Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 22 січня 2021 16:24

Сесія 04/8. Про надання згоди на придбання майна у комунальну власність та укладення договору купівлі-продажу об’єкта нерухомого майна

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЧЕТВЕРТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«___» ______ 2021 року

Кремінна

№4/____

Про надання згоди на придбання майна
у комунальну власність та укладення договору
купівлі-продажу об’єкта нерухомого майна

 

З метою задоволення потреб жителів територіальної громади у оздоровленні та відпочинку, зокрема, дітей пільгової категорії, та забезпечення подальшого соціально – економічного розвитку території, керуючись ст. ст. 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада,

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду дочірньому підприємству «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» (код ЄДРПОУ 41027673) на придбання у комунальну власність шляхом викупу у встановленому порядку на торгах об’єкта нерухомого майна (комплекс будівель та споруд), яке перебуває на праві приватної власності приватного акціонерного товариства лікувально – оздоровчих закладів профспілок України «УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ», (код ЄДРПОУ 02583780) за адресою: вул. Санаторна, (), м. Кремінна, Луганська обл., 92900.
  2. Уповноважити директора дочірнього підприємства «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» (код ЄДРПОУ 41027673) (ФИО)(код….) на укладення договору - купівлі продажу нерухомого майна зазначеного у пункт 1 даного рішення від імені Кремінської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Кремінської міської ради з питань житлово – комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                               В.О. СТРУК

Read 492 times

Main Menu

Kremins'ka TG