Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 19 травня 2020 09:22

Засуджено двох місцевих мешканців за крадіжку майна, яке належить Кремінській міській раді

Кремінським відділом Сєвєродонецької місцевої прокуратури здійснювалось публічне обвинувачення стосовно осіб, які здійснили крадіжку майна, яке належить Кремінській міській раді.

В ході досудового розслідування встановлено, що в березні поточного року, двоє мешканців міста Кремінна Луганської області, за попередньою змовою групою осіб, таємно вчинили крадіжку металевих решіток для вікон з нежитлової будівлі, яка перебуває на балансі Кремінської міської ради.

За підозрою у скоєнні злочинів одній особі обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, а другій особі - особисте зобов’язання.

Під час судового розгляду справи підозрювані особи свою провину визнали, розкаялись та відшкодували шкоду в повному обсязі.

Вироком Кремінського районного суду винних осіб засуджено за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України до покарання у вигляді 1 року 6 місяців позбавлення волі кожному з випробуванням.

Довідково:

- санкцією ч. 2 ст. 185 КК України передбачено покарання у виді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

 

Прокурор Кремінського відділу
Сєвєродонецької місцевої прокуратури                          Д. Щукін

Read 781 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG