Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 28 листопада 2018 16:07

Протокол №42 від 21.11.2018 (40 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 42
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

м. Кремінна                                                                                           „21” листопада 2018р.
                                                                                                                      12.30, каб.12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Фещенко О.В., Наумчук Ю.М., Попов В.Г.

Відсутні 2 члена комісії: Осєннов О.М., Лопата Б.А.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 40 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

1.    Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 12.02.2014 р. для утримання магазину продовольчих товарів з гр. Бурменко М.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянки Бурменко М.С. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянці Бурменко Марині Сергіївні з 20 листопада 2018 року (дати закінчення строку дії договору оренди) на 49 років до 20 листопада 2067 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 12.02.2014 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 01.03.2014 року за № 4870913, на земельну ділянку площею 0,0100 га, розташовану по пров. Радищева, 71, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину, а також припинити інше речове право за № 4870913 від 01.03.2014 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 12.02.2014 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 12.02.2014 р. для утримання магазину продовольчих товарів з гр. Бурменко М.С».

Прийнято одноголосно.     

 

2.        Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 21.11.2013 р. для ведення городництва гр. Жеребіло С.А.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянки Жеребіло С.А. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянці Жеребіло Світлані Анатоліївні на 10 років до 28 листопада 2028 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 21.11.2013 року, відповідно до якого зареєстровано у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 28.11.2013 року за № 3750352, на земельну ділянку  площею 0,0470 га, розташовану по вул. Підвільшанська, район садиби 264, м. Кремінна, для ведення городництва, а також припинити інше речове право за № 3750352 від 28.11.2018 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 21.11.2013 року шляхом укладання Угоди і ознайомила з відповідним проектом рішення. 

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 21.11.2013 р. для ведення городництва гр. Жеребіло С.А».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного жилого будинку і господарських споруд ОСББ «Бульварний-16».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко  О.П., яка оголосила клопотання ОСББ «Бульварний-16» щодо виділення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного жилого будинку з господарськими спорудами та пропозицію надати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Бульварний-16», юридична адреса: м. Кремінна, пр. Дружби, 16, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована  по пр. Дружби, 16, м. Кремінна, площею 0,0700 га,  для будівництва та обслуговування багатоквартирного жилого будинку і  господарських споруд  з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення. 

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного жилого будинку і господарських споруд  ОСББ «Бульварний-16»» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Пасічник Т.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянки Пасічник Т.В. стосовно надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки виділеної під будівництво жилого будинку, рішення виконавчого комітету міської ради народних депутатів від 04.06.1993 року № 433, дозвіл на проведення будівельних робіт від 10.08.1993 року і існуючу недобудову на даній земельній ділянці та пропозицію надати дозвіл громадянці Пасічник Тетяні Власівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Лісна Поляна, 16, м. Кремінна, площею 0,0805 га,  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення. 

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Пасічник Т.В».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Перепелці О.Г.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко  О.П., яка оголосила заяву громадянина Перепелки О.Г.  стосовно надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки виділеної під будівництво жилого будинку, рішення виконавчого комітету міської ради народних депутатів від 21.05.1993 року № 375, акт відведення земельної ділянки від 17.05.1993 року та пропозицію надати дозвіл громадянину Перепелці Олександру Григоровичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована  по пл. Шкільна, 78, сел. Житлівка, площею 0,1500 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Перепелці О.Г.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко  О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 39 сесії  Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність громадянам за заявами  і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про відміну пункту 3.1 рішення 71 сесії міської ради 5 скликання від 30.03.2011 р. № 71/34.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Гарькавець Валентини Іванівни, діючої від імені Чорнобая Юрія Володимировича за довіреністю зареєстрованою в реєстрі за № 717 виданою 22.10.2018 року щодо відміни пункту рішення про передачу в приватну власність земельної ділянки в зв’язку з добровільною відмовою, інформацію щодо не до оформленням громадянином право приватної власності на земельну ділянку та пропозицію відмінити в зв’язку добровільною відмовою громадянина пункт 3.1 рішення 71 сесії Кремінської міської ради 5 скликання від 30.03.2011 р. № 71/34 про передачу в приватну власність Чорнобаю Юрію Володимировичу земельну ділянку площею 966 кв. м для будівництва та обслуговування жилого будинку і господарських будівель по пров. Садовий, 32, м. Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про відміну пункту 3.1 рішення 71 сесії міської ради 5 скликання від 30.03.2011 р. № 71/34».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 39 сесії  Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання згоди на поділ земельної ділянки садівничому товариству «Горняк».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання голови садівничого товариства «Горняк» щодо надання згоди на поділ земельної ділянки садівничого товариства у зв’язку з проведенням безоплатної приватизації земельної ділянки членами садівничого товариства для ведення садівництва та пропозицію надати згоду садівничому товариству «Горняк», юридична адреса: м. Кремінна, пров. Сєвєрний, 1, на поділ земельної ділянки комунальної власності із земель сільськогосподарського призначення садівничого товариства «Горняк», розташованої  в межах населеного пункту сел. Житлівка, площею 9,0227 га, для ведення садівництва з послідуючою передачею виділених частин земельної ділянки в приватну власність членам садівничого товариства, а також членам садівничого товариства оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надати міській раді на розгляд та погодження і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на поділ земельної ділянки садівничому товариству «Горняк»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зміна цільового призначення) та переукладання договору оренди землі з ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ РІТЕЙЛ».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції уповноваженої особи ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ РІТЕЙЛ» стосовно затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зміна цільового призначення), розроблених на підставі рішення сесії Кремінської міської ради від 25.04.2018 року № 33/8, висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації, переукладений договір оренди землі від 19.12.2013 р. та пропозицію затвердити Проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зміна цільового призначення) комунальної власності із земель житлової та громадської забудови кадастровий номер: 4421610100:02:248:0002, площею 0,0779 га та кадастровий номер: 4421610100:02:248:0003, площею 0,0113 га, розташованих по пров. Дружби, 8, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, а також припинити інші речові права за № 4193368 та за № 4193954 від 24.12.2013 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 19.12.2013 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі заяви і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зміна цільового призначення) та переукладання договору оренди землі з ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ РІТЕЙЛ»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права оренди на земельну ділянку ФОП Халіуліну О.А. та передачу її в оренду гр. Ткаченко С.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Ткаченко С.О. щодо передачі в оренду земельної ділянки під магазином у зв’язку з прийняттям у дар нерухомого майна – магазину відповідно до Договору дарування магазину зареєстрованого в реєстрі за № 1048 виданого 18.10.2018 року та пропозицію припинити фізичній особі-підприємцю Халіуліну Олегу Анатолійовичу право оренди на земельну ділянку площею 0,0104 га, яка розташована по пл. Кооперативна, 55а, м. Кремінна і надана для будівництва та обслуговування закладу торгівлі – магазину, у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, шляхом укладання Додаткової угоди №1 до договору оренди землі від 20.07.2016 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди на земельну ділянку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 13.10.2016 року № 16992748, а також передати в оренду громадянці Ткаченко Світлані Олегівні строком на 15 років земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 0,0104 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 55а, для будівництва та обслуговування закладу  торгівлі – магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку ФОП Халіуліну О.А. та передачу її в оренду гр. Ткаченко С.О.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування закладів торгівлі – вбудованого магазину гр. Чеботарю А.А.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Чеботаря А.А. щодо виділення земельної ділянки для будівництва окремого входу до вбудованого приміщення магазину, договір купівлі-продажу частки нежитлового приміщення зареєстрованого в реєстрі за № 703 виданого 14.05.2018 року та пропозицію надати дозвіл громадянину Чеботарю Андрію Анатолійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по пров. Дружби, 7, м. Кремінна, площею 0,0079 га для будівництва та обслуговування закладів торгівлі – вбудованого магазину з послідуючою передачею в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування закладів торгівлі – вбудованого магазину гр. Чеботарю А.А».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування індивідуального гаража гр. Шверову А.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Шверова А.В.  стосовно надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування індивідуального гаражу, договір купівлі-продажу зареєстрованого в реєстрі за № 1061 виданого 04.06.2003 року та пропозицію надати дозвіл громадянину Шверову Альберту Вікторовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована  по пров. Дружби, 3, м. Кремінна, площею 0,0025 га,  для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу з послідуючою передачею її в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування індивідуального гаража  гр. Шверову А.В.».

Прийнято одноголосно.

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                    О.В. ФЕЩЕНКО

Read 710 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG