Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 23 серпня 2019 15:57

50 сесія. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в приватну власність (вул.Кутузова)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П’ЯТДЕСЯТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«24» вересня 2019

Кремінна

№50/ПРОЕКТ

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в приватну власність громадянці --
(вул. Кутузова, 2)

 

Розглянувши заяву громадянина -- діючого від імені -- за довіреністю зареєстрованою в реєстрі за № 1034 виданою 22.11.2016 року щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки яка знаходиться в постійному користуванні відповідно до Державного акту на право постійного користування землею серії ЛГ № 2050000215, з послідуючою передачею її в приватну власність, керуючись ст.ст. 12, 83, 99, 122, 123 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Визнати таким, що втратив чинність Державний акт на право постійного користування землею Серії ЛГ № 2050000215 зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 121 від 17.04.1996 року.
  2. Надати дозвіл громадянці --, яка мешкає за адресою: --, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована по вул. Кутузова, 2, м. Кремінна, площею 0,0695 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність.
  3. Громадянці -- оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  4. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                                 Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 445 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG