Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 01 жовтня 2020 15:38

Протокол №40 від 29.09.2020 (64 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


ПРОТОКОЛ № 40
засідання постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку

 

м. Кремінна                                                                                                 „29” вересня 2020 р.
                                                                                              15.00, зал засідань

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Кременчук В.І., Гриценко Ю.І., Шаповал А.С., Старіков Ю.В.

Відсутній 1 член комісії: Рачинський О.А.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., перший заступник міського голови Дзивульський Г.А., заступник міського голови Макогон Н.М.

Засідання комісії проводиться за участю членів постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 64 сесію міської ради.

Інформація: першого заступника міського голови Дзивульського Г.А., заступника міського голови Макогон Н.М.

 

  1. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції виконавчого комітету Кремінської міської ради про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

Внести зміні до заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік по розділу

“Заходи в галузі культури і мистецтва та спорту” - Заохочення стипендіями молоді в галузі мистецтва та культури.

«Діяльність у сфері державного управління та управління комунальним майном» - зменшити обсяг фінансування на здійснення заходів із землеустрою на 57216 грн.

«Діяльність, пов`язана з експлуатацією об`єктів житлово-комунального господарства» - збільшити обсяг фінансування на забезпечення співфінансування для проведення капітального ремонту житлового фонду об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) (Капітальний ремонт вимощення багатоповерхового житлового будинку ОСББ «Дубок - 3» за адресою: м. Кремінна, пров. Піддубний, буд. 3) – 75 000 грн.

«Організація благоустрою території міста» - збільшити обсяг фінансування на проведення ремонту об`єктів транспортної інфраструктури на суму 240 000 грн. та на 19240 грн. на проведення робіт з підключення зарядної станції як співфінансування по проекту "Створення зарядної станції для електромобілів у м.Кремінна".

І ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення

 «Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:

         Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції виконавчого комітету Кремінської міської ради про приведення у відповідність бюджетних призначень міського бюджету, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

Збільшити доходну частини бюджету загального фонду в сумі 134 200 грн. по коду доходів.

21081500 «Адміністративні штрафи та штрафні санкції за порушення законодавства у сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів» в сумі 129 грн.

13010200 «Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів (крім рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування)» в сумі 63 793 грн.

22012600 «Адміністративний збір за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» - 42 490 грн.

22010300 «Адміністративний збір за проведення державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» - 27 788 грн.

Збільшити видатки загального фонду у сумі 134 200 грн.:

КПКВК 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» КЕКВ 2111 «Заробітна плата» в сумі 110 000 грн. та КЕКВ 2120 «Нарахування на оплату праці» в сумі 24 200 грн. для оплати праці 7,5 шт. одиниць структурного підрозділу для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Кремінської міської ради.

Провести уточнення планових показників міського бюджету шляхом внесення змін до видаткової частини спеціального фонду міського бюджету, а саме:

КПКВКМБ 0117130 «Здійснення заходів із землеустрою» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» зменшити видатки у сумі 57 216 грн. як невикористані.

КПКВКМБ 0117310 «Будівництво об`єктів житлово-комунального господарства» КЕКВ 3122 «Капітальне будівництво (придбання) інших об`єктів» зменшити видатки у сумі 243 826 грн. як невикористані та збільшити по КЕКВ 3210 «Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» в сумі 75 000 грн. - Капітальний ремонт вимощення багатоповерхового житлового будинку ОСББ «Дубок - 3» за адресою: м. Кремінна, пров. Піддубний, буд. 3.

КПКВК 0116030 «Організація благоустрою населених пунктів» КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» збільшити у сумі 24 024 грн. на придбання гойдалок.

Зменшити дефіцит спеціального фонду міського бюджету у сумі 202 018 грн. джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).

Зменшити профіцит загального фонду міського бюджету у сумі 202 018 грн.

Провести уточнення планових показників міського бюджету шляхом внесення змін до видаткової частини загального фонду міського бюджету, а саме:

КПКВК 0113242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення» КЕКВ 2730 «Інші виплати населенню» зменшити видатки у сумі 5 282 грн. як невикористані.

КПКВК 0110180 «Інша діяльність у сфері державного управління» КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» зменшити видатки у сумі 5 000 грн. та КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» зменшити видатки у сумі 11 000 грн. як невикористані.

КПКВК 0116030 «Організація благоустрою населених пунктів» КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» зменшити у сумі 35 940 грн. на придбання урн, лавок, турніка, пісочниці, брусів та КЕКВ 2240 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» збільшити у сумі 240 000 грн. на проведення поточного ремонту доріг (вул. Центральна, вул. Полнова, вул. Вереснева, вул. Слобожанська, пл. Кооперативна, пров. Медовий) та на 19 240 грн. на проведення робіт з підключення зарядної станції як співфінансування по проекту "Створення зарядної станції для електромобілів у м.Кремінна".

КПКВК 0114082 «Інші заходи в галузі культури і мистецтва» КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» зменшити видатки у сумі 4 000 грн. як невикористані та відповідно збільшити по КЕКВ 730 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» у сумі 4 000 грн. на виплату стипендії обдарованій молоді.

         А також затвердити уточнення проведені Розпорядження міського голови від 18 вересня 2020 року №03-01/133 (підготовка та проведення виборів) .

І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про створення структурного підрозділу для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Кремінської міської ради та затвердження Положення про нього, структури й граничної чисельності працівників.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., як оголосила, що з метою вдосконалення системи надання допомоги постраждалим від насильства, запобігання та протидії насильству в сім’ї; ураховуючи потреби територіальної громади міста Кремінна в наданні комплексної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою відповідно до Законів України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» пропонується наступне:

  1. Створити структурний підрозділ для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Кремінської міської ради.
  2. Затвердити:

2.1. Положення про структурний підрозділ для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Кремінської міської ради, яке додається до проекту рішення;

2.2. Структуру та граничну чисельність працівників структурного підрозділу для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі (додаються до проекту рішення).

  1. Фінансове забезпечення структурного підрозділу здійснювати за рахунок коштів міського бюджету та інших джерел, не заборонених чинним законодавством України.

І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про створення структурного підрозділу для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Кремінської міської ради та затвердження Положення про нього, структури й граничної чисельності працівників».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми підтримки обдарованої молоді м. Кремінна.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою заохочення і надання фінансової підтримки молодим людям віком до 18 років, які досягли успіхів у навчанні, мистецтві та спорті, стали переможцями, або призерами обласних учнівських олімпіад, Міжнародних, Всеукраїнських предметних олімпіад, інтелектуальних конкурсів, турнірів, спортивних змагань та творчих конкурсів обласного та вищого рівня пропонується затвердити Програму підтримки обдарованої молоді м. Кремінна та затвердити Порядок виплати стипендії міського голови обдарованій молоді Кремінської громади.

 І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми підтримки обдарованої молоді м. Кремінна».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження договору про грант.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою фінансування проекту «Впровадження енергозберігаючого проекту у навчальному закладі та освітленні вулиць міста Кремінна» пропонується затвердити договір про грант ESC 8/19 NUEE від 31 грудня 2019 року між Кремінською міською радою та Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) для реалізації проекту «Впровадження енергозберігаючого проекту у навчальному закладі та освітленні вулиць міста Кремінна».

І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження договору про грант».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС».

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що клопотання начальника планово-фінансового відділу – головного бухгалтера виконкому Кремінської міської ради щодо належного утримання та своєчасного обслуговування об’єктів благоустрою, Наказ Міністерства фінансів України від 23.01.2015 №11 (із змінами внесеними наказом Мінфіну від 25.09.2015 №840), «Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку основних засобів суб’єктів державного сектору» розділ У1, положення ст. 78 Господарського кодексу України та пропозиції:

  1. Передати з балансу Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС» :

- Капітальний ремонт меморіалу загиблих воїнів (сквер Слави) на суму грн. 276 932,92 грн. без ПДВ;

- Капітальний ремонт зовнішнього освітлення вул.Титова, пл.Красна на суму 1 507 109,42 грн. з ПДВ;

- Капітальний ремонт зовнішнього освітлення вул.Титова, вул.Побєди, вул.Шевченко на суму 1 456 790,62 грн. з ПДВ;

- Капітальний ремонт зовнішнього освітлення вул.Шевченко, вул.Банкова, пр.Дружби, пл.Красна на суму 1 516 750,40 грн. з ПДВ;

- Капітальний ремонт зовнішнього освітлення пр. Дружби на суму 1 477 268,70 грн. з ПДВ;

- Карусель «Велика» в кількості 1 штука на суму 10 998,00 грн. з ПДВ;

- Півсфера паркувальна бетонна в кількості 70 штук на суму 20 300,00 грн. без ПДВ;

- капітальний ремонт тротуару від буд.№4 по пл.Красна до пл.Красна м.Кремінна на суму 96 953,50 грн. без ПДВ.

  1. Створити комісію для здійснення процедури приймання-передачі майна Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС».

І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс КП «Кремінське ВКГ».

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання начальника планово-фінансового відділу – головного бухгалтера виконкому Кремінської міської ради щодо належного утримання та своєчасного обслуговування об’єктів благоустрою, Наказ Міністерства фінансів України від 23.01.2015 №11 (із змінами внесеними наказом Мінфіну від 25.09.2015 №840), «Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку основних засобів суб’єктів державного сектору» розділ У1, положення ст. 78 Господарського кодексу України та пропозиції:

  1. Передати з балансу Кремінської міської ради на баланс КП «Кремінське ВКГ» :

- Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Донецька м.Кремінна на суму 14 529,00 грн. з ПДВ;

- Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Піддубна м.Кремінна на суму 15 228,00 грн. з ПДВ;

- Капітальний ремонт водопровідної мережі по провул. Шахтарський сел-ще Стара Краснянка м.Кремінна на суму 19 820,40 грн. з ПДВ;

- Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Харківська – пл.Шахтна м.Кремінна на суму 16 215,60 грн з ПДВ;

- Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Озерна м.Кремінна на суму 15 592,80 грн. з ПДВ;

- Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Озерна сел-ще Стара Краснянка м.Кремінна а суму 14 791,20 грн. з ПДВ;

- Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Клубна м.Кремінна на суму 10 119,60 грн. з ПДВ;

- Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Харківська м.Кремінна на суму 6 260,40 грн. з ПДВ;

- Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Гоголя м.Кремінна на суму 20 785,20 грн. з ПДВ;

- Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Харківська,68 м.Кремінна на суму 5 648,40 грн. з ПДВ.

- Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул.Суворова м.Кремінна на суму 26 997,60 грн. з ПДВ.

  1. Створити комісію для здійснення процедури приймання-передачі майна Кремінської міської ради на баланс КП «Кремінське ВКГ».

І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс КП «Кремінське ВКГ»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу комунальному підприємству «Кремінське водопровідно – каналізаційне господарство» Кремінської міської ради на демонтаж водогону.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив лист директора комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради (КП «Кремінське ВКГ») від 20.08.2020 № 378/25 про списання з балансу і демонтаж водогону Житлівської дільниці введеного в експлуатацію в 1965 році, що не використовуються у діяльності підприємства з грудня 2018 року та пропозицію надати дозвіл КП «Кремінське ВКГ» на вивід з експлуатації водогону Житлівської дільниці діаметром 350мм – 800 м.п. А також, КП «Кремінське ВКГ» провести демонтаж водогону, який обліковується на балансі підприємства і не використовується за призначенням, для подальшого складування на території підприємства, з метою збереження майна комунальної власності територіальної громади м.Кремінна.

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу комунальному підприємству «Кремінське водопровідно – каналізаційне господарство» Кремінської міської ради на демонтаж водогону».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 10 по вулиці Побєди з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Вересень -2020».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А, який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ «Вересень -2020» Авер'янова В.І. про передачу житлового будинку № 10 по вулиці Побєди на баланс і в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №10 по вулиці Побєди в місті Кремінна з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» на баланс та в оперативне управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Вересень -2020». А також, Директору ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» та голові правління ОСББ «Вересень -2020» створити комісію з приймання – передачі житлового будинку №18 по проспекту Дружби в місті Кремінна, провести перевірку активів, скласти акт приймання-передачі основних засобів, провести їх передачу у встановленому законом порядку та внести зміни в дані бухгалтерського обліку.

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 10 по вулиці Побєди з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Вересень -2020»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Порядку визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, що перебуває у комунальній власності Кремінської територіальної громади.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив, що з метою регулювання відносини, що виникають у зв'язку з розміщенням зовнішньої реклами на території Кремінської територіальної громади і визначення порядку надання дозволів на розміщення такої реклами пропонується затвердити Порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Кремінської територіальної громади згідно з додатком до проекту рішення.

І ознайомив з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Порядку визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, що перебуває у комунальній власності Кремінської територіальної громади».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Кремінської територіальної громади.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив, що з метою регулювання відносин, що виникають у зв'язку з розміщенням зовнішньої реклами на території Кремінської територіальної громади і визначення порядку надання дозволів на розміщення такої реклами пропонується затвердити Правила розміщення зовнішньої реклами на території Кремінської територіальної громади згідно з додатком до проекту рішення.

І ознайомив з відповідним проектом рішення з додатками.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Кремінської територіальної громади».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про клопотання перед Кремінською районною радою про безоплатну передачу нерухомого майна, бази відпочинку “Лісна поляна” зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м. Кремінна.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив, що з метою розвитку туризму у Кремінській громаді та у зв’язку з участю Кремінської міської ради у Меморандумі про співпрацю щодо створення Агротуристичного кластеру “Сіверський Донець” пропонується порушити клопотання перед Кремінською районною радою про безоплатну передачу нерухомого майна, бази відпочинку “Лісна поляна”, розташованої у м. Кремінна, вул. Санаторна,23 зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м. Кремінна. А також порушити клопотання перед Кремінською районною радою про передачу до Кремінської міської ради права засновника комунального підприємства “Оздоровчо-туристичний центр “Лісова казка” (КП “ОТЦ Лісова казка”), код ЄДРПОУ 25367345.

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про клопотання перед Кремінською районною радою про безоплатну передачу нерухомого майна, бази відпочинку “Лісна поляна” зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м. Кремінна».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про клопотання перед Кремінською районною радою про безоплатну передачу нежитлових будівель зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м. Кремінна.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив листи МБО “Чіріклі” від 18.08.2020 та від Кремінської районної громадської організації “Бахтало Дром” від 18.08.2020 №7, з метою забезпечення приміщеннями громадських організацій м. Кремінна, а також з метою переобладнання нежитлової будівлі (центральної котельні) в спортивно-розважальний центр для жителів м. Кремінна пропонується порушити клопотання перед Кремінською районною радою про безоплатну передачу ½ частини адміністративної будівлі КП “Креміннатеплокомуненерго”, розташованої у м. Кремінна, пров. Гастелло,21, та нежитлової будівлі (центральна котельня), розташованої у м. Кремінна, вул. Центральна,9 зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м. Кремінна.

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про клопотання перед Кремінською районною радою про безоплатну передачу нежитлових будівель зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м. Кремінна».

Прийнято одноголосно.

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                 В.І. КРЕМЕНЧУК

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                             А.С. ШАПОВАЛ

Read 512 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG