Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 15 лютого 2021 15:21

Сесія 05/8. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки МПП «СТИМУЛ» (за межами сел.Діброва)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П
ЯТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«26» лютого 2021 року

Кремінна

№5/ПРОЕКТ

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки МПП «СТИМУЛ»
(за межами сел. Діброва)

 

Розглянувши клопотання дирекції МПП «СТИМУЛ» про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колишнього КСП «Діброва» під об’єктами нерухомого майна (птахотоварна ферма), яка належить підприємству на праві власності відповідно до Договору купівлі-продажу від 18.12.2003 року , керуючись ст.ст. 12, 83, 118, 121, 123 та пункту 21 Перехідних положень Земельного кодексу України , ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл малому приватному підприємству «СТИМУЛ», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Обушенко, 3, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення із земель колишнього КСП «Діброва», яка розташована за межами сел. Діброва, площею 6,0000 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва – утримання птахотоварної ферми з послідуючою передачею її в оренду.
  2. МПП «СТИМУЛ» оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                               В.О. СТРУК

Read 300 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG