Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 17 серпня 2018 14:34

Протокол №39 від 09.08.2018 (37 сесія)

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 39
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

 м. Кремінна                                                                                         „09” серпня 2018р.
10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 4 члена комісії: Осєннов О.М., Лопата Б.А., Попов В.Г., Наумчук Ю.М.

Відсутні 1 член комісії: Фещенко О.В.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 37 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

1.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Башуну Д.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Башуна Д.С. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, Довідку КП «Кремінське РБТІ» від 22.05.2018 року № 5 та пропозицію надати дозвіл громадянину Башуну Дмитру Станіславовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по пров. Польовий, 46, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Башуну Д.С.».

Прийнято одноголосно.     

 

2.        Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 20.11.2013 р. для сінокосіння гр. Васильєву М.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Васильєва М.І. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянину Васильєву Михайлу Івановичу на земельну ділянку площею 0,0380 га, розташовану по вул. Дачна, м. Кремінна, для сінокосіння на строк 10 років до 21 серпня 2028 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 20.11.2013 року, який зареєстровано у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 10.02.2014 року за № 4677953 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 20.11.2013 р. для сінокосіння гр. Васильєву М.І.».

Прийнято одноголосно.

 

3.        Про передачу у приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гетьман М.С..

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Гетьмана М.С., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 22.11.2017 р. № 27/12, позитивний висновок експерта державної експертизи Держгеокадастру та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і передати безоплатно у приватну власність громадянину Гетьману Миколі Сергійовичу у встановлених межах земельну ділянку площею 1,0000 га. для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Красна, а також надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права власності на земельну ділянку і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гетьман М.С.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права користування земельною ділянкою КП «Кремінна-КОМУНСЕРВІС» та передачу її в постійне користування ДП «Кремінське КОГОСПОДАРСТВО» КП «Кремінна-КОМУНСЕРВІС».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання в.о. керівника КП «Кремінна-КОМУНСЕРВІС» щодо припинення права постійного користування земельною ділянкою та пропозицію Припинити Комунальному підприємству «Кремінна-КОМУНСЕРВІС», юридична адреса: м. Кремінна, пров. Нагорний, 149, право постійного користування земельною ділянкою комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 12,4931 га, кадастровий номер: 4421610100:04:405:0024, яка розташована в районі ТОВ «Пінта-Кремінський пивоварений завод», м. Кремінна, для утримання полігону твердих побутових відходів і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою КП «Кремінна-КОМУНСЕРВІС» та передачу її в постійне користування ДП «Кремінське КОГОСПОДАРСТВО» КП «Кремінна-КОМУНСЕРВІС»» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки гр. Дубовому О.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Дубового О.В., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 13.09.2017 р. № 25/11, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру і головного архітектора Кремінського району та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Дубовому Олександру Володимировичу у встановлених межах земельну ділянку площею 1500 м.кв. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: сел. Стара Краснянка, вул. Озерна, 69, а також надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права власності на земельну ділянку і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Дубовому О.В.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки гр. Жулінському В.А.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Жулінського В.А., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 01.03.2017 р. № 20/17, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру і головного архітектора Кремінського району та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Жулінському Володимиру Анатолійовичу у встановлених межах земельну ділянку площею 1000 м.кв. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Набережна, район садиби 141, а також надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права власності на земельну ділянку і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Жулінському В.А» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Землянському Є.М..

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Землянського Є.М. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, як учаснику АТО, Посвідчення Управління персоналу штабу військової частини серії УБД № 203715 від 06.01.2017 року, рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/25 «Про резервування земельних ділянок та їх відведення учасникам антитерористичної операції та сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції» та пропозицію надати дозвіл громадянину Землянському Євгену Михайловичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Курчатова, 31, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0600 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Землянському Є.М.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) комунальної власності та передачу її в постійне користування КП «Креміннатеплокомуненерго» (вул. Мічуріна, 18).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції КП «Креміннатеплокомуненерго» щодо затвердження проекту землеустрою зі зміни цільового призначення земельної ділянки та передачу її в постійне користування та проекту землеустрою розробленого відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради від 25.10.2017 року № 26/12, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру і відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення), змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0266 га, кадастровий номер: 4421610100:04:166:0006, яка розташована по вул. Мічуріна, 18, м. Кремінна, із земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти на землі енергетики для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) комунальної власності та передачу її в постійне користування КП «Креміннатеплокомуненерго» (вул. Мічуріна, 18)» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) комунальної власності та передачу її в постійне користування КП «Креміннатеплокомуненерго» (вул. Піддубна, 18).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції КП «Креміннатеплокомуненерго» щодо затвердження проекту землеустрою зі зміни цільового призначення земельної ділянки та передачу її в постійне користування та проекту землеустрою розробленого відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради від 25.10.2017 року № 26/13, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру і відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення), та змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0093 га, кадастровий номер: 4421610100:02:154:0014, яка розташована по вул. Піддубна, 18, м. Кремінна, із земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти на землі енергетики для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) комунальної власності та передачу її в постійне користування КП «Креміннатеплокомуненерго» (вул. Піддубна, 18)» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) КП «Луганська обласна «Фармація Північ».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання завідувача ВП «ЦРА № 49» щодо надання дозволу на переоформлення земельної ділянки у зв’язку з реорганізацією підприємства, Розпорядження керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації від 16.06.2015 року № 239, Розпорядження голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 16.05.2016 року № 272 та пропозицію надати дозвіл Комунальному Підприємству «ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА «ФАРМАЦІЯ ПІВНІЧ», юридична адреса: м. Сєвєродонецьк, вул. Науки, 5, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності із житлової та громадської забудови площею 0,0143 га, розташовану по вул. Харківська (колишня вул. Інтернаціональна), 110, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – утримання аптеки, з послідуючою передачею земельної ділянки в постійне користування і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) КП «Луганська обласна «Фармація Північ»» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Папоян С.А..

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Папоян С.А. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, Довідку КП «Кремінське РБТІ» від 02.05.2018 року № 4 та пропозицію надати дозвіл громадянці Папоян Сусанні Апетнаковні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по пров. Кочетова, 34 (біля садиби № 36), м. Кремінна, орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Папоян С.А.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до договору оренди землі від 26.04.2005 р. (з доповненнями) укладеного з ПАТ «Луганське регіональне управління автобусних станцій».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання ТОВ «Регіональне управління автобусних станцій» щодо внесення змін до договору оренди землі у зв’язку зі зміною банківських реквізитів і внесення відповідних змін до статутних документів та пропозицію внести зміни до Договору оренди землі від 26.04.2005 року (з доповненнями), який зареєстрований у Кремінському районному відділі Луганської регіональної філії ДП «Центр ДЗК» від 25.05.2005 р. за № 216101/040542200033, відповідно до якого зареєстровано право оренди землі у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 06.02.2017 року за № 18963918, а саме змінити банківські реквізити юридичної особи орендаря ТОВ «РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АВТОБУСНИХ СТАНЦІЙ» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до договору оренди землі від 26.04.2005 р. (з доповненнями) укладеного з ПАТ «Луганське регіональне управління автобусних станцій»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки гр. Полтавець Л.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Полтавець Л.М., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 21.12.2017 р. № 28/40, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру і головного архітектора Кремінського району та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянці Полтавець Людмилі Михайлівні у встановлених межах земельну ділянку площею 1000 м.кв. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Гагаріна, район садиби 3а і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Полтавець Л.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Полтавець Л.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Полтавець Л.М.,проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 21.12.2017 р. № 28/40, позитивний висновок експерта державної експертизи Держгеокадастру та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянці Полтавець Людмилі Михайлівні у встановлених межах земельну ділянку площею 500 м.кв. для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Гагаріна, район садиби 3а і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Полтавець Л.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки гр. Приходьку О.Б..

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Приходька О.Б., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 22.11.2017 р. № 27/10, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру і головного архітектора Кремінського району та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і передати безоплатно у приватну власність громадянину Приходьку Олексію Борисовичу у встановлених межах земельну ділянку площею 684 м.кв. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Ольхова, 26, і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Приходьку О.Б.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць», від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність громадянам за поданими заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» розпоряджень міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць», від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян, громадянам за поданими і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила технічну документацію із землеустрою, розроблену на підставі рішення 28 сесії 6 скликання міської ради № 28/11 від 05.09.2012 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти – дошкільного навчального закладу № 4 «Малятко», розташовану по вул. Лиманська (колишня вул. Куйбишева), 71, м. Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) комунальної власності та передачу її в постійне користування РО «Парафія на честь преподобного Серафіма Саровського села Стара Краснянка Сєвєродонецької Єпархії Української Православної церкви»».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Ієромонаха Парафії Серапіона щодо затвердження проекту землеустрою зі зміни цільового призначення земельної ділянки і передачу її в постійне користування, проект землеустрою розробленого відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради від 07.03.2018 року № 31/11, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру і відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення), та змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0882 га, кадастровий номер: 4421610100:27:014:5313, яка розташована за адресою: сел. Стара Краснянка, пров. Шахтарський, 5Б, із земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі-магазину на землі для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) комунальної власності та передачу її в постійне користування РО «Парафія на честь преподобного Серафіма Саровського села Стара Краснянка Сєвєродонецької Єпархії Української Православної церкви»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 19.09.2013 р. для утримання автозаправочного комплексу ТОВ «ТОРГОВЕЛЬНИЙ ДІМ МАРІЧКА».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання ТОВ «ТОРГОВЕЛЬНИЙ ДІМ МАРІЧКА» щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди товариству з обмеженою відповідальністю «ТОРГОВЕЛЬНИЙ ДІМ МАРІЧКА» юридична адреса: м. Сєвєродонецьк, вул. Богдана Ліщини,2А/1, з 21 серпня 2018 року (дати закінчення строку дії договору оренди) на 20 років до 21 серпня 2038 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 19.09.2013 року, який зареєстровано у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 23.10.2013 року за № 3155108, на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:04:405:0007, площею 0,1912 га, розташовану по вул. Донецька, 282 а, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – утримання автозаправочного і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 19.09.2013 р. для утримання автозаправочного комплексу ТОВ «ТОРГОВЕЛЬНИЙ ДІМ МАРІЧКА»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до договору оренди землі від 02.06.2015 р. укладеного з КП «Луганська обласна «Фармація».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання завідувача ВП «ЦРА № 49» про внесення змін до договору оренди землі у зв’язку з реорганізацією підприємства, враховуючи Розпорядження керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації від 16.06.2015 року № 239, Розпорядження голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 16.05.2016 року № 272 та пропозицію внести зміни до Договору оренди землі від 02.06.2015 року відповідно до якого зареєстровано право оренди землі у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 14.07.2015 року за № 10478752, а саме замість «Комунальне підприємство «Луганська обласна «Фармація»» слід читати «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА «ФАРМАЦІЯ ПІВНІЧ»» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до договору оренди землі від 02.06.2015 р. укладеного з КП «Луганська обласна «Фармація»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до договору оренди землі від 29.01.2015 р. укладеного з КП «Луганська обласна «Фармація».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання завідувача ВП «ЦРА № 49» про внесення змін до договору оренди землі у зв’язку з реорганізацією підприємства, Розпорядження керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації від 16.06.2015 року № 239, Розпорядження голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 16.05.2016 року № 272 та пропозицію внести зміни до Договору оренди землі від 29.01.2015 року відповідно до якого зареєстровано право оренди землі у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 03.03.2015 року за № 8971978, а саме замість «Комунальне підприємство «Луганська обласна «Фармація»» слід читати «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА «ФАРМАЦІЯ ПІВНІЧ»» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до договору оренди землі від 29.01.2015 р. укладеного з КП «Луганська обласна «Фармація»» .

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                            О.М. ОСЄННОВ

Read 550 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG