Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 25 квітня 2018 11:46

Протокол №34 від 20.04.2018 (33 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


ПРОТОКОЛ № 34
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

                                                                                                         

 

 м. Кремінна                                                                                          „20” квітня 2018р.                                                                                                                          10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 5 членів комісії: Осєннов О.М., Фещенко О.В., Наумчук Ю.М., Попов В.Г., Лопата Б.А.

Відсутні 0 членів комісії. Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 33 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

1.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Відділу освіти Кремінської РДА стосовно затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, розроблену відповідно до рішень сесії Кремінської міської ради 25.04.2012 року № 24/14, від 25.05.2016 року № 10/7 та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування закладів освіти – Кремінської загальноосвітньої школи I-III ступенів №3, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Донецька, 98 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації».

Прийнято одноголосно.     

 

2.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння гр. Кляхіну О.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Кляхіна О.В. щодо виділення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для сінокосіння та пропозицію надати дозвіл громадянину Кляхіну Олександру Валерійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована по вул. Джерельна, район садиби 2, м. Кремінна, приблизною площею до 0,35 га, для сінокосіння з послідуючою передачею її в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння гр. Кляхіну О.В.».

Прийнято одноголосно.

 

3.        Про затвердження проекту землеустрою та зміну цільового призначення земельної ділянки громадянці Малаховій С.Ф. (вул. Лиманська, 7).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Малахова Сергія Івановича діючого від імені громадянки Малахової С.Ф. за довіреністю зареєстрованої в реєстрі за № 523 виданої 10.05.2017 року, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності зі зміною цільового призначення, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності (зміна цільового призначення) громадянки Малахової Світлани Францівни та змінити цільове призначення земельної ділянки приватної власності у встановлених межах площею 0,0750 га для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Лиманська, 7 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою та зміну цільового призначення земельної ділянки громадянці Малаховій С.Ф. (вул. Лиманська, 7)» .

Прийнято одноголосно.

 

4.        Про затвердження проекту землеустрою та зміну цільового призначення земельної ділянки громадянці Малаховій С.Ф. (вул. Лиманська, 9).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Малахова Сергія Івановича діючого від імені громадянки Малахової С.Ф. за довіреністю зареєстрованої в реєстрі за № 523 виданої 10.05.2017 року, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності зі зміною цільового призначення, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності (зміна цільового призначення) громадянки Малахової Світлани Францівни та змінити цільове призначення земельної ділянки приватної власності у встановлених межах площею 0,0918 га для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Лиманська, 9 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою та зміну цільового призначення земельної ділянки громадянці Малаховій С.Ф. (вул. Лиманська, 9)».

Прийнято одноголосно.

 

5.        Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту гр. Осєннову О.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Осєннова О.М. щодо виділення місця розташування тимчасової споруди – металевого гаражу, Посвідчення УМВД України в Луганській області виданого 13.03.2014 року та пропозицію надати дозвіл громадянину Осєннову Олександру Миколайовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Титова, район будинку 2, м. Кремінна, площею 0,0025 га для обслуговування індивідуального гаражу – установки тимчасової споруди – металевого гаражу з послідуючим укладанням договору сервітуту і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Осєннова О.М., який оголосив, що дане питання відноситься до його особистого, реального конфлікту інтересів. І таким чином, з метою уникнення конфлікту інтересів, відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» оголошує даною заявою, що не буде приймати участі у розгляді, підготовці та прийнятті рішення стосовно даного питання.

Фещенка О.В., який оголосив, що усна заява депутата Осєннова О.М. приймається до уваги членів комісії.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту гр. Осєннову О.М.».

Прийнято більшістю голосів.

 

6.        Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» і від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність громадянам за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

7.        Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» і від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян, громадянам за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельних ділянок ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ РІТЕЙЛ».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ РІТЕЙЛ» про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельних ділянок, які знаходяться в оренді відповідно до договору оренди землі від 19.12.2013 року (з додатковою угодою) та пропозицію надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «УКРАЇНСЬКИЙ РІТЕЙЛ», юридична адреса: м. Запоріжжя, вул. Добролюбова, б.25, кім. 207, на зміну цільового призначення земельних ділянок комунальної власності житлової та громадської забудови площею 0,0779 га. та площею 0,0113 га., які знаходяться в оренді відповідно до договору оренди землі від 19.12.2013 року (з додатковою угодою) та розташовані по пров. Дружби, 8, м. Кремінна, із «для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – супермаркету «Брусничка» з послідуючим переукладанням договору оренди землі і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельних ділянок ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ РІТЕЙЛ»» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до рішення 20 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/23.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Буйнак В.В. щодо подовження терміну дії рішення сесії міської ради від 01.03.2017 року № 20/23, у зв’язку з невиконанням рішення в термін розробником технічної документації із землеустрою та пропозицію внести зміни в рішення 20 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/23 «Про надання згоди на об’єднання земельних ділянок ФОП Буйнак В.В.», а саме, продовжити термін дії виконання даного рішення до 01.07.2018 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення 20 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/23» .

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                    О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                О.В. ФЕЩЕНКО

Read 565 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG