Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 14 грудня 2020 15:17

Сесія 02/8. Про віднесення окремих об’єктів комунальної власності до сфери управління виконавчих органів Кремінської міської ради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДРУГА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«23» грудня 2020 року

Кремінна

№ 2/

Про віднесення окремих об’єктів комунальної власності
до сфери управління виконавчих органів Кремінської міської ради

 

Для упорядкування діяльності виконавчих органів Кремінської міської ради, з метою підвищення ефективності та економності діяльності зазначених органів, підвищення якості публічних послуг, які надаються органами місцевого самоврядування на території Кремінської міської територіальної громади, ураховуючи приписи ст. 65, 73-781 Господарського кодексу України, ст. 29, 51-52, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Кремінської міської ради від № «Про розмежування повноважень між виконавчим комітетом та іншими виконавчими органами », Кремінська міська рада вирішила:

 

  1. Прийняти до сфери управління управлінню освіти, культури, молоді та спорту Кремінської міської ради комунальні установи та заклади розташовані на території Кремінської територіальної громади згідно з переліком (додаток 1).
  2. Прийняти до сфери управління апарату Кремінської міської ради комунальні установи та заклади розташовані на території Кремінської територіальної громади згідно з переліком (додаток 2.)
  3. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 

Кремінський міський голова                          Володимир Струк

Read 351 times

Main Menu

Kremins'ka TG