Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 04 січня 2021 09:45

Сесія 03/8. Про впорядкування діяльності юридичної особи

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРЕТЯ
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«___» січня 2021 року

Кремінна

№3/ПРОЕКТ

Про впорядкування діяльності юридичної особи

 

Відповідно до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про соціальні послуги», Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо особливостей формування та виконання бюджетів об’єднаних територіальних громад», Постанови Кабінету Міністрів України № 479 від 01.06.2020 р. «Деякі питання діяльності центрів соціальних служб», постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2009 р. №1417 «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», ст.89 Цивільного кодексу України, у зв’язку зі зміною фінансування, з метою забезпечення прав жителів громади на отримання якісних і доступних соціальних послуг та подальшого впровадження державних стандартів соціальної роботи, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Перейменувати юридичну особу «Кремінський міський центр соціальних служб» в Комунальну установу «Центр надання соціальних послуг» Кремінської міської ради (код ЄДРПОУ 26271908).
  2. Затвердити Положення про Комунальну установу «Центр надання соціальних послуг» Кремінської міської ради, що додається.
  3. Підтвердити повноваження директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Кремінської міської ради.
  4. Доручити директору Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Кремінської міської ради подати документи для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Кремінської міської ради.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кремінської міської ради.

 

Міський голова                                     Володимир СТРУК

Read 394 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG