Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 14 грудня 2020 15:58

Сесія 02/8. Про входження до складу засновників та впорядкування діяльності юридичної особи

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДРУГА
CECIЯ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«23» грудня 2020 року

Кремінна

№2/проект

Про входження до складу засновників
та впорядкування діяльності
юридичної особи

 

            Відповідно до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо особливостей формування та виконання бюджетів об’єднаних територіальних громад», Постанови Кабінету Міністрів України № 479 від 01.06.2020р. «Деякі питання діяльності центрів соціальних служб», ст.89 Цивільного кодексу України, розпорядження голови Кремінської районної державної адміністрації № _____ від ___________2020 р. у зв’язку зі зміною фінансування, з метою забезпечення прав жителів громади на отримання якісних і доступних соціальних послуг та подальшого впровадження державних стандартів соціальної роботи різними категоріями сімей, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Ввійти до складу засновників юридичної особи Кремінського районного центру соціальних служб (код ЄДРПОУ 26271908).
  2. Перейменувати юридичну особу «Кремінський районний центр соціальних служб» в «Кремінський міській центр соціальних служб».
  3. Затвердити Положення про Кремінський міській центр соціальних служб, що додається
  4. Доручити директору Кремінського міського центру соціальних служб подати документи для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо Кремінського районного центру соціальних служб.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з _____________________________ Кремінської міської ради.

 

Міський голова                             Володимир СТРУК

Read 433 times

Main Menu

Kremins'ka TG