Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 03 травня 2018 16:34

Про надання дозволу на проведення виїзної торгівлі ФОП

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 РІШЕННЯ № _____

 

____________________ 2018 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на проведення виїзної торгівлі ФОП

 

 Відповідно до рішень Кремінської міської ради шостого скликання від 21 жовтня 2016 року № 65/17 «Про здійснення виносної торгівлі» та № 65/18 «Про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою», розглянувши заяву фізичної особи - підприємця ххххххххххххххххх щодо надання дозволу на тимчасову торгівлю продуктами харчування швидкого приготування, безалкогольними напоями та морозивом на провулку Бульварному міста Кремінна в біля офісу громадської організації «Кремінська бізнес-асоціація» , керуючись ст..ст.140,143,144 Конституції України, п.8 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл ФОП ххххххххххххх на проведення торгівлі продуктами харчування швидкого приготування, безалкогольними напоями, морозивом з пересувного ларька на площі 12 кв.м, на провулку Бульварному міста Кремінна Луганської області біля офісу ГО «Кремінська бізнес-асоціація», щодня з моменту вступу рішення в законну силу по 31.10.2018 р. з 08-00 до 20-00 години.
  2. Спеціалісту відповідальному за виносну торгівлю, видати заявнику Аркуш встановлення місця виносної торгівлі та режиму роботи і зробити розрахунок Пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою.
  3. Зобов’язати заявника підписати договір на вивіз твердих побутових відходів .
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                                                           Ю.О. Прокопенко

Read 424 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG