Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 30 січня 2020 09:49

Протокол №34 від 28.01.2020 (54 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


ПРОТОКОЛ № 34

засідання постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку

 

м. Кремінна                                                                                                 „28” січня 2020 р.
                                                                                                                   15.00, акт. зал

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Кременчук В.І., Шаповал А.С., Гриценко Ю.І.

Відсутні 2 члена комісії: Рачинський О.А., Старіков Ю.В.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., перший заступник міського голови Дзивульський Г.А.

Засідання комісії проводиться за участю членів постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 54 сесію міської ради.

Інформація: першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

  1. Про передачу технічного паспорту на багатоквартирний житловий будинок з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ЗАТИШОК КРЕМІННОЇ».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив, що відповідно Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Закону України “Про приватизацію державного житлового фонду, Цивільного кодексу України, Закону України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» пропонується безоплатно передати технічний паспорт загальною вартістю 38400 грн (тридцять вісім тисяч чотириста гривень 00 коп.) без ПДВ на багатоквартирний житловий будинок № 1 на вулиці Титова в м. Кремінна з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку « ЗАТИШОК КРЕМІННОЇ».

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу технічного паспорту на багатоквартирний житловий будинок з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ЗАТИШОК КРЕМІННОЇ»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 18 по проспекту Дружби з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ОАЗИС-2020».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив звернення голови правління ОСББ «ОАЗИС-2020» Мамчур О.П. про передачу житлового будинку № 18 по проспекту Дружби на баланс і в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №18 по проспекту Дружби в місті Кремінна з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» на баланс та в оперативне управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ОАЗИС-2020».

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 18 по проспекту Дружби з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ОАЗИС-2020»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на оприбуткування коштів від списання металобрухту КП «Кремінське водопровідно – каналізаційне господарство».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив лист директора комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» (КП «Кремінське ВКГ») Макарчука Д.П. від 22.01.2020 № 44/25, акт оприбуткування металобрухту від 22.01.2020, експертний висновок вартості металобрухту від 21.01.2020 наданий СПД Лазебник А.Б. (кваліфікаційне свідоцтво МФ № 00045/х) та пропозицію надати дозвіл КП «Кремінське ВКГ» на оприбуткування коштів отриманих від здачі металобрухту у кількості 149530,0 кг, на загальну суму не менше експертної оцінки його вартості. А також, вказати керівнику КП «Кремінське ВКГ» Макарчуку Д.П. провести процедуру оприбуткування коштів відповідно до чинного законодавства України.

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на оприбуткування коштів від списання металобрухту КП «Кремінське водопровідно – каналізаційне господарство»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про погодження розподілу коштів, отриманих комунальним підприємством «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради від реалізації металобрухту.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив листи директора комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради від 02.01.2020 №1/25, від 22.01.2020 № 44/25, № 46/25 стосовно запланованих напрямків використання коштів, отриманих підприємством від реалізації металобрухту та пропозицію погодити КП «Кремінське ВКГ» розподіл коштів, отриманих підприємством від реалізації металобрухту, а саме:

- оплата за договором поруки Е-08-20 від 15.01.2020, укладеним між ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання», КП «Кремінське ВКГ» та Кремінським ВУВКГ, за спожиту електроенергію в сумі 200,0 тис.грн. (двісті тисяч гривень);

- оплата за виконання робіт з демонтажу трубопроводу відповідно до договору від 06.09.2019, укладеного між КП «Кремінське ВКГ» та ФОП Кушнарьов, в сумі 400,0 тис. грн. (чотириста тисяч гривень);

- сплата заборгованості по заробітній платі і відрахування ЄСВ 22% колишнім працівникам Кремінського ВУВКГ у сумі 49 950,96 грн. (сорок дев’ять тисяч дев’ятсот п’ятдесят гривень 96 копійок);

- оплата за виконані роботи з капітального ремонту водопровідної мережі по вул. Мельнична у сумі 66 356,40 грн. (шістдесят шість тисяч триста п’ятдесят шість гривень 40 копійок).

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про погодження розподілу коштів, отриманих комунальним підприємством «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради від реалізації металобрухту».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                            В.І. КРЕМЕНЧУК

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                        А.С. ШАПОВАЛ

Read 644 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG