Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 14 грудня 2020 15:25

Сесія 02/8. Про порядок виконання бюджетів Новокраснянської сільської ради, Червонопопівської сільської ради до завершення бюджетного періоду 2020 року

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДРУГА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«23» грудня 2020 року

Кремінна

№ 2/

Про порядок виконання бюджетів
Новокраснянської сільської ради,
Червонопопівської сільської ради
Луганської області до завершення
бюджетного періоду 2020 року

 

На виконання п.6-1 р.V Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» від17.11.2020 № 1009-IX, наказу Міністерства Фінансів України від 22.06.2012 №758 «Про затвердження Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України», керуючись п.3ч.2 ст. 22 Бюджетного кодексу України, ст. 25, 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Під час проведення реорганізації органів місцевого самоврядування територіальних громад, що об’єдналися, повноваження з управління справами таких юридичних осіб здійснює Кремінський міський голова, обраний сформованою територіальною громадою на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.
  2. Відповідно до Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України, затвердженого наказом Міністерства Фінансів України від 22.06.2012 №758, надати право першого та другого підписів на платіжних, розрахункових, інших фінансових та розпорядчих документах для здійснення операцій за рахунками, відкритими в територіальних органах Державної казначейської служби України:

2.1. По Новокраснянській сільській раді надати право першого підпису Струку Володимиру Олексійовичу –Кремінському міському голові, право другого підпису надати Бєліковій Людмилі Павлівні - головному бухгалтеру Новокраснянської сільської ради. На всіх фінансових документах ставиться печать Кремінської міської ради. .

2.2. По Червонопопівській сільській раді надати право першого підпису Струку Володимиру Олексійовичу –Кремінському міському голові, право другого підпису надати Зьомі Світлані Миколаївні - головному бухгалтеру Червоноповівської сільської ради. На всіх фінансових документах ставиться печать Кремінської міської ради. .

  1. Головним бухгалтерам Новокраснянської та Червонопопівської сільських рад підготувати та надати, в установленому законодавством порядку, до органів Державної казначейської служби України картки зі зразками підписів та інші необхідні документи, передбачені наказом Міністерства Фінансів України №758 від 22.06.2012 «Про затвердження Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України».
  2. Бюджети розформованих територіальних громад виконуються окремо до закінчення бюджетного періоду, з врахуванням таких особливостей:

4.1. Кремінська міська рада Луганської області може вносити зміни до рішень про місцеві бюджети, прийняті радами, що припиняються.

4.2. До завершення періоду окремого виконання бюджетів функції головних розпорядників бюджетних коштів розформованих територіальних громад продовжують здійснювати відповідні бюджетні установи в особі Кремінського міського голови, обраного сформованою територіальною громадою.

4.3. До завершення періоду окремого виконання бюджетів функції місцевих фінансових органів територіальних громад здійснює Кремінський міський голова, обраний сформованою територіальною громадою.

4.4. Залишки коштів, які утворилися на кінець бюджетного періоду на рахунках бюджетів розформованих територіальних громад, перераховуються до бюджету Кремінської міської ради на підставі платіжних доручень за підписом осіб, уповноважених даним рішенням на такі функції.

  1. Уповноважити головних бухгалтерів Новокраснянської та Червонопопівської сільських рад здійснити підготовку податкової, статистичної, фінансової та бюджетної звітності відповідних територіальних громад.
  2. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 

Міський голова                    Володимир Струк

Read 354 times

Main Menu

Kremins'ka TG