Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 24 вересня 2019 16:23

Протокол №29 від 24.09.2019 (50 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


ПРОТОКОЛ № 29
засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв’язку із засобами масової інформації

 

м. Кремінна                                                                                                 „24 ” вересня 2019 р.
                                                                                                                   11.00, акт. зал

 

На засіданні присутні 2 члена комісії: Мкртчян В.Г., Тілєєв А.О.

Відсутні 2 члена комісії: Зеленський А.А., Нікішин В.М.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., перший заступник міського голови Дзивульський Г.А., заступник міського голови Макогон Н.М., керівник КП «Кремінське ВКГ» Макарчук Д.П.

Засідання комісії проводиться за участю членів постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку і членів постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 50 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенко Е.В.

 

  1. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Кремінської міської ради від 17.10.2012 №29/5 “Про заходи з реалізації Закону України “Про засади державної мовної політики”.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосила, що з метою приведення рішень Кремінської міської ради до вимог чинного законодавства України, враховуючи визнання неконституційним Закону України “Про засади державної мовної політики”, відповідно до рішення Конституційного Суду України від 28.02.2018 №2-р/2018, Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної” пропонується визнати таким, що втратило чинність рішення Кремінської міської ради від 17.10.2012 №29/5 “Про заходи з реалізації Закону України “Про засади державної мовної політики”.

А також, ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про визнання таким, що втратило чинність рішення Кремінської міської ради від 17.10.2012 №29/5 “Про заходи з реалізації Закону України “Про засади державної мовної політики”».

Прийнято одноголосно.

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                         В.Г. МКРТЧЯН

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                      А.О. ТІЛЄЄВ

Read 691 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG