Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 02 січня 2020 14:41

Про затвердження протоколу наглядової ради у сфері розподілу соціального житла при виконавчому комітеті Кремінської міської ради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

«___»________2020 року

Кремінна

№__/проєкт

Про затвердження протоколу
наглядової ради у сфері розподілу
соціального житла при виконавчому
комітеті Кремінської міської ради

 

Розглянувши протокол № 1 від __.01.2020 засідання уповноваженої оцінної комісії при виконавчому комітеті Кремінської міської ради, враховуючи протокол засідання уповноваженої оцінної комісії з визначення вартості майна громадян, які бажають стати на соціальний квартирний облік, перебувають на такому обліку та користуються соціальним житлом, керуючись Законом України “Про житловий фонд соціального призначення”, Постановою Кабінету Міністрів України від 16 січня 2007 р. №23 “Про затвердження Положення про наглядову раду у сфері розподілу соціального житла», Постановою Кабінету Міністрів України від 23.07.2008 № 682 «Деякі питання реалізації Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», статтями 30, 52, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Кремінської міської ради :

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити протокол № 1 від __.01.2020 засідання уповноваженої оцінної комісії при виконавчому комітеті Кремінської міської ради.
    Додаток – 4 арк.
  2. Взяти на соціальний квартирний облік на отримання соціального житла до загальної черги --------- у складі сімї 4 особи, що має статус внутрішньо – переміщеної особи, і не має власного житла.
  3. Відмовити у взятті на соціальний квартирний облік на отримання соціального житла гр. …… у зв’язку із поданням документів у неповному обсязі та відсутності підстав для визнання у встановленому порядку громадянина таким, що потребує надання соціального житла.
  4. Протягом семи робочих днів повідомити про прийняте рішення відповідно до п. 2, п. 3 даного рішення.
  5. Внести відомості про гр. ------- до книги обліку осіб, які мають право на отримання соціального житла.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                     Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 561 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG