Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 24 червня 2020 11:14

61 сесія. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування КУ «Кремінський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТ ПЕРША
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«22» липня 2020 року

Кремінна

№61/ПРОЕКТ

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування КУ «Кремінський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів»
(пл. Кооперативна, 20)

 

Розглянувши клопотання директора КУ «Кремінський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» стосовно затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в постійне користування та наданий проект землеустрою, розроблений відповідно до рішень сесії Кремінської міської ради від 27.11.2019 року № 52/21, враховуючи позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації, керуючись ст. 12, 83, 92, 122, 123, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги із земель комунальної власності житлової та громадської забудови з подальшою передачею в постійне користування, розташованого за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 20.
  2. Провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель громадської забудови, розташовану по пл. Кооперативна, 20, м. Кремінна, кадастровий номер: 4421610100:02:135:0005, площею 0,0800 га.
  3. Передати Комунальній установі «Кремінський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Побєди, 1А, в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель громадської забудови у встановлених межах кадастровий номер: 4421610100:02:135:0005, площею 0,0800 га, розташовану по пл. Кооперативна, 20, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги – центру соціальної допомоги реабілітації дітей-інвалідів.
  4. Дотримуватися прав та обов’язків землекористувача, відповідно до земельного законодавства України.
  5. Надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  6. Землевпорядномувідділуміськвиконкомувнестивідповіднізміниу земельно-кадастрову документацію після Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                               Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 411 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG