Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 27 вересня 2018 13:15

Протокол №40 від 20.09.2018 (38 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 40
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

м. Кремінна                                                                                          „20” вересня 2018р.
                                                                                                                      14.00, каб.12

 

На засіданні присутні 4 члена комісії: Осєннов О.М., Лопата Б.А., Попов В.Г., Наумчук Ю.М.

Відсутні 1 член комісії: Фещенко О.В.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 38 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

1.    Про надання згоди на поділ земельної ділянки гр. Березуєву А.Ю.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву гр. Березуєва А.Ю. щодо надання згоди на поділ земельної ділянки садівничого товариства «Горняк» у зв’язку з проведенням безоплатної приватизації земельної ділянки для ведення садівництва, довідку садівничого товариства «Горняк» від 02.08.2018 року та пропозицію надати згоду громадянину Березуєву Андрію Юрійовичу на поділ земельної ділянки комунальної власності із земель сільськогосподарського призначення садівничого товариства «Горняк», розташованої в межах населеного пункту сел. Житлівка, площею 9,0227 га, для садівництва з послідуючою передачею виділеної частини земельної ділянки в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на поділ земельної ділянки гр. Березуєву А.Ю.».

Прийнято одноголосно.     

 

2.        Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 30.04.2014 р. (з доповненням) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з гр. Білан Г.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Білан Г.С. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянці Білан Ганні Сергіївні на 50 років до 21 серпня 2068 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 30.04.2014 року (з доповненням), який зареєстровано у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 19.05.2014 року за № 5756435, на земельну ділянку площею 0,0476 га, розташовану по пров. Підвільшанському, 2, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину, і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 30.04.2014 р. (з доповненням) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з гр. Білан Г.С.».

Прийнято одноголосно.

 

3.        Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з гр. Гончаровим А.Т.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяву гр. Гончарова А.Т. щодо затвердження технічної документації та укладання договору сервітуту на земельну ділянку встановленого розміру відповідно до технічної документації, розробленої на підставі рішення 34 сесії міської ради 7 скликання № 34/8 від 16.05.2018 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуальних гаражів, розташованої за адресою: м. Кремінна, пр. Дружби, район будинку 18 та встановити право сервітуту на дану земельну ділянку і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з гр. Гончаровим А.Т.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Змачинському А.Ю.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Змачинського А.Ю. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, як учаснику АТО, Посвідчення Управління персоналу штабу військової частини серії АБ № 238478 від 07.08.2018 року, рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/25 «Про резервування земельних ділянок та їх відведення учасникам антитерористичної операції та сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції» та пропозицію надати дозвіл громадянину Змачинському Андрію Юрійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Полярна, 33, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0600 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Змачинському А.Ю.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки гр. Меркуленку А.Д.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Меркуленка А.Д. проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 13.09.2017 р. № 25/10, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру, головного архітектора Кремінського району та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Меркуленку Артуру Дмитровичу у встановлених межах земельну ділянку площею 1000 м.кв. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Дражевського, 14 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Меркуленку А.Д.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Меркуленку А.Д.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Меркуленка А.Д. проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 13.09.2017 р. № 25/10, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру, головного архітектора Кремінського району та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Меркуленку Артуру Дмитровичу у встановлених межах земельну ділянку площею 534 м.кв. для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Дражевського, 14 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Меркуленку А.Д.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про зміну цільового призначення земельної ділянки та передачу її в приватнувласністьгр. Омарову Р.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Омарова Р.О., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 07.03.2018 р. № 31/12, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру, головного архітектора Кремінського району та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення), передати безоплатно у приватну власність громадянину Омарову Рафіку Омаровичу у встановлених межах земельну ділянку площею 934 м.кв. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Слобожанська, 36 та встановити наступні обмеження у використанні земельної ділянки: охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта газопроводу загальною площею 18 кв.м., охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта електричної мережи (ЛЕП) загальною площею 397 кв.м. і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про зміну цільового призначення земельної ділянки та передачу її в приватну власність гр. Омарову Р.О.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Пархоменко С.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила повторну заяву громадянки Пархоменко С.В. щодо виділення земельної ділянки вільної від забудови для будівництва та обслуговування жилого будинку, рішення 22 сесії міської ради 7 скликання від 17.05.2017 року № 22/25, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 14.02.2002 року № 110 та пропозицію надати дозвіл громадянці Пархоменко Світлані Вікторівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по вул. Лозова, 40, м. Кремінна, площею 0,10 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Пархоменко С.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць», від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність громадянам за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та розпоряджень міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Наумчук Ю.М. – заявив, що у даному питанні розглядається заява членів його родини і що він не братиме участь у обговорені і голосуванні.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято більшістю голосів.

 

  1. Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки гр. Пустовару І.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Пустовара Сергія Івановича, діючого від імені громадянина Пустовара Івана Сергійовича за дорученням зареєстрованим в реєстрі за № 544 виданого 20.06.2018 року про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки, Договір купівлі-продажу нерухомого майна зареєстрованого в реєстрі за № 543 виданого 20.06.2018 року та пропозицію надати дозвіл громадянину Пустровару Івану Сергійовичу на зміну цільового призначення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0058 га., розташованої по вул. Титова, 1/17, із земель житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ на для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги – утримання стоматологічного кабінету з послідуючою передачею її в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки гр. Пустовару І.С.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила технічну документацію із землеустрою, розроблену на підставі рішення 28 сесії 6 скликання міської ради № 28/11 від 05.09.2012 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти – дошкільного навчального закладу № 5 «Берізка», розташовану по пров. І.Франка, 4, м. Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) комунальної власності та передачу її в постійне користування РО «Парафія на честь преподобного Серафіма Саровського села Стара Краснянка Сєвєродонецької Єпархії Української Православної церкви».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Ієромонаха Парафії Серапіона щодо затвердження проекту землеустрою зі зміни цільового призначення земельної ділянки та передачу її в постійне користування та проекту землеустрою розробленого відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради від 07.03.2018 року № 31/11, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру, відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення), та змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0882 га., яка розташована за адресою: сел. Стара Краснянка, пров. Шахтарський, 5Б, із земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі-магазину на землі для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) комунальної власності та передачу її в постійне користування РО «Парафія на честь преподобного Серафіма Саровського села Стара Краснянка Сєвєродонецької Єпархії Української Православної церкви»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту гр. Рибіну В.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Рибіна В.С. щодо виділення земельної ділянки для встановлення МАФ та укладання договору сервітуту на земельну ділянку для здійснення підприємницької діяльності, Ухвалу Кремінського районного суду від 10.12.2013 року справа № 414/2676/13-ц, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 31.03.2014 р. № 82, паспорт прив’язки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності та пропозицію надати дозвіл громадянину Рибіну Володимиру Сергійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Побєди, район будинку 6, м. Кремінна, площею 0,0027 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди МАФ та з послідуючим встановленням земельного сервітуту з укладанням договору сервітуту і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту гр. Рибіну В.С.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки гр. Роменському Д.Ю.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Роменського Д.Ю., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 02.08.2017 р. № 24/13, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру, головного архітектора Кремінського району та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Роменському Денису Юрійовичу у встановлених межах земельну ділянку площею 600 м.кв. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Курчатова, 28 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Роменському Д.Ю.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 10.09.2013 р. (з доповненням) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з гр. Фень В.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Фень В.О. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянці Фень Вікторії Олександрівні на земельну ділянку площею 0,0064 га, розташовану по пров. Дружби, 10а, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 10.09.2013 р. (з доповненням) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з гр. Фень В.О.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі 11.09.2013 р. для обслуговування вбудованого нежитлового приміщення - магазину з ФОП Журавель Т.Г.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Журавель Т.Г. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі – підприємцю Журавель Тетяні Григорівні на земельну ділянку площею 0,0049 га, розташовану по пр. Дружби, 11/1, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – вбудованого магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі 11.09.2013 р. для обслуговування вбудованого нежитлового приміщення - магазину з ФОП Журавель Т.Г.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Качулі Є.Г.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Качули Є.Г. щодо затвердження технічної документації та укладання договору сервітуту на земельну ділянку встановленого розміру відповідно до технічної документації, розробленої на підставі рішення 35 сесії 7 скликання міської ради № 35/10 від 22.06.2018 року та затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Кооперативна та встановити право сервітуту на дану земельну ділянку, а також провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови, розташовану за адресою: м. Кремінна, вул. Кооперативна площею 0,0024 га і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Качулі Є.Г.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Качулі Є.Г.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Качули Є.Г. щодо затвердження технічної документації та укладання договору сервітуту на земельну ділянку встановленого розміру відповідно до технічної документації, розробленої на підставі рішення 35 сесії 7 скликання міської ради № 35/9 від 22.06.2018 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Побєди та встановити право сервітуту на дану земельну ділянку, а також провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови, розташовану за адресою: м. Кремінна, вул. Побєди площею 0,0006 га. і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Качулі Є.Г.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину ФОП Кузьміній М.М., Кузьміній В.І. та Кузьміному В.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Кузьміної М.М., як опікуна неповнолітніх громадян Кузьміної В.І. і Кузьміного В.І. щодо передачі в оренду земельної ділянки, як спадкоємцям нерухомого майна, свідоцтва про право на спадщину за законом від 22.08.2018 року №№ 1325, 1326, 1327 та пропозицію визнати таким, що втратив чинність договір оренди землі від 27.11.2013 року, припинити інше речове право за № 3882690 від 05.12.2013 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку зі смертю ФОП Кузьміна Ігоря Костянтиновича та закінченням терміну дії договору оренди землі, а також передати фізичній особі – підприємцю Кузьміній Марині Миколаївні, Кузьміній Варварі Ігорівні та Кузьміному Владиславу Ігоровичу в оренду строком на 20 років земельну ділянку площею 0,0100 га, розташовану по вул. Банкова, 84а, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину ФОП Кузьміній М.М., Кузьміній В.І. та Кузьміному В.І.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 18.09.2013 р. (з доповненням) для утримання торгівельного павільйону (кіоску) з ФОП Чорнобай В.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Чорнобай В.В. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі – підприємцю Чорнобай Вікторії Василівні на земельну ділянку площею 0,0019 га, розташовану по вул. Центральній, район будинку 7, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгового павільйону, а також припинити інше речове право за № 2817678 від 04.10.2013 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 18.09.2013 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 18.09.2013 р. (з доповненням) для утримання торгівельного павільйону (кіоску) з ФОП Чорнобай В.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 18.09.2013 р. (з доповненням) для розширення території існуючого торгівельного павільйону (кіоску) з ФОП Чорнобай В.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Чорнобай В.В. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі – підприємцю Чорнобай Вікторії Василівні на земельну ділянку площею 0,0009 га, розташовану по вул. Центральній, район будинку 7, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгового павільйону, а також припинити інше речове право за № 2815916 від 04.10.2013 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 18.09.2013 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 18.09.2013 р. (з доповненням) для розширення території існуючого торгівельного павільйону (кіоску) з ФОП Чорнобай В.В.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Чернишової С.В. щодо затвердження технічної документації із землеустрою, технічну документацію із землеустрою, розроблену на підставі рішення 29 сесії міської ради 7 скликання № 29/24 від 31.01.2018 року, акт обстеження земельної ділянки, інформацію про наявність на земельній ділянці будівельних матеріалів, надала фотографічні матеріали та пропозицію розглянути питання затвердження або відмови у затвердженні Технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності житлової та громадської забудови, розташованої по вул. Шевченко, 19, м. Кремінна, у зв’язку з проведенням будівельних робіт власником домоволодіння на угіддях, які переводяться технічною документацією під багаторічні насадження і ознайомила з відповідними проектами рішень.

Члени комісії висловили думку за підтримку проекту рішення про відмову у затвердженні Технічної документації так, як земельна ділянка має призначення під багаторічні насадження.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення «Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності» без змін та доповнень і винести на розгляд сесії.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до договору оренди землі від 14.05.2015 р. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з гр. Чорнобай В.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Чорнобай В.М. щодо зменшення орендної плати у зв’язку з переглядом ставок орендної плати Кремінською міською радою та пропозицію внести зміни до договору оренди землі від 14.05.2015 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 23.10.2015 року № 11766512, та укладеного для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Харківська (колишня вул. Інтернаціональна), 103, а саме: внести зміни в п. 9 Договору оренди землі, виклавши його в наступній редакції: «Орендна плата вноситься орендарем у формі та розмірі: грошової плати у гривнях в розмірі 1% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки (що становить 337,20 грн. в рік розрахованої станом на 2018 рік відповідно до розрахунку) з застосуванням наступної індексації відповідно до нормативних актів на наступні роки, з правом перегляду орендної плати один раз у три роки та внесенням орендної плати згідно чинного законодавства шляхом перерахування коштів на рахунок місцевого бюджету.» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до договору оренди землі від 14.05.2015 р. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з гр. Чорнобай В.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до договору оренди землі від 14.08.2017 р. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з гр. Чернишовой С.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Чернишової С.В. щодо зменшення орендної плати у зв’язку з переглядом ставок орендної плати Кремінською міською радою та пропозицію внести зміни до договору оренди землі від 14.08.2017 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 15.08.2017 року № 21967533, та укладеного для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Шевченко, 19, а саме: в п. 9 Договору оренди землі, виклавши його в наступній редакції: «Орендна плата вноситься орендарем у формі та розмірі: грошової плати у гривнях в розмірі 1% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки (що становить 560,39 грн. в рік розрахованої станом на 2018 рік відповідно до розрахунку) з застосуванням наступної індексації відповідно до нормативних актів на наступні роки, з правом перегляду орендної плати один раз у три роки та внесенням орендної плати згідно чинного законодавства шляхом перерахування коштів на рахунок місцевого бюджету.» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до договору оренди землі від 14.08.2017 р. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з гр. Чернишовой С.В.»

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                            О.М. ОСЄННОВ

Read 696 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG