Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 14 березня 2019 14:40

Протокол №45 від 05.03.2019 (43 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 ПРОТОКОЛ № 45
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

м. Кремінна                                                                                                      „05” березня 2019р.
                                                                                                                       14.00, зал засідань

 

На засіданні присутні 4 члена комісії: Осєннов О.М., Лопата Б.А., Попов В.Г., Наумчук Ю.М.

Відсутній 1 член комісії: Фещенко О.В.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Розгляд профільних питань, які виносяться на 43 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

1.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Архипову Д.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Архипова Д.О. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, для ведення особистого селянського господарства за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, довідку КП «Кремінське РБТІ» від 19.12.2018 р. №17 та пропозицію надати дозвіл громадянину Архипову Данилі Олександровичу, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по вул. Харківська, 168, м. Кремінна, площею 0,1300 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею їх в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Архипову Д.О».

Прийнято одноголосно.     

 

2.        Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 01.04.2014 р. (з доповненням) для обслуговування будівлі торгівлі - магазину гр. Безсмертному М.Н.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                       

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Безсмертного М.Н. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянину Безсмертному Миколі Никифоровичу на земельну ділянку площею 0,0408 га, розташовану по пл. Кооперативна, 63, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 01.04.2014 р. (з доповненням) для обслуговування будівлі торгівлі - магазину гр. Безсмертному М.Н».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею в оренду гр. Буряку Б.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Буряка Б.В.. щодо поновлення договору оренди землі від 02.06.2011 року на земельну ділянку, інформацію щодо відсутності земельної ділянки в Державному земельному кадастрі та пропозицію надати дозвіл громадянину Бураку Борису Васильовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки із земель комунальної власності промисловості, яка розташована по вул. Шахтна, 2а, м. Кремінна, площею 0,2511 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості – утримання виробничої бази з послідуючою передачею її в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею в оренду гр. Буряку Б.В».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 15.07.2014 р. для ведення городництва гр. Водолажській А.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Водолажської А.І. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянці Водолажській Антоніні Іванівні на земельну ділянку, площею 0,0280 га, розташовану по пров. Челюскіна, м. Кремінна, для ведення городництва і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 15.07.2014 р. для ведення городництва гр. Водолажській А.І».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 07.04.2014 р. (з доповненням) для обслуговування будівлі торгівлі - магазину гр. Котенко Л.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Котенко Л.І. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянці Котенко Людмилі Іванівні на земельну ділянку площею 0,0060 га, розташовану по пл. Кооперативна, 61, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 07.04.2014 р. (з доповненням) для обслуговування будівлі торгівлі - магазину гр. Котенко Л.І.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 05.06.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі - магазину МПП «Стимул».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції МПП «Стимул» щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди Малому приватному підприємству «Стимул», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Обушенко, 3, на земельну ділянку площею 0,0634 га, розташовану по вул. Лиманська, 63, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 05.06.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі - магазину МПП «Стимул»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного жилого будинку і господарських споруд ОСББ «АВАНГАРД-КРЕМІННА».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання ОСББ «АВАНГАРД-КРЕМІННА» щодо виділення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного жилого будинку з послідуючою передачею земельної ділянки в постійне користування та пропозицію надати дозвіл Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «АВАНГАРД-КРЕМІННА», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Шевченко, 29/84, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Шевченко, 29, м. Кремінна, площею 0,4386 га, для будівництва та обслуговування багатоквартирного жилого будинку з послідуючою передачею її в постійне користування і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного жилого будинку і господарських споруд ОСББ «АВАНГАРД-КРЕМІННА»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 08.04.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі - магазину гр. Побєрєй Л.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Побєрєй Л.М. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянці Побєрєй Лідії Миколаївні на земельну ділянку площею 0,0037 га, розташовану по пров. Дружби, 4/23, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 08.04.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі - магазину гр. Побєрєй Л.М».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, правовстановлюючі документи, технічний паспорт на жилий будинок, а також рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян, громадянам за поданими заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянину Роменському Ю.М. (пасовища).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Роменського Ю.М., власника сертифікату на право на земельну частку (пай), як спадкоємця Роменського Миколи Федоровича, Свідоцтво про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 6 виданого 06.02.2019 року, щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та пропозицію надати дозвіл громадянину Роменському Юрію Миколайовичу, власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» серії ЛГ № 006803, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) контур № 99 площею 1,52 ум.кад.га пасовища, яка розташована за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянину Роменському Ю.М. (пасовища)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянину Роменському Ю.М. (сіножаті).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Роменського Ю.М., власника сертифікату на право на земельну частку (пай), як спадкоємця Роменського Миколи Федоровича, Свідоцтво про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 6 виданого 06.02.2019 року, щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та пропозицію надати дозвіл громадянину Роменському Юрію Миколайовичу, власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» серії ЛГ № 006803, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) № 1432 площею 1,9516 га сіножаті, яка розташована за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянину Роменському Ю.М. (сіножаті)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 08.04.2014 р. (з доповненням) для обслуговування будівлі торгівлі - магазину гр. Скиданєнку В.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Скиданєнка В.М. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянину Скиданєнку Вадиму Миколайовичу на земельну ділянку, площею 0,0117 га, розташовану по пл. Кооперативна, 68, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 08.04.2014 р. (з доповненням) для обслуговування будівлі торгівлі - магазину гр. Скиданєнку В.М».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання згоди на поділ земельної ділянки ТОВ «Березень».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «Березень» щодо надання згоди на поділ земельної ділянки у зв’язку з продажем частини нерухомого майна відповідно до договору купівлі-продажу 9/100 часток нерухомого майна зареєстрованого в реєстрі за № 1134 виданого11.12.2018 року та пропозицію надати згоду товариству з обмеженою відповідальністю «Березень», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Донецька, 108, на поділ земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Донецька, 108, площею 0,1528 га, для обслуговування будівель торгівлі з послідуючим переукладанням договору оренди землі на частину земельної ділянки і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на поділ земельної ділянки ТОВ «Березень»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про розробку детального плану території земельної ділянки приватної власності.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «ВКП «АКВА-ЕЛІТ» про розробку детального плану території земельної ділянки житлової забудови на землі промисловості та пропозицію дозволити розробку детального плану території земельної ділянки приватної власності, розташованої за адресою: м. Кремінна, ул. Слобожанська, 101В, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил. Визначити замовником детального плану території – Кремінську міську раду, а також відповідальним за підшукування замовника, розробку і фінансування детального плану території – ТОВ «ВКП «АКВА-ЕЛІТ» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про розробку детального плану території земельної ділянки приватної власності».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права оренди на земельну ділянку ТОВ «Торговий дім «Коровай» та передачу її в оренду ТОВ «Далія Трейдінг».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «Далія Трейдінг» щодо передачі в оренду земельної ділянки під магазином у зв’язку з викупом нерухомого майна – магазину відповідно до Договору купівлі-продажу нерухомого майна зареєстрованого в реєстрі за № 1298 та пропозицію припинити Товариству з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Коровай», юридична адреса: м. Луганськ, Лутугінський проїзд, буд. 7,кім. 3, право оренди на земельну ділянку площею 0,0198 га, яка розташована по пл. Кооперативна, 48в, м. Кремінна і надана для будівництва та обслуговування закладу торгівлі – магазину, у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, згідно договору оренди землі від 31.03.2016 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди на земельну ділянку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 01.04.2016 року № 14021252, а також передати в оренду Товариству з обмеженою відповідальності «Далія Трейдінг», юридична адреса: м. Київ, Святошинський район, вул. Гната Юри, 9, к. 34-1 земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 0,0198 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 48в, для будівництва та обслуговування закладу торгівлі – магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку ТОВ «Торговий дім «Коровай» та передачу її в оренду ТОВ «Далія Трейдінг»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 30.04.2014р. для обслуговування будівлі торгівлі - магазину ТОВ «МИГ».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «МИГ» щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди Товариству з обмеженою відповідальністю «МИГ», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Шевченко, 25, на земельну ділянку площею 0,0067 га, розташовану по вул. Банкова, 2б, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 30.04.2014р. для обслуговування будівлі торгівлі - магазину ТОВ «МИГ»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) земельної ділянки в натурі (на місцевості) № 3004 (пасовища) гр. Трефілової Н.Д.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Трофілової Н.Д., технічну документацію із землеустрою, виконаний на підставі розпорядження голови Кремінської районної державної адміністрації від 19.01.2018 року № 105 та пропозицію затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) № 3004 (пасовища) гр. Трефіловій Наталії Дмитрівні, власника сертифікату на земельну частку (пай) земель колишнього КСП «Діброва», розташованої за межами населених пунктів, на території Кремінської міської ради Кремінського району Луганської області, а також передати у власність громадянці Трефіловій Наталії Дмитрівні, власника сертифікату на земельну частку (пай) земель колишнього КСП «Діброва» серії ЛГ № 006713, земельну ділянку № 3004 (пасовища) площею 1,0447 га, розташовану за межами населених пунктів, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) земельної ділянки в натурі (на місцевості) № 3004 (пасовища) гр. Трефілової Н.Д.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) земельної ділянки в натурі (на місцевості) № 1125 (сіножаті) гр. Трефілової Н.Д.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Трофілової Н.Д., технічну документацію із землеустрою, виконаний на підставі розпорядження голови Кремінської районної державної адміністрації від 19.01.2018 року № 106 та пропозицію затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) № 1125 (сіножаті) гр. Трефіловій Наталії Дмитрівні, власника сертифікату на земельну частку (пай) земель колишнього КСП «Діброва», розташованої за межами населених пунктів, на території Кремінської міської ради Кремінського району Луганської області, а також передати у власність громадянці Трефіловій Наталії Дмитрівні, власника сертифікату на земельну частку (пай) земель колишнього КСП «Діброва» серії ЛГ № 006713, земельну ділянку № 1125 (сіножаті) площею 2,0317 га, розташовану за межами населених пунктів, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) земельної ділянки в натурі (на місцевості) № 1125 (сіножаті) гр. Трефілової Н.Д».

 Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 18.03.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі – торгівельного павільйону ФОП Гончаровій Л.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Гончарової Л.В. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Гончаровій Любові Віталіївні на земельну ділянку площею 0,0012 га, розташовану по пров. Дружби, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгового павільйону і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 18.03.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі – торгівельного павільйону ФОП Гончаровій Л.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права оренди відповідно до договору оренди землі від 15.01.2014 р. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – утримання торгівельного кіоску ФОП Новицькому С.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Новицького С.М. щодо припинення права оренди землі по добровільній відмові та закінченням терміну дії договору оренди землі, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати і ліквідацію торгівельного кіоску та пропозицію припинити право оренди фізичній особі-підприємцю Новицькому Сергію Миколайовичу, у зв’язку з добровільною відмовою права користування та закінченням терміну дії договору оренди землі від 15.01.2014 року, на земельну ділянку площею 0,0004 га, розташовану по вул. Титова, м. Кремінна, надану для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – утримання торгівельного кіоску і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди відповідно до договору оренди землі від 15.01.2014 р. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – утримання торгівельного кіоску ФОП Новицькому С.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 05.06.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі – магазину ФОП Сіміковій Л.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Сімікової Л.М. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Сіміковій Ларисі Миколаївні на земельну ділянку площею 0,0233 га, розташовану по пл. Кооперативна, 58, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – аптеки і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 05.06.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі – магазину ФОП Сіміковій Л.М».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту ФОП Сухар Н.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви ФОП Сухар Н.С. щодо виділення земельної ділянки для встановлення МАФ і укладання договору сервітуту на земельну ділянку для здійснення підприємницької діяльності, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 14.08.2018 р. №№ 364, 365, паспорта прив’язки тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності та пропозицію надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Сухар Ніні Сергіївні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Побєди, район будинку 7, м. Кремінна, площею 0,0050 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасових споруд МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту та укладанням договору сервітуту і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту ФОП Сухар Н.С».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                    О.М. ОСЄННОВ

Read 749 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG