Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 12 липня 2018 09:01

Протокол №10 від 09.07.2018 (36 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 10
засідання постійної депутатської комісії
з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я,
освіти, культури, туризму, молоді і спорту

 

м. Кремінна                                                                                                 „09” липня 2018 р.
                                                                                                                  15.00 каб. № 12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Прокопенко О.Ю., Іванова Р.М., Дубовой О.В.

Відсутні 1 член комісії: Карпенко П.В.

Засідання комісії є правомочне

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., перший заступник міського голови Дзивульський Г.А., головний спеціаліст з юридичних питань Редя А.Г.

Засідання комісії проводиться за участю постійної депутатської комісії з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв’язку із засобами масової інформації.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 36 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенко Е.В. першого заступника міського голови Дзивульського Г.А., головного спеціаліста з юридичних питань Реді А.Г.

 

1.    Про виконання плану роботи Кремінської міської ради за перше півріччя 2018 року.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив звіт про виконання плану роботи Кремінської міської ради за перше півріччя 2018 року та пропозицію прийняти його до відома і ознайомив з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 36 сесії проект рішення «Про виконання плану роботи Кремінської міської ради за перше півріччя 2018 року».

Прийнято одноголосно.     

 

2.        Про внесення змін до рішення сесії від 13.12.2012 №31/29 «Про входження засновником комунальної установи «Трудовий архів Кремінського району».

 

СЛУХАЛИ:

Редю А.Г., який оголосив, що з метою приведення у відповідність Положення про комунальну установу Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району» до Типового положення, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 02.06.2014 №864/5 пропонується внести зміни у рішення сесії від 13.12.2012 №31/29 «Про входження засновником комунальної установи «Трудовий архів Кремінського району» та доповів Положення про комунальну установу Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району» в новій редакції і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 36 сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення сесії від 13.12.2012 №31/29 «Про входження засновником комунальної установи «Трудовий архів Кремінського району»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2018-2019 роки.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив лист Кремінської районної державної адміністрації від 25.06.2018 за №317 щодо часткового відшкодування вартості житла, придбаного для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування,осіб з їх числа та пропозицію затвердити Програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2018-2019 роки і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

 ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд 36 сесії проект рішення «Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2018-2019 роки».

Прийнято одноголосно.

 

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ КОМІСІЇ                                                           О.Ю. ПРОКОПЕНКО

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                    Р.М. ІВАНОВА

Read 560 times

Main Menu

Kremins'ka TG