Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 05 січня 2017 17:02

Депутатський звіт, Пилипенко Е.В.

Звіт
депутата Кремінської міської ради сьомого скликання
Пилипенко Едуарда Володимировича
за період з листопада 2015 року по січень 2017 року

 

У своїй діяльності я, Пилипенко Едуард Володимирович, депутат Кремінської міської ради керуюся:

- Конституцією України;

- законом України «Про місцеве самоврядування»;

- законом України «Про статус депутатів місцевих рад»;

- законом України «Про органи самоорганізації населення»»;

- регламентом міської ради.

У своєму виборчому окрузі я підтримую зв’язок з виборцями, вивчаю громадську думку, потреби територіальної громади. Інформую про них раду та її органи. Беру безпосередню участь у їх вирішенні.

За звітний період до мене надійшло 253 звернення громадян, які були мною розглянуті та надані відповідні документи (довідки, побутові характеристики, акти та характеристики житлово-побутових умов проживання). Оформлено 5 клопотань на отримання гуманітарної допомоги, 1 клопотання до Голови обласної комісії з надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів обласного бюджету на допомогу важкохворим людям.

Відповідно до моєї виборчої програми на ім’я Кремінського міського голови надано перелік з 9 питань, 7 з яких вирішено, 2 питання знаходяться в стадії вирішення. Направлено 2 депутатських звернення щодо облаштування тротуарів та ремонту доріг.

Приймав участь в організації та проведені 3 загальноміських суботників з благоустрою в прибережній смузі річки Красна, вулиць Донецька та Східна.

На виконання передвиборчої програми, наказів виборців, з метою налагодження системного діалогу міської ради з громадськістю, підвищення рівня підготовки до затвердження суспільно важливих рішень для міста, мною була організована робота та проведені установчі збори по формуванню і створенню Громадської ради при Кремінській міській раді, в якій я є представником від міської ради.

Я , як секретар міської ради безпосередньо беру участь у здійсненні контролю за роботою комунальних підприємств. На протязі року питання виконання виробничих планів підприємств, звіту керівників щоквартально розглядаються як сесіями так і виконкомом. Мною ініційовано створення дочірнього підприємства комунального підприємства «Креміннакомунсервіс», з метою допущення комунальних підприємств міста до конкурсів з обслуговування багатоквартирного житлового фонду.

Приймав активну участь у нарадах щодо впорядкування роботи «Вечірнього ринку». В ході нарад, визначені майданчики для розвантаження товару під’їзні шляхи, визначені об’єми робіт з ремонту твердого покриття ринку. За підсумками проведеної роботи, виконано ремонт асфальтного покриття ринку.

Безпосередньо приймав активну участь в підготовці проектів рішень щодо виділення земельної ділянки та оформлення дозвільної документації на будівництво бювєту питної води на проспекті Дружби.

На протязі звітного періоду брав участь у сходах громадян в селищах Житлівка, Стара Краснянка, вулицях Центральна, Банкова, Тітова. В рамках визначення думки суміжних громад на виконання Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» приймав участь в загальних зборах мешканців сіл Нова Краснянка та Червона Попівка. Дане питання розглядалося на сесії міської ради та громадських обговореннях, за моєю участю.

Я, як секретар міської ради безпосередньо беру участь у здійсненні контролю за виконанням цільових державних та міжнародних інвестиційних програм з реконструкції освітлення вулиць, покращення водозабезпечення, благоустрою, обслуговування житлового фонду на території міста.

За звітний період, я приймав активну участь у загальноміських заходах, зокрема підготовки святкування Нового року, Свята проводів зими, Дня захисту дітей, Дня молоді, Дня міста.

Я, як секретар міської ради безпосередньо беру участь у роботі всіх постійних депутатських комісіях, сприяю депутатам ради у здійсненні своїх повноважень.

 

ДЕПУТАТ

 

КРЕМІНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ                             Е.В. ПИЛИПЕНКО

Read 1048 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG