Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 13 липня 2018 15:36

37 сесія. Про внесення змін до договору оренди землі від 29.01.2015 р. укладеного з КП «Луганська обласна «Фармація» (пр.Дружби)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ СЬОМА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 37/ПРОЕКТ

 

«15» серпня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про внесення змін до договору оренди землі від 29.01.2015 р. укладеного з КП «Луганська обласна «Фармація»
(пр. Дружби, 12/1)

 

Розглянувши клопотання завідувача ВП «ЦРА № 49» про внесення змін до договору оренди землі у зв’язку з реорганізацією підприємства, враховуючи Розпорядження керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації від 16.06.2015 року № 239 та Розпорядження голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 16.05.2016 року № 272, керуючись ст. 26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до Договору оренди землі від 29.01.2015 року відповідно до якого зареєстровано право оренди землі у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 03.03.2015 року за № 8971978, а саме:

- замість «Комунальне підприємство «Луганська обласна «Фармація»» слід читати «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА «ФАРМАЦІЯ ПІВНІЧ»»

  1. Усі інші умови вищезазначеного договору оренди землі залишити без змін.
  2. Орендарю в місячний строк укласти Додаткову угоду № 1 до вищевказаного договору оренди землі та провести у встановленому законом порядку внесення змін до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
  3. По закінченню строку дії договору оренди з угодами землекористувач зобов’язаний провести роботи по поновленню договору оренди землі або приведенню в належний стан для подальшого використання ділянки при її поверненні.
  4. Орендарю у п'ятиденний термін після внесення у Державний реєстр права оренди на земельну ділянку із змінами надати копії Інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно до землевпорядного відділу виконавчого комітету міської ради.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 454 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG