Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 30 травня 2019 15:52

Про надання дозволу на проведення послуг розважального характеру планових гастролей цирк-шапіто «Кураж»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

___________ 2019 року

Кремінна

№ ____

Про надання дозволу на проведення
послуг розважального характеру
планових гастролей цирк-шапіто
«Кураж»

 

          Відповідно до рішень Кремінської міської ради шостого скликання від 21 жовтня 2015 року № 65/17 «Про здійснення виносної торгівлі» та № 65/18 «Про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою», розглянувши заяву адміністратора цирку – шапіто «Кураж» Акимової Тетяни Олександрівни щодо надання дозволу на розміщення на площі Красній міста Кремінна планових гастролей цирку – шапіто «Кураж» ПП « Продюсерький центр гастролі в Україні», керуючись ст.ст.140,143,144 Конституції України, п.8 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл цирку – шапіто «Кураж» розташувати купол цирку на площі Красній, на земельній ділянці 312 м2, терміном на 8 днів з 04.06.2019 по 11.06.2019 з метою надання послуг розважального характеру – циркові вистави.
  2. Спеціалісту планово – фінансового відділу апарату виконкому зробити розрахунок пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою.
  3. Адміністратору, відповідальному за виносну торгівлю, видати заявнику Аркуш встановлення місця виносної торгівлі та режиму роботи .
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

Міський голова                                        Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 521 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG