належить Рубан Ларисі Іванівні, з її письмової згоди, яка перебуває у її приватній власності для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель - Державний акт на право власності на земельну ділянку Серія ЛГ № 035780 від 29.05.2003.
  2. ФОП Акімовій Р.А до початку робіт зі встановлення торгівельного павільйону провести роботу щодо зміни цільового призначення частки зазначеної земельної ділянки.

 

Міський голова                               Ю.О. ПРОКОПЕНКО 

Read 324 times

Main Menu

Kremins'ka TG