Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 24 квітня 2019 14:47

Перелік податкових агентів зі сплати туристичного збору

Rate this item
(0 votes)

Відповідно до рішення Кремінської міської ради від 19.12.2018 №41/32 (зі змінами відповідно до рішення від 24.04.2019 №44/2), на виконання п.п. 268.5.2 п.268.5 ст. 268 Податкового кодексу України, справляння туристичного збору в адміністративних межах Кремінської міської ради здійснюється такими податковими агентами:

  1. юридичними особами, філіями, відділеннями, податковими агентами, які мають підрозділи без статусу юридичної особи, що надають послуги з тимчасового розміщення у місцях проживання (ночівлі) не за місцем реєстрації таких податкових агентів, фізичними особами - підприємцями, які надають послуги з тимчасового розміщення осіб у таких місцях проживання (ночівлі):
    1.1 готелі, кемпінги, мотелі, гуртожитки для приїжджих, хостели, будинки відпочинку, туристичні бази, гірські притулки, табори для відпочинку, пансіонати та інші заклади готельного типу, санаторно-курортні заклади;

    1.2 житлові будинки, прибудови до житлових будинків, квартири, котеджі, кімнати, садові будинки, дачні будинки, будь-які інші об’єкти, що використовуються для тимчасового проживання (ночівлі).
  1. квартирно-посередницькими організаціями, які направляють неорганізованих осіб з метою їх тимчасового розміщення до житлових будинків, прибудов до житлових будинків, квартир, котеджів, кімнат, садових будинків, дачних будинків, будь-яких інших об’єктів, що використовуються для тимчасового проживання (ночівлі), що належать фізичним особам на праві власності або на праві користування за договором найму.
Read 566 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG