Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 06 квітня 2018 08:52

Про внесення змін до рішення виконкому від 30.01.2018 р. № 26 «Про затвердження переліку підприємств та видів суспільно корисних робіт для осіб, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № _____

 

_____________ 2018 року
м. Кремінна

Про внесення змін до рішення виконкому
від 30.01.2018 р. № 26 «Про затвердження переліку
 підприємств та видів суспільно корисних робіт для осіб,
на яких судом накладено адміністративне
стягнення у вигляді громадських робіт»

Розглянувши звернення начальника Кремінського районного відділу з питань пробації Північно-східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції підполковника внутрішньої служби Костоглод Т.С. від 05.04.2018 № 51/773 стосовно надання переліку об’єктів, на яких буде відбуватися адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт у 2018 році для осіб, які підлягають примусовому стягненню заборгованості зі сплати аліментів згідно із Законом України від 07.12.2017 р. № 2234-VІІІ « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів», керуючись ст.ст. 38, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Кремінської міської ради

ВИРІШИВ :

  1. Внести зміни у пункт 3 рішення № 26 і викласти його в такій редакції:

 «3. З метою виконання вимог чинного законодавства порушниками, на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт без оплати , встановити такі критерії робіт:

  • роботи без оплати;
  • суспільно-корисні;
  • які виконуються засудженими у вільний від основної роботи час, не більше чотирьох годин на день.».
  1. Доповнити рішення пунктом 3.1 і викласти його в такій редакції:

«3.1. З метою виконання вимог чинного законодавства порушниками, на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді оплатних громадських робіт , , встановити такі критерії робіт:

  • роботи з оплатою
  • суспільно-корисні
  • які виконуються засудженими за рішенням суду та клопотанням Центру зайнятості відповідно до організації та проведення громадських робіт передбачених Програмою соціально – економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік, затвердженою рішенням двадцять восьмої сесії Кремінської міської ради сьомого скликання від 21.12.2018 № 28/2 «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік».
  1. Інші пункти рішення та додатки залишити без змін.

 

Міський голова                                                       Ю.О. Прокопенко

Read 483 times

Main Menu

Kremins'ka TG