Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 22 січня 2021 11:27

Протидія корупції

Незважаючи на численні попередження про неминучу відповідальність за вчинення корупційних правопорушень та правопорушень, пов’язаних з корупцією, продовжують мати місце факти порушення антикорупційного законодавства.
Як наслідок, впродовж 2020 року Кремінським відділом Сєвєродонецької місцевої прокуратури направлено до суду 3 обвинувальні акти за скоєння корупційних злочинів, пов’язаних з наданням неправомірної вигоди службовій особі та працівникам підприємств, 2 з яких розглянуто та винних осіб притягнуто до кримінальної відповідальності, 1 перебуває на розгляді суду.
Крім того, прокурорами Кремінського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури прийнято участь у розгляді 7 протоколів про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, за результатами розгляду вказаних протоколів 4 особи притягнуто до відповідальності у вигляді штрафів.
За результатами діяльності прокуратури як спеціально уповноваженого суб’єкта у сфері корупції, внесено 6 подань в порядку ч.3 ст.65 Законом України «Про запобігання корупції» щодо притягнення посадових осіб до дисціплінарної відповідальності.
З урахуванням викладеного, вкотре наголошуємо на суворому дотриманні антикорупційного законодавства, з метою попередження та недопущення вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Прокурор Кремінського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури          І.В.Барабашев

Read 722 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG