Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 15 червня 2020 14:15

Виступ в пресі прокурора Кремінського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області Леця Ю.В.

В лютому 2020 року двоє друзів, мешканці м. Кремінна, вирішили «підзаробити». І оскільки жоден з них не працював, вони не вигадали нічого кращого, ніж обікрасти ферму, на якій працювали раніше. Вночі вони приїхали до ферми, що розташована в с. Житлівка, викрали двох свиней і продали своєму знайомому, сказавши при цьому, що свині начебто належать їм.

Через деякий час, коли гроші від цієї оборудки вже закінчились, в наших двох друзів знову виникла думка про викрадення свиней.

Цього разу до них приєднався ще один знайомий. Утрьох вночі вони поїхали на автомобілі по вже знайомому маршруту на ферму, по приїзді, один з крадіїв залишився дивитись щоб ніхто не йшов, і в разі чого - попередити, а двоє інших проникли до приміщення та викрали цього разу чотирьох свиней.

Для крадіїв не завдало великого клопоту це зробити, оскільки вони були знайомі з місцем скоєння злочину, раніше там працювали, саме це приміщення, з якого було викрадено свиней, було розташовано найдалі від сторожки.

Як і першого разу, викрадених свиней продали.

В ході проведення досудового розслідування для доведення вини обвинувачених було проведено великий обсяг слідчих дій, у підсумку прокуратурою було затверджено обвинувальний акт, який спрямовано до суду для розгляду по суті.

Наразі судовий розгляд триває.

Прокурор Кремінського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури                          Ю. Лець

Read 750 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG