Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 03 січня 2020 15:28

54 сесія. Про припинення права користування земельною ділянкою Кремінському ВУВКГ та передачу її в постійне користування КП «Кремінське ВКГ» (вул.Дубова Роща, 4а)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П’ЯТДЕСЯТ ЧЕТВЕРТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«29» січня 2020

Кремінна

№54/ПРОЕКТ

Про припинення права користування земельною ділянкою Кремінському виробничому управлінню водопровідно-каналізаційного господарства та передачу її в постійне користування КП «Кремінське водоповідно-каналізаційне господарство»
(м. Кремінна, вул. Дубова Роща, 4а)

 

Розглянувши клопотання т.в.о. керівника Кремінському виробничому управлінню водопровідно-каналізаційного господарства щодо припинення права постійного користування земельною ділянкою та клопотання керівника КУ «Кремінське водоповідно-каналізаційне господарство» щодо передачі земельної ділянки в користування, керуючись ст. 12, 83, 92, 123, 141 Земельного кодексу України, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Припинити Кремінському виробничому управлінню водопровідно-каналізаційного господарства, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Промислова, 2-а, право постійного користування земельною ділянкою комунальної власності із земель промисловості у встановлених межах площею 5,2489 га, кадастровий номер: 4421610100:04:405:0047, яка розташована по вул. Дубова Роща, 4а, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).

  2. Визнати таким, що втратив чинність Державний акт на право постійного користування землею серії І-ЛГ 002084 зареєстрований за №100 від 12.03.2001р.

  3. Передати Комунальному підприємству «Кремінське водоповідно-каналізаційне господарство», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Промислова, 2А, в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель промисловості у встановлених межах площею 5,2489 га, кадастровий номер: 4421610100:04:405:0047, яка розташована по вул. Дубова Роща, 4а, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).

  4. Надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.

  5. Землевпорядномувідділуміськвиконкомувнестивідповіднізміниу земельно-кадастрову документацію після Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.

  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                              Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 400 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG