Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 27 липня 2020 11:51

Протокол №62 від 17.07.2020 (61 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 62
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

м. Кремінна                                                                                          „17” липня 2020 р.
                                                                                                          14.00, акт. зал

 

На засіданні присутні 4 члена комісії: Осєннов О.М., Лопата Б.А., Наумчук Ю.М., Попов В.Г.

Відсутній 1 член комісії: Фещенко О.В.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 61 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

  1. Про звільнення від сплати орендної плати за земельні ділянки ДП «Кремінське комгосподарство» КП «Кремінна-комунсервіс».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила колективне звернення громадян, які займаються підприємницькою діяльністю на території виробничої дільниці «Вечірнього ринку» ДП «Кремінське комгосподарство» КП «Кремінна-комунсервіс», щодо звільнення від орендної плати за земельні ділянки під ринком у зв’язку з введенням карантину встановленим Кабінетом Міністрів України та пропозицію звільнити ДП «Кремінське комгосподарство» КП «Кремінна-комунсервіс», юридична адреса: м. Кремінна, пров. Нагорний, 149, від сплати орендної плати за земельні ділянки розташовані по пров. Дружби, м. Кремінна, кадастровий номер: 4421610100:02:248:5215, 4421610100:02:248:0005, 4421610100:02:248:0006, які надані для будівництва та обслуговування ринкової інфраструктури, терміном з 01.07.2020 року до 31.12.2020 року шляхом укладання Додаткової угоди № 2 до договору оренди землі від 09.09.2016 року (з доповненням). І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про звільнення від сплати орендної плати за земельні ділянки ДП «Кремінське комгосподарство» КП «Кремінна-комунсервіс»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про відмову в наданні дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гринечко Н.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Гринечко Н.В. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, рішення 47 сесії міської ради 7 скликання від 26.06.2019 року № 47/14 «Про створення громадських сіножатей в межах сел. Стара Краснянка» та зачитала проєкт рішення в якому пропонується відмовити в наданні дозволу громадянці Гринечко Наталії Вікторівні на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована в межах сел. Стара Краснянка площею до 2,00 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про відмову в наданні дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гринечко Н.В.».

Прийнято одноголосно.

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                 О.М. ОСЄННОВ

Read 592 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG