Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 15 січня 2019 13:52

Про організацію та проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків у житловому фонді комунальної власності територіальної громади м.Кремінна

Кремінська міська рада
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № ___

 

від «___» ____________ 2019 р.
м. Кремінна

 

Про організацію та проведення конкурсу
з призначення управителя багатоквартирних
будинків у житловому фонді
комунальної власності територіальної
громади м. Кремінна

 

З метою реалізації Закону України «Про особливості здійсненя права власності у багатоквартирному будинку», відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 05.09.2018 №712 «Про затвердження Правил надання послуги з управління багатоквартирним будинком та Типового договору про надання послуги з управлінняя багатоквартирним будинком», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150, Положення про конкурсну Комісію щодо призначення управителя з управління багатоквартирним будинком, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 27.06.2017 № 137, керуючись ст.ст. 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Перелік будинків, в яких станом на 01.03.2019 не створені об`єднання співвласників багатоквартирних будинків, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком.

Додаток 1- 1 арк.

  1. Визначити Перелік об’єктів конкурсу згідно Переліку будинків, в яких станом на 01.03.2019 не створені об`єднання співвласників багатоквартирних будинків, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком.

Додаток 2 – 1 арк.

  1. Затвердити конкурсну документацію для проведення конкурсу з визначення управителя багатоквартирних будинків

Додаток 3- 22 арк.

  1. Оголосити конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків у житловому фонді комунальної власності територіальної громади м. Кремінна.
  2. Секретарю виконавчого комітету забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсу у ЗМІ.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                                                     Ю.О.Прокопенко

Read 483 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG