Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 13 серпня 2020 16:28

Протокол №85 від 11.08.2020 (62 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


ПРОТОКОЛ № 85
засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів

 

м. Кремінна                                                                                                 „11” серпня 2020 р.
                                                                                                                  14.00, акт. зал

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Кравченко В.І., Гриценко Л.А., Несчетний А.А.

Відсутні 2 члена комісії: Гнелицький К.С., Нагорянський О.В.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., заступник міського голови Макогон Н.М.

Засідання комісії проводиться за участю членів постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку Кременчука В.І. та Шаповала А.С.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 62 сесію міської ради.

Інформація: заступника міського голови Макогон Н.М.

 

  1. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції виконавчого комітету Кремінської міської ради про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

Внести зміні до заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік по розділу

«Діяльність у сфері державного управління та управління комунальним майном» доповнити заходами на проведення робіт щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка знаходиться в оренді ПАТ «УКРТЕЛЕКОМ» за згодою землекористувача, розташованої по вул. Титова, 45, на проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності по проспекту Дружби та детального плану території;

“Оздоровлення та відпочинок дітей ” (зменшити видатки);

“Заходи в галузі культури і мистецтва та спорту” (зменшити видатки);

“Діяльність, підприємств житлово-комунального господарства» доповнити заходами надання дотації КП «Кремінське ВКГ» на сплату боргу, що виникла на підставі договору про постачання електричної енергії № 12р-КМ та на проведення робіт із розробки детального плану території та топографічної зйомки земельної ділянки за адресою м.Кремінна, вул. Титова;

“Організація благоустрою території міста ”доповнити заходами на придбання обмежувальних елементів руху в кількості 70 шт. з метою їх встановлення на перехресті вулиця Титова – проспект Дружби міста Кремінна від тротуару у районі магазину «Класик» до зеленої зони проспекту Дружби, на проведення робіт з облаштування території та підключення зарядної станції як співфінансування по проекту «Створення зарядної станції для електроавтомобілів у м. Кремінна» та придбання дитячого ігрового комплексу в рамках проекту "Підтримка притулку для осіб , які постраждали від домашнього насильства та /або насильства за ознакою статі в м. Кремінна, шляхом облаштування ігрового майданчику");

“Інвестиційна діяльність ” доповнити заходами на придбання 2 планшетів та ноутбуку в рамках проекту "Покращення адміністративних послуг в Кремінській громаді" та "Випуск інформаційного бюлетеня - Кремінщина інформує".

І ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення

 «Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:

         Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції виконавчого комітету Кремінської міської ради про приведення у відповідність бюджетних призначень міського бюджету, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

Збільшити доходну частини бюджету загального фонду в сумі 45 708 грн. по коду доходів

13010200 «Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів (крім рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування)».

Збільшити видатки загального фонду у сумі 45 708грн.:

 КПКВК 0117130 «Здійснення заходів із землеустрою» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» на проведення робіт щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка знаходиться в оренді ПАТ «УКРТЕЛЕКОМ» за згодою землекористувача, розташованої по вул. Титова, 45.

Збільшити дефіцит спеціального фонду міського бюджету джерелом покриттям якого визначити використання вільного залишку коштів на початок року в сумі 49 509 грн. (надходження коштів отриманих від відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва).

За рахунок збільшення дефіциту спеціального фонду міського бюджету збільшити планові асигнування видатків на загальну суму 49 509 грн. по КПКВКМБ 0117130 «Здійснення заходів із землеустрою» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» на проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності по проспекту Дружби.

Провести уточнення планових показників міського бюджету шляхом внесення змін до видаткової частини загального фонду міського бюджету, а саме:

Зменшити видатки загального фонду у сумі 482 840 грн.:

КПКВК 0116020 «Забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги» КЕКВ 2610 «Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» у сумі 64 132 грн., в т.ч. дотація КП «Кремінське ВКГ» на обслуговування бювету питної води в сумі 33 000 грн. та на обслуговування міського фонтану в сумі 30 000 грн., дотація ДП «Кремінське комгосподарство» КП «ККС» на придбання матеріалів та обладнання в сумі 1 132 грн.;

КПКВК 0117680 «Членські внески до асоціацій органів місцевого самоврядування» КЕКВ 2800 «Інші поточні видатки» у сумі 22 450 грн.

КПКВК 0116030 «Організація благоустрою населених пунктів» КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» у сумі 50 000 грн. як не використані асигнування на придбання лічильників електроенергії, КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» у сумі 45 500 грн. як не використані асигнування на проведення робіт з дезінфекції міста, КЕКВ 2800 «Інші поточні видатки» у сумі 20 952 грн. як не використані асигнування.

КПКВК 0113140 «Оздоровлення та відпочинок дітей, крім заходів з оздоровлення дітей, що здійснюються за рахунок коштів на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» КЕКВ 2730 «Інші виплати населенню» у сумі 50 000 грн. як не використані асигнування.

КПКВК 0116017 «Інша діяльність пов'язана з експлуатацією об'єктів житлово-комунального господарства» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» у сумі 42 000 грн. як не використані асигнування на виготовлення технічної документації.

КПКВК 0114082 «Інші заклади та заходи в галузі культури та мистецтва» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» у сумі 166 885 грн. та КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» у сумі 20 921 грн. як не використані асигнування.

Збільшити видатки загального фонду у сумі 418 843 грн.:

КПКВК 0116020 «Забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги» КЕКВ 2610 «Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» у сумі 270 000 грн. дотація КП «Кремінське ВКГ» у сумі 200 000 грн. на сплату боргу, що виникла на підставі договору про постачання електричної енергії № 12р-КМ та 70 000 грн. на проведення робіт із розробки детального плану території та топографічної зйомки земельної ділянки за адресою м.Кремінна, вул. Титова.

КПКВК 0116030 «Організація благоустрою населених пунктів» КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» у сумі 21 000 грн. на придбання обмежувальних елементів руху в кількості 70 шт. з метою їх встановлення на перехресті вулиця Титова – проспект Дружби міста Кремінна від тротуару у районі магазину «Класик» до зеленої зони проспекту Дружби та КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» у сумі 54 000 грн. для проведення робіт з облаштування території та підключення зарядної станції як співфінансування по проекту «Створення зарядної станції для електроавтомобілів у м. Кремінна».

КПКВКМБ 0117130 «Здійснення заходів із землеустрою» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» у сумі 30 000 грн. (проведення робіт щодо поділу земельної ділянки комунальної власності).

КПКВК 0117640 «Заходи з енергозбереження» КЕКВ 2730 «Інші виплати населенню» у сумі 43 843 грн. (відшкодування частини суми кредитів на впровадження енергоефективного обладнання та/ або матеріалів).

Збільшити профіцит загального фонду міського бюджету у сумі 63 997 грн.

Збільшити дефіцит спеціального фонду міського бюджету у сумі 63 997 грн. джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).

Збільшити видатки спеціального фонду у сумі 63 997 грн.:

КПКВК 0116030 «Організація благоустрою населених пунктів» КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» у сумі 30 000 грн. (придбання дитячого ігрового комплексу в рамках проекту "Підтримка притулку для осіб , які постраждали від домашнього насильства та /або насильства за ознакою статі в м. Кремінна, шляхом облаштування ігрового майданчику");

КПКВК 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» у сумі 33 997 грн. на придбання 2 планшетів та ноутбуку в рамках проекту "Покращення адміністративних послуг в Кремінській громаді" та "Випуск інформаційного бюлетеня- Кремінщина інформує".

І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд на проспекті Дружби м. Кремінна.

 

СЛУХАЛИ:

            Макогон Н.М., як оголосила, що для визначення механізму розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у зоні для розташування кафе громадського простору проспекту Дружби м. Кремінна (Бульвару), відповідно до Закону України “Про благоустрій населених пунктів”, “Про регулювання містобудівної діяльності”, Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженого наказом Мінрегіону від 21.10.2011 №244 пропонується затвердити Порядок розміщення тимчасових споруд у зоні для розташування кафе на проспекті Дружби м. Кремінна відповідно до додатку 1 проекту рішення.

 І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд на проспекті Дружби м. Кремінна».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                В.І. КРАВЧЕНКО

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                            Л.А. ГРИЦЕНКО

Read 619 times

Main Menu

Kremins'ka TG