Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 08 грудня 2020 16:22

Сесія 02/8. Про затвердження Програми підтримки підприємств водопровідно-каналізаційного господарства комунальної власності територіальної громади на 2021 рік

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДРУГА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

___________ 2020 року

Кремінна

№ __/____

Про затвердження Програми підтримки
підприємств водопровідно- каналізаційного
господарства комунальної власності
територіальної громади на 2021 рік

 

Розглянувши поданий виконавчим комітетом міської ради проект міської Програми підтримки підприємств водопровідно- каналізаційного господарства комунальної власності територіальної громади на 2021 рік, з метою організації стабільної роботи комунальних підприємств з надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити міську Програму підтримки підприємств водопровідно- каналізаційного господарства комунальної власності територіальної громади на 2021 рік.
    Додаток – 8 арк.
  2. Керівнику комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради щоквартально до 20 числа наступного за звітним надавати до відділу з питань житлово-комунального господарства та будівництва міської ради Звіт про фінансові результати.
  3. Відділу з питань житлово-комунального господарства та будівництва щоквартально надавати інформацію про хід виконання Програми постійній комісії міської ради з питань житлово – комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку та сфери послуг.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово – комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку та сфери послуг.

 

Міський голова                               В.СТРУК

Read 376 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG