Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 15 травня 2020 14:39

60 сесія. Про надання дозволу на оприбуткування коштів від списання металобрухту КП «Кремінське ВКГ»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 ____________ 2020 року

Кремінна

№ 60/проєкт

Про надання дозволу на оприбуткування
коштів від списання металобрухту
КП «Кремінське водопровідно –
каналізаційне господарство»

 

Розглянувши лист директора комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» (КП «Кремінське ВКГ») Макарчука Д.П. від ___________2020 р. № _______, акт оприбуткування металобрухту від ______.2020 р., експертний висновок вартості металобрухту, який надано _____________ (кваліфікаційне свідоцтво __________), відповідно до Порядку списання об'єктів державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08 листопада 2007 року № 1314, враховуючи скрутне фінансове становище підприємства, керуючись ст.ст.25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл КП «Кремінське ВКГ» на оприбуткування коштів отриманих від здачі металобрухту у кількості ________ (__________________) кг, на загальну суму не менше експертної оцінки його вартості.
  2. КП «Кремінське ВКГ» Макарчуку Д.П. провести процедуру оприбуткування коштів, зазначених у п.1 цього рішення, відповідно до чинного законодавства України.
  3. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійно діючу комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                     Ю.О.ПРОКОПЕНКО

Read 429 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG