Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 07 червня 2019 14:45

Протокол №58 від 04.06.2019 (46 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


ПРОТОКОЛ № 58
засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів

 

м. Кремінна                                                                                                 „04” червня 2019 р.
                                                                                                                  10.00, каб. № 12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Кравченко В.І., Гриценко Л.А., Несчетний А.А.

Відсутні 2 члена комісії: Гнелицький К.С., Нагорянський О.В.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., перший заступник міського голови Дзивульський Г.А., заступник міського голови Макогон Н.М., головний спеціаліст з юридичних питань Редя А.Г., директор КУ Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району» Скачкова Г.М.

Засідання комісії проводиться за участю членів постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 46 сесію міської ради.

Інформація: директора КУ Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району» Скачкової Г.М., головного спеціаліста з юридичних питань Реді А.Г., першого заступника міського голови Дзивульського Г.А., заступника міського голови Макогон Н.М.

 

  1. Про діяльність комунальної установи Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району» у 2018 році.

 

СЛУХАЛИ:

Скачкову Г.М., яка оголосила інформацію щодо роботи установи в 2018 році, а саме:

Утримання Трудового архіву виконується за рахунок місцевих бюджетів територіальних громад, документи яких зберігаються в КУ «Трудовий архів» (сільські ради делегують власні повноваження Кремінській міській раді з передачею коштів до місцевого бюджету у вигляді міжбюджетного трансферту, а Кремінська міська рада здійснює видатки на утримання комунальної установи Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району» за рахунок цільової субвенції).

На 01.01.2019 року на відповідальному зберіганні в Трудовому архіві знаходяться документи з особового складу 244-х ліквідованих підприємств від 18 територіальних громад району в кількості 15369 од. зб. і 819 справ тимчасового зберігання.

Новоастраханська, Макіївська територіальні громади документи з особового складу колишніх колгоспів, що діяли на їх території, на зберіганні до Трудового архіву не передали з причин, які не залежать від архівної установи.

За звітній період Трудовий архів прийняв на зберігання 190 од.зб. з особового складу і 506 справ тимчасового зберігання від 8 фондів.

На 23.11.2018 року архів отримав 464 запит (за якими виконано 1083 довідки), працівниками установи надано 528 консультацій та роз’яснень (особисто, телефоном та поштою), удосконалено та перероблено описи до фондів №№5,6,7,8,9,241 (радгоспу-комбінату «Кремінський», радгоспу ім. газети «Ворошиловградська правда», радгоспу «Мир», ДСК «Мир», ДКСП «Роздольне», КСП «Роздольне») – 474 од.зб.

Впродовж року виконувались роботи з ремонту документів, які в процесі експлуатації порвались і пошарпались (803 аркуші були відремонтовані, підклеєні, складені в справи, оправлені і підшиті). Всього 10 справ було відремонтовано, заново оправлено і підшито.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про діяльність комунальної установи Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району» у 2018 році».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до рішень Кремінської міської ради №29/13 від 31.01.2018 та 39/5 від 31.10.2018 “Про укладення договорів оренди”.

 

СЛУХАЛИ:

Редю А.Г., який оголосив лист Кремінського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді від 18.04.2019 №70 щодо збільшення орендованої площі в зв’язку з необхідністю проведення різноманітних заходів, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та проект рішення з наступними пропозиціями:

  1. Внести зміни до рішення Кремінської міської ради №29/13 від 31.12.2018 “Про укладення договорів оренди” (зі змінами), шляхом зменшення орендованої площі районної громадської організації «Кремінський центр регіонального розвитку «Наша громада» за рахунок актової зали на ІІ поверсі (43,4 кв.м) та викласти п.1 у наступній редакції:

“1. Доручити балансоутримувачу - Кремінській міській раді в особі міського голови Прокопенка Ю.О. підписати укладені договори оренди з:

 - Районною громадською організацією «Кремінський центр регіонального розвитку «Наша громада», на приміщення загальною площею 89,1 кв.м, а саме кабінети на І поверсі №2 (7,7 кв.м), № 3 (7,0 кв.м), №4 (12,9 кв.м), №5 (15,5 кв.м), №8 (12,4 кв.м), №9 (14,6 кв.м), коридор загальною площею 16,5 кв.м., туалет і сходи 2,5 кв.м. терміном до 31 грудня 2020 року, з орендною платою 1 грн./рік;

- Головним територіальним управлінням юстиції в Луганській області на приміщення загальною площею 120,7 кв.м, а саме кабінети на ІІ поверсі №2 (11,0 кв.м), № 3 (3,6 кв.м), №4 (2,7 кв.м), №5 (27,8 кв.м), №10 (15,1 кв.м), №11 (12,6 кв.м), №12 (6,4 кв.м), №13 (6,6 кв.м), №14 (8,3 кв.м), №15 (7,6 кв.м), коридор загальною площею 16,6 кв.м., туалет і сходи 2,4 кв.м. терміном до 31 грудня 2020 року, з орендною платою 1 грн./рік.

  1. Внести зміни до рішення Кремінської міської ради №39/5 від 31.10.2018 “Про укладення договорів оренди” шляхом збільшення орендованої площі Кремінського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за рахунок актової зали на ІІ поверсі (43,4 кв.м) та викласти п.2 у наступній редакції:

“2. Передати в оренду Кремінському районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нежитлове приміщення загальною площею 193,6 кв. м., яке розташоване за адресою пл. Красна,20, м. Кремінна, Луганська обл. Міському голові укласти договір оренди з Кремінським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді строком з 11.11.2018 по 31.10.2021 з орендною платою 1 грн”.

  1. Міському голові підписати додаткові угоди з районною громадською організацією «Кремінським центром регіонального розвитку «Наша громада» та Кремінським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо зміни орендованої площі.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішень Кремінської міської ради №29/13 від 31.01.2018 та 39/5 від 31.10.2018 “Про укладення договорів оренди”».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на території Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив, що з метою визначення механізму надання суб'єктами господарювання незалежно від форми їх власності послуг із вивезення твердих побутових відходів на території міста Кремінна, розвитку ринкових відносин, ліквідації монополії у сфері житлово-комунального господарства, забезпечення благоустрою, чистоти і порядку пропонується надання послуг із вивезення побутових відходів на території Кремінської міської ради проводити на конкурсних засадах, а також затвердити Положення про порядок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на території Кремінської міської ради, яке надається до проекту рішення.

А також, ознайомив з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на території Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу технічного паспорту на багатоквартирний житловий будинок №6 на площі Красна з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) « БІБЛІОТЕЧНЕ».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив пропозицію безоплатно передати технічний паспорт загальною вартістю 29148,39 грн (двадцять дев’ять тисяч сто сорок вісім гривень 39 коп. ) без ПДВ на багатоквартирний житловий будинок № 6 на площі Красна в м. Кремінна з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «БІБЛІОТЕЧНЕ» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу технічного паспорту на багатоквартирний житловий будинок №6 на площі Красна з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) « БІБЛІОТЕЧНЕ»».

Прийнято одноголосно.

 

 

  1. Про надання згоди на спільне використання комунального майна.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив, що з метою забезпечення належного функціонування системи водопровідно-каналізаційного господарства, безперебійного водопостачання мешканців території громади і недопущення погіршення умов надання послуг споживачам, розглянувши звернення Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства і комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» пропонується надати згоду Кремінському виробничому управлінню водопровідно-каналізаційного господарства та комунальному підприємству «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради на спільне використання водопровідно-насосної станції «Житлівська» та водопровідно-насосної станції «Кремінська». А також Кремінському виробничому управлінню водопровідно-каналізаційного господарства та комунальному підприємству «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради укласти договори на спільне використання комунального майна відповідно з вимогами Господарського кодексу України з компенсацією витрат на утримання.

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на спільне використання комунального майна».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

         Макогон Н.М.,, яка оголосила пропозицію виконавчого комітету Кремінської міської ради надає про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

І. Внести зміні до заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік

Внести зміни у розділ «Благоустрій», а саме збільшити обсяг фінансування на заходи, в т.ч.:

прибирання та підмітання вулиць міста та місць загального користування на суму 150 000 грн., утримання малих архітектурних споруд (пам´ятники) на суму 2 116 грн.

Внести зміни у розділ «Інвестиційна діяльність», а саме, збільшити обсяг фінансування на заходи, в т.ч.:

реалізація проектів в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України оплата комісійної винагороди за операцію з продажу іноземної валюти та послуги аудиту на суму 51 000 грн, реалізація проектів соціальної дії зі співфінансування з боку Британської Ради на суму 199 000 грн.

ІІ. Внести зміні до заходів Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2019 рік

Зменшити видатки на заходи, в т.ч.

 святкові та урочисті заходи з нагоди Проводів зими на суму 20 000грн.;

урочистості з нагоди Дня Європи в Україні на суму 10 026 грн;

Урочистості з нагоди Дня Конституції України на суму 6 000 грн.;

Заходи з нагоди Дня фізкультури і спорту на суму 10 000 грн.

Збільшити видатки на заходи, в т.ч.

до Міжнародного Дня захисту дітей на суму 30 026 грн.;

до Дня медичного працівника на суму 16 000 грн.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

         Макогон Н.М., яка оголосила пропозицію виконавчого комітету Кремінської міської ради про приведення у відповідність бюджетних призначень міського бюджету, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

  1. За рахунок перерозподілу планових асигнувань видатків між кодами бюджетної класифікації по спеціальному фонду міського бюджету відповідно до службової записки:

1.1. Зменшити планові асигнування видатків спеціального фонду в сумі 328 471 грн.:

За програмою КПКВК 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» в липні на суму 328 471 грн. (придбання службового автомобілю).

1.2. Зменшити планові асигнування видатків загального фонду в сумі 136 645 грн.:

За програмою КПКВК 0117640 «Заходи з енергозбереження» КЕКВ 2281 «Дослідження і розробки, окремі заходи розвитку по реалізації державних (регіональних) програм» на суму 20 000 грн. (проведення енергоаудиту ДНЗ «Ластівка»);

За програмою КПКВК 0117680 «Членські внески до асоціацій органів місцевого самоврядування» КЕКВ 2280 «Інші видатки» на суму 36 338 грн. (невикористані асигнування);

За програмою КПКВК 0117130 «Здійснення заходів із землеустрою» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» на суму 80 307 грн. (невикористані асигнування);

  1. Зменшити дефіцит спеціального фонду міського бюджету на 328 471 суму грн., джерелом покриття якого визначити залучення коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).
  2. Зменшити профіцит загального фонду міського бюджету на суму 328 471 суму грн., напрямком використання якого визначити спрямування коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).
  3. Збільшити планові асигнування видатків загального фонду в сумі 465 116 грн.:

За програмою КПКВК 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» на суму 40 000 грн. (послуги з друкування (розміщення) оголошень в районній газеті);

За програмою КПКВК 0116030 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» на суму 152 116 грн., в т.ч. 150 000 грн. - прибирання та підмітання вулиць міста та місць загального користування і 2 116 грн. - утримання малих архітектурних споруд (пам´ятники) та КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» на суму 199 000 грн. (реалізація проектів соціальної дії зі співфінансування з боку Британської Ради);

За програмою КПКВК 0111010 «Надання дошкільної освіти» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» на суму 14 000 грн. (проведення технічної інвентаризації будівлі ДНЗ «Ластівка») та КЕКВ 2280 «Інші видатки» на суму 9 000 грн. (здійснення оплати за видачу сертифіката у зв’язку з закінченням реконструкції ДНЗ «Ластівка») ;

За програмою КПКВК 0117366 «Реалізація проектів в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» на суму 51 000 грн. (оплата комісійної винагороди за операцію з продажу іноземної валюти та послуги аудиту).

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС».

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою належного утримання та своєчасного обслуговування об’єктів благоустрою, враховуючи Наказ Міністерства фінансів України від 23.01.2015 №11 (із змінами внесеними наказом Мінфіну від 25.09.2015 №840) «Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку основних засобів суб’єктів державного сектору» розділ У1, положення ст. 78 Господарського кодексу України та на підставі клопотання начальника планово-фінансового відділу – головного бухгалтера виконкому Кремінської міської ради пропонується наступне:

  1. Передати з балансу Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС»:

- Гойдалка « Балансир» у кількості 1 штуки на суму 3840,00 грн. з ПДВ ;

- Гойдалка одномісна у кількості 1 штуки на суму 6600,00 грн. з ПДВ;

- Гойдалка « Мрія» у кількості 1 штуки на суму 11622,00 грн. з ПДВ;

- Гойдалка « Мрія» у кількості 1 штуки на суму 10800,00 грн. з ПДВ;

- Дитяча гірка « Малютка» у кількості 1 штуки на суму 5850,00 грн. з ПДВ;

- Ігрова альтанка « Дельфіни» у кількості 1 штуки на суму 12528,00 грн. з ПДВ;

- Гойдалка « Мрія» у кількості 1 штуки на суму 11622,00 грн. З ПДВ;

- Декоративна скульптура « Пішохід» у кількості 7 штук на суму 67550,00 грн. без ПДВ;

- Роботи по облаштуванню пішохідних переходів пандусного типу у кількості 12 штук на суму 520000,00 грн.

  1. Створити комісію для здійснення процедури приймання-передачі майна Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС» у складі:

Дзивульський Г.А. – перший заступник міського голови, голова комісії;

Макогон Н.М. – заступник міського голови з фінансово - економічних питань, заступник голови комісії;

Члени комісії:

Смалько Н.М. – начальник планово-фінансового відділу - головний бухгалтер апарату виконавчого комітету міської ради, заступник голови комісії;

Китайгора І.О. – начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва;

Фещенко О.В. – керівник ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС»;

Ямпольська М.В. – головний бухгалтер ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС».

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження складу Координаційної ради з питань ґендерної рівності, соціальної згуртованості, громадської безпеки та впровадження національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека».

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою забезпечення надання жінкам і чоловікам рівних прав і можливостей, а також на виконання національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2020 року пропонується Затвердити склад Координаційної ради з питань ґендерної рівності, соціальної згуртованості, громадської безпеки та впровадження національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека», який додається до проекту рішення. А також, затвердити Положення про Координаційну раду з питань ґендерної рівності, соціальної згуртованості, громадської безпеки та впровадження національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека», яка додається до проекту рішення.

І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження складу Координаційної ради з питань ґендерної рівності, соціальної згуртованості, громадської безпеки та впровадження національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до рішення сесії Кремінської міської ради від 13 березня 2019 року № 43/9 «Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради».

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила рішення Кремінської районної ради від 16.04.2019 № 45/8 «Про порушення клопотання про передачу майна у спільну власність територіальних громад сіл, селища та міста Кремінського району» та пропозицію викласти п.1 рішення Кремінської міської ради від «13» березня 2019 року № 43/9 «Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради» в наступній редакції:

 «Передати з балансу Кремінської міської ради у спільну власність територіальних громад сіл, селища та міста Кремінського району:

 - ворота по вул. Кооперативна, буд. 20 у кількості однієї одиниці за загальною балансовою вартістю в сумі 920,00 грн.»

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення сесії Кремінської міської ради від 13 березня 2019 року № 43/9 «Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради»».

Прийнято одноголосно.

 

 

  1. Про внесення змін до рішення сесії Кремінської міської ради від «19» грудня 2018 року № 41/12 «Про затвердження Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги, Положення про комісію з надання матеріальної допомоги та її склад».

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила пропозицію комісії міської ради з надання матеріальної допомоги на подолання наслідків пожежі в результаті яких повністю або частково знищено житлові приміщення прийняту за результатами засідання від 24.04.2019 року, а саме:

Доповнити розділ 3 Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги на подолання наслідків пожежі в результаті яких повністю або частково знищено житлові приміщення в новій редакції пунктом 3.2. «3.2.При визначенні розміру надання матеріальної допомоги на подолання наслідків пожежі в результаті яких повністю або частково знищено житлові приміщення застосовувати алгоритм розрахунку розміру матеріальної допомоги, а саме: нанесений пожежею збиток до 10 тис.грн. – розмір матеріальної допомоги становить 50% від орієнтованої суми збитку, нанесений пожежею збиток від 10 тис.грн. до 50 тис.грн. – розмір матеріальної допомоги становить 6 тис.грн., нанесений пожежею збиток від 50 тис.грн. до 100 тис.грн. – розмір матеріальної допомоги становить 8 тис.грн., нанесений пожежею збиток від 100 тис.грн. до 200 тис.грн. – розмір матеріальної допомоги становить 10 тис.грн., нанесений пожежею збиток понад 200 тис.грн.– розмір матеріальної допомоги становить 12 тис.грн.»

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення сесії Кремінської міської ради від «19» грудня 2018 року № 41/12 «Про затвердження Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги, Положення про комісію з надання матеріальної допомоги та її склад»».

Прийнято одноголосно.

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                               В.І. КРАВЧЕНКО

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                            Л.А. ГРИЦЕНКО

Read 640 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG