Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 14 грудня 2020 15:21

Сесія 02/8. Про затвердження Програми відшкодування частини суми кредитів на впровадження енергоефективного обладнання та/або матеріалів на 2021-2023 рр.

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
_________
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«23» грудня 2020 року

Кремінна

№ 2/

Про затвердження Програми відшкодування
час
тини суми кредитів на впровадження
енергоефективного обладнання та/або
матеріалів на 2021-2023 роки

 

Розглянувши клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми відшкодування частини суми кредитів на впровадження енергоефективного обладнання та/або матеріалів на 2021-2023 роки, яку ухвалено рішенням виконавчого комітету Кремінської міської ради від 22 грудня 2020 року, з метою забезпечення участі населення у впровадженні заходів з енергозбереження, через залучення кредитних коштів, керуючись статтями 25 та 26, частиною першою статті 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму відшкодування частини суми кредитів на впровадження енергоефективного обладнання та/або матеріалів на 2021-2023 роки (надалі Програма), згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Фінансування заходів Програми проводити в частині зобов’язань міської ради та в межах асигнувань, передбачених у бюджеті Кремінської міської територіальної громади на відповідний бюджетний рік.
  3. Координація та організація виконання Програми здійснюється відділом з питань житлово-комунального господарства, будівництва та комунальної власності.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                   ВОЛОДИМИР СТРУК

Read 328 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG