Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 29 березня 2018 11:21

Протокол №33 від 22.03.2018 (32 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 33
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

м. Кремінна                                                                                      „22” березня 2018р.
                                                                                                        10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Осєннов О.М., Фещенко О.В., Наумчук Ю.М.

Відсутні 2 члена комісії: Попов В.Г., Лопата Б.А.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: Кремінський міський голова Прокопенко Ю.О., секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 32 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

1.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Аврамцю Д.В..

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Аврамця Д.В. щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі рішення 26 сесії 7 скликання міської ради № 26/14 від 25.10.2017 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Центральна, 170 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Аврамцю Д.В.».

Прийнято одноголосно.     

 

2.    Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду гр. Гнелицькій С.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Гнелицької С.В. стосовно надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для обслуговування додаткового входу до вбудованого нежитлового приміщення, лист-рекомендації Кремінського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області від 02.03.2018 року № 32/61 та пропозицію надати дозвіл громадянці Гнелицькій Світлані Вікторівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по пров. Дружби, 5в, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0020 га. для будівництва та обслуговування закладу торгівлі – вбудованого магазину з послідуючою передачею її в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Прокопенко Ю.О., який наголосив, що у листі-рекомендації Кремінського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області від 02.03.2018 року № 32/61 зазначена норма облаштування другого, евакуаційного, виходу з приміщення, яке належить заявниці. Тобто, необхідно облаштувати сам вихід та сходи з нього. Заявниця планує на цьому місці крім сходів встановити малу архітектурну форму, яка не узгоджувалась на виконкомі. Пропоную комісії розглянути питання надання дозволу на складання технічної документації під земельну ділянку для встановлення сходів, під які потрібно 5 м.кв.

Осєннова О.М., який погодився на пропозицію міського голови і запропонував членам комісії підтримати питання надання дозволу на складання технічної документації під земельну ділянку у розмірі 5 м.кв., а питання встановлення малої архітектурної форми розглянути спочатку на виконкомі з послідуючим розглядом на комісії та сесії.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення із змінами, а саме встановити межі земельної ділянки площею 5 м.кв. і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду гр. Гнелицькій С.В.».

Прийнято одноголосно.

 

3.        Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду гр. Гордус Н.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Гордус Н.В. стосовно надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для обслуговування вбудованого нежитлового приміщення, Договір купівлі-продажу нежитлового приміщення зареєстрованого в реєстрі за № 1752 виданого 16.12.2017 року та пропозицію визнати такими, що в тратили чинність рішення сесії міської ради 7 скликання від 21.12.2016 року № 18/36 та від 31.01.2018 року № 29/37, надати дозвіл громадянці Гордус Наталії Володимирівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, площею 0,0022 га, яка розташована по пров. Дружби, 5є, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування закладу торгівлі – вбудованого магазину з послідуючою передачею її в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду гр. Гордус Н.В.» .

Прийнято одноголосно.

 

4.        Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Жадан М.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Жадан М.І. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, Довідку КП «Кремінське РБТІ» від 27.11.2017 року № 17 та пропозицію надати дозвіл громадянці Жадан Марині Іванівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Трудова, 3, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Жадан М.І.».

Прийнято одноголосно.

 

5.        Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального гаража гр. Карташову О.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Карташова О.М. щодо виділення земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального гаража, Договір купівлі-продажу квартири зареєстрованого в реєстрі за № 107 виданого 23.01.2018 року та пропозицію надати дозвіл громадянину Карташову Олександру Миколайовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по пров. Дєтський, район будинку 4а, м. Кремінна, площею 0,0024 га, для будівництва та обслуговування індивідуального гаража з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального гаража гр. Карташову О.М.».

Прийнято одноголосно.

 

6.        Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею її в постійне користування КЗ «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції КЗ «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва спортивного комплексу та пропозицію надати дозвіл Комунальному закладу «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Піддубна, 18, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови вільної від забудови, орієнтовною площею 1,0 га, розташованої по пл. Красна, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту – спортивного комплексу з послідуючою передачею її в постійне користування і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею її в постійне користування КЗ «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту»».

Прийнято одноголосно.

 

7.        Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею її в постійне користування КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Головного лікаря КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва амбулаторій загальної практики-сімейної медицини та пропозицію надати дозвіл Комунальній установі «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Побєди, 1А, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови вільної від забудови, орієнтовною площею 0,0700 га, розташованої по пл. Паркова, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги - амбулаторії з послідуючою передачею її в постійне користування і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею її в постійне користування КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею її в постійне користування КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Головного лікаря КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва амбулаторій загальної практики-сімейної медицини та пропозицію надати дозвіл Комунальній установі «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Побєди, 1А, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови вільної від забудови, орієнтовною площею 0,0600 га, розташованої по пров. Медовий, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги - амбулаторії з послідуючою передачею її в постійне користування і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею її в постійне користування КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) НЗ ОГ «Кремінський РСТК ТСО України».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції НЗ ОГ «Кремінський РСТК ТСОУ» щодо надання дозволу на переоформлення земельної ділянки у зв’язку з переоформленням права власності на нерухоме майно, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності за № 24875801 від 12.02.2018 року та пропозицію припинити право користування ТСО України земельною ділянкою площею 0,3668 га, розташованої в за адресою: м. Кремінна, пл. Паркова (колишня пл. Петровського), 23, наданою в постійне користування відповідно до рішення міськвиконкому Кремінської ради народних депутатів від 21.07.1995 року № 745 для розміщення бази ТСО України, та визнати таким що втратив чинність Державний акт на право постійного користування землею серії ЛГ № 1050000025 зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 26 виданого 06.12.1995 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) НЗ ОГ «Кремінський РСТК ТСО України»» .

Прийнято одноголосно.

 

10.    Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць», від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність громадянам за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян»

Прийнято одноголосно.     

 

11.    Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць», від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян за заявами громадянам і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

12.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Романовському О.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Романовського О.О. щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі рішення 20 сесії 7 скликання міської ради № 20/11 від 01.03.2017 року та пропозицію затвердити Технічну документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - магазину, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Банкова, 3А, провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови, розташовану за адресою: м. Кремінна, вул. Банкова, 3А площею 0,0788 га. та передати в оренду громадянину Романовському Олександру Олександровичу, при виконанні умов діючого законодавства, строком на 5 років земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 0,0788 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Банкова, 3А, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі-магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Романовському О.О.» .

Прийнято одноголосно.

 

13.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Скірі Л.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Скіри Л.О. щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі рішення 20 сесії 7 скликання міської ради № 20/9 від 01.03.2017 року та пропозицію визнати таким, що втратив чинність договір оренди землі від 12.09.2011 року, який зареєстрований у Відділі Держкомзему у Кремінському районі від 28.03.2012 року за № 4421610004001497, затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – обслуговування вбудованого нежитлового приміщення магазину, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Центральна (колишня вул. Октябрьська), 11/1, провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови, розташовану за адресою: м. Кремінна, вул. Центральна, 11/1 площею 0,0021 га. та передати в оренду громадянці Скірі Людмилі Олександрівні, при умовах виконання діючого законодавства, земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 0,0021 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Центральна, 11/1, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – вбудованого нежитлового приміщення – магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Скірі Л.О.» .

Прийнято одноголосно.

 

14.    Про надання згоди на поділ земельної ділянки ТОВ «Кремінська харчосмакова фабрика».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання ТОВ «Кремінська харчосмакова фабрика» щодо надання згоди на поділ земельної ділянки у зв’язку з продажом 42/100 частин нерухомого майна будівель та споруд фабрики відповідно до Договорів купівлі-продажу будівель та споруд зареєстрованих в реєстрі за №№ 236, 238 виданих 16.02.2018 року та пропозицію надати згоду Товариству з обмеженою відповідальністю «Кремінська харчосмакова фабрика», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Вокзальна, 10, на поділ земельної ділянки комунальної власності із промисловості, розташованої по вул. Вокзальна, 10, м. Кремінна, площею 1,1224 га. для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівельної та іншої промисловості – обслуговування харчосмакової фабрики і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на поділ земельної ділянки ТОВ «Кремінська харчосмакова фабрика»».

Прийнято одноголосно.

 

15.    Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки ТОВ «Регіональне управління автобусних станцій».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «Регіональне управління автобусних станцій» стосовно внесення змін до договору оренди землі щодо функціонального призначення земельної ділянки та пропозицію надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Регіональне управління автобусних станцій», юридична адреса: м. Сєвєродонецьк, проспект Хіміків, 61, на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки із земель транспорту комунальної власності, яка розташована по пл. Кооперативна, 50, м. Кремінна площею 0,2115 га. для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки ТОВ «Регіональне управління автобусних станцій»».

Прийнято одноголосно.

 

16.    Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 19.09.2013 р. для утримання нежитлових будівель та споруд – кафе «Колиба» ТОВ «ТОРГОВЕЛЬНИЙ ДІМ МАРІЧКА».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання ТОВ «ТОРГОВЕЛЬНИЙ ДІМ МАРІЧКА» щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди товариству з обмеженою відповідальністю «ТОРГОВЕЛЬНИЙ ДІМ МАРІЧКА» юридична адреса: м. Сєвєродонецьк, вул. Богдана Ліщини, 2А/1, при умовах виконання норм діючого законодавства, з 24 квітня 2018 року (дати закінчення строку дії договору оренди) на 20 років до 24 квітня 2038 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 19.09.2013 року, який зареєстровано у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 03.12.2013 року за № 3841849, на земельну ділянку площею 0,0606 га, розташовану по вул. Донецька, 282 а, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування закладів громадського харчування – утримання кафе «Колиба» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 19.09.2013 р. для утримання нежитлових будівель та споруд – кафе «Колиба» ТОВ «ТОРГОВЕЛЬНИЙ ДІМ МАРІЧКА»».

Прийнято одноголосно.

 

17.    Про припинення права оренди на земельну ділянку площею 0,1378 га громадянці Фатєєвій Л.О. та передачу її в оренду ТОВ «Магазин «Продукти».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Фатєєвої Л.О. щодо припинення права оренди на земельну ділянку у зв’язку з відчуженням нерухомого майна і добровільної відмови від права оренди та клопотання ТОВ «Магазин «Продукти», щодо передачі в оренду земельної ділянки під викупленим нерухомим майном, договір купівлі-продажу зареєстрованим в реєстрі за № 534 виданого 13.02.2018 року та пропозицію припинити громадянці Фатєєвій Людмилі Олексіївні право оренди на земельну ділянку площею 0,1378 га, яка розташована по пл. Кооперативна, 2, м. Кремінна та надана для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі, у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, шляхом укладання Додаткової угоди №1 до договору оренди землі від 07.12.2017 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди на земельну ділянку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 17.01.2018 року № 24482227 та передати в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «Магазин «Продукти», юридична адреса: м. Сєвєродонецьк, вул. Курчатова, 10, при умовах виконання норм діючого законодавства, строком на 5 років земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 0,1378 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 2, для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку площею 0,1378 га громадянці Фатєєвій Л.О. та передачу її в оренду ТОВ «Магазин «Продукти»».

Прийнято одноголосно.

 

18.    Про припинення права оренди на земельну ділянку площею 0,1502 га громадянці Фатєєвій Л.О. та передачу її в оренду ТОВ «Магазин «Продукти».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Фатєєвої Л.О. щодо припинення права оренди на земельну ділянку у зв’язку з відчуженням нерухомого майна та клопотання ТОВ «Магазин «Продукти», щодо передачі в оренду земельної ділянки під викупленим нерухомим майном, договір купівлі-продажу зареєстрованим в реєстрі за № 534 виданого 13.02.2018 року та пропозицію припинити громадянці Фатєєвій Людмилі Олексіївні право оренди на земельну ділянку площею 0,1502 га, яка розташована по пл. Кооперативна, 2, м. Кремінна та надана для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі, у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, шляхом укладання Додаткової угоди №1 до договору оренди землі від 10.10.2016 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди на земельну ділянку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 18.10.2016 року № 17049660 та передати в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «Магазин «Продукти», юридична адреса: м. Сєвєродонецьк, вул. Курчатова, 10, при умовах виконання норм діючого законодавства, строком на 5 років земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 0,1502 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 2, для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку площею 0,1502 га громадянці Фатєєвій Л.О. та передачу її в оренду ТОВ «Магазин «Продукти»».

Прийнято одноголосно.

 

19.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду ФГ «Стимул 777» та гр. Загребному О.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву голови фермерського господарства «Стимул 777» та громадянина Загребного О.О. щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі рішення 26 сесії 7 скликання міської ради № 26/15 від 25.10.2017 року та пропозицію затвердити Технічну документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва – обслуговування господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Лиманська, 100 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду ФГ «Стимул 777» та гр. Загребному О.О.»

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                    О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                О.В. ФЕЩЕНКО

Read 601 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG