Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 01 лютого 2018 16:14

Протокол №31 від 30.01.2018 (29 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 31
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

 м. Кремінна                                                                                                 „30” січня 2018р.                                                                                                                       10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Осєннов О.М., Фещенко О.В., Наумчук Ю.М.

Відсутні 2 члена комісії: Попов В.Г., Лопата Б.А.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П., директор ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» Жулинський В.А. та заступник директора ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» Прокопчук А.М.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 29 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенко Е.В., начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

1.    Про звіт голів постійних комісій міської ради про свою діяльність.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив звіт голови комісії з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв 'язку із засобами масової інформації Мкртчян В.Г., голови комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кравченко В.І., голови комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров'я, освіти, культури, туризму, молоді та спорту Карпенко П.В., голови комісії з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку Кременчука В.І., голови комісії з питання землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М. про свою діяльність 2017 році і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про звіт голів постійних комісій міської ради про свою діяльність».

Прийнято одноголосно.

 

2.    Про виконання плану роботи Кремінської міської ради за друге півріччя 2017 року.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив звіт про виконання плану роботи Кремінської міської ради у другому півріччі 2017 року і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про виконання плану роботи Кремінської міської ради за друге півріччя 2017 року».

Прийнято одноголосно.

 

3.    Про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською радою за 2017р.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив інформацію про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською радою за 2017 рік і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською радою за 2076 р.»

Прийнято одноголосно.

 

4.    Про приведення у відповідність назви провулку Ломоносова.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив звернення громадянки Цюрюпи Любові Омелянівни щодо приведення у відповідність назви провулку Ломоносова, та з метою упорядкування адресного господарства, враховуючи фактичне існування двох провулків Ломоносова та дублювання поштових адрес пропозицію провулок Ломоносова, який знаходиться між вулицею Садова і вулицею Ломоносова назвати провулок І Ломоносова, а між вулицею Ломоносова і провулком Нахімова назвати провулок ІІ Ломоносова і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про приведення у відповідність назви провулку Ломоносова».

Прийнято одноголосно.

 

 

5.    Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації (пров. Радищева, 69).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання начальника Відділу освіти Кремінської РДА стосовно погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки розроблену на підставі рішення сесії Кремінської міської ради 21.12.2017 року № 28/43 та пропозицію погодити технічну документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови площею 3,0348 га, кадастровий номер: 4421610100:02:193:0002, розташовану по пров. Радищева, 69, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування закладів освіти – Кремінської ЗОШ I-III ступенів №4 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації».

Прийнято одноголосно.     

 

6.    Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації (пров. І.Франка, 2).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання начальника Відділу освіти Кремінської РДА стосовно погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки розроблену на підставі рішення сесії Кремінської міської ради 21.12.2017 року № 28/42 та пропозицію погодити технічну документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови площею 1,4276 га, кадастровий номер: 4421610100:04:026:5401, розташовану по пров. І.Франка, 2, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування закладів освіти – Кремінської ЗОШ I-III ступенів №1 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації».

Прийнято одноголосно.

 

7.        Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Кляхіну О.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву Кляхіна О.В. щодо передачу в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі пункту 1.8. рішення 21 сесії 7 скликання міської ради № 21/12 від 05.04.2017 року, Договір купівлі-продажу житлового будинку зареєстрованого в реєстрі за № 596 виданого 19.05.2017 року та пропозицію затвердити Технічну документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Джерельна, 2 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Кляхіну О.В» .

Прийнято одноголосно.

 

8.        Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Кляхіну О.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Кляхіна О.В. щодо виділення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства та пропозицію надати дозвіл громадянину Кляхіну Олександру Валерійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована по вул. Джерельна, район садиби 2, м. Кремінна, приблизною площею до 0,20 га, для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Кляхіну О.В» .

Прийнято одноголосно.

 

9.        Про затвердження проекту землеустрою та зміну цільового призначення земельної ділянки гр. Кошкіній Г.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Кошкіної Г.В. та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності зі зміною цільового призначення, враховуючи позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності (зміна цільового призначення) громадянки Кошкіній Ганні Василівні, змінити цільове призначення земельної ділянки приватної власності у встановлених межах площею: 0,0268 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (кадастровий номер 4421610100:04:003:0003, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пров. Польовий, 55 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою та зміну цільового призначення земельної ділянки гр. Кошкіній Г.В».

Прийнято одноголосно.

 

10.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею її в постійне користування «Кремінському ВУВКГ».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання керівника «Кремінського ВУВКГ» про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва блочно-модульних очисних споруд в м. Кремінна, в районі існуючої каналізаційної станції по вул. Титова та пропозицію надати дозвіл «Кремінському виробничому управлінню водопровідно-каналізаційного господарства», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Промислова, 2а, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності іншої промисловості розташованої в районі існуючої каналізаційної станції по вул. Титова, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури - будівництва блочно-модульних очисних споруд з послідуючою передачею в постійне користування і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею її в постійне користування «Кремінському ВУВКГ».

Прийнято одноголосно.

 

11.    Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Музирі А.В.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Музирі А.В. та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 17.05.2017 р. № 22/26, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та головного архітектора Кремінського району та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Музирі Андрію Володимировичу у встановлених межах земельну ділянку площею: 603 м.кв. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, (кадастровий номер 4421610100:04:179:0004) яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Курчатова, 33 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Музирі А.В» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки гр. Назарьку Д.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Назарька Д.І. та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 01.03.2017 р. № 20/18, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та головного архітектора Кремінського району та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Назарьку Денису Ігоровичу у встановлених межах земельну ділянку площею 959 м.кв. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, (кадастровий номер 4421610100:04:103:0004) яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Красна, 104 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Назарьку Д.І» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до договору оренди землі від 26.04.2005 р. (з доповненнями) укладеного з ПАТ «Луганське регіональне управління автобусних станцій».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання ТОВ «Регіональне управління автобусних станцій» щодо внесення змін до договору оренди землі у зв’язку зі зміною назви юридичної особи шляхом перетворення з ПАТ на ТОВ та внесення відповідних змін до статутних документів та пропозицію внести зміни до Договору оренди землі від 26.04.2005 року (з доповненнями), який зареєстрований у Кремінському районному відділі Луганської регіональної філії ДП «Центр ДЗК» від 25.05.2005 р. за № 216101/040542200033 відповідно до якого зареєстровано право оренди землі у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 06.02.2017 року за № 18963918, а саме, замість «Публічне акціонерне товариство «Луганське регіональне управління автобусних станцій» слід читати «Товариство з обмеженою відповідальністю «Регіональне управління автобусних станцій» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до договору оренди землі від 26.04.2005 р. (з доповненнями) укладеного з ПАТ «Луганське регіональне управління автобусних станцій»» .

Прийнято одноголосно.

 

14.    Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 5 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/7 «Про передачу земельних ділянок комунальної власності фізичним особам у власність або в користування на правах оренди та проведення їх продажу», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність громадянам за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян»

Прийнято одноголосно.     

 

15.    Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян, громадянам за заявами і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

16.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок та передачу їх в оренду гр. Соколову С.М. і гр. Становихіній Л.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву Соколова С.М. та Лазуренко О.А., яка діє від імені Становихіної Л.М. за довіреністю зареєстрованою в реєстрі за № 897 виданої 13.09.2017 року, щодо передачу в оренду земельних ділянок встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі пункту 1.1. рішення 27 сесії 7 скликання міської ради № 27/9 від 22.11.2017 року, Рішення Кремінського суду Луганської області справа № 2-1488-10р виданого 29.07.2010 року та пропозицію затвердити Технічну документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Титова, 14 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок та передачу їх в оренду гр. Соколову С.М. і гр. Становихіній Л.М» .

Прийнято одноголосно.

 

17.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва об’єктів інженерної та енергетичної інфраструктури електростанції з послідуючою передачею її в оренду ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва об’єктів інженерної та енергетичної інфраструктури електростанції за рахунок вільної земельної ділянки в районі колишньої шахти «Кремінна» та пропозицію надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «ЛУГЕКОЕНЕРГО», юридична адреса: м. Сєвєродонецьк, пр. Гвардійський, 27А/33, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності іншої промисловості розташованої в районі пров. Сєвєрний, біля колишньої шахти «Кремінна», м. Кремінна, орієнтовною площею 1,00 га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії - будівництва об’єктів інженерної та енергетичної інфраструктури електростанції з послідуючою передачею її в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Жулинського В.А., який детально розповів про плани підприємства щодо розбудови об’єктів інженерної та енергетичної інфраструктури на землях в районі колишньої шахти «Кремінна».

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва об’єктів інженерної та енергетичної інфраструктури електростанції з послідуючою передачею її в оренду ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО»» .

Прийнято одноголосно.

 

18.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту з послідуючою передачею її в оренду ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту (будівництво та обслуговування залізничної під’їзної колії) за рахунок вільної земельної ділянки в районі колишньої шахти «Кремінна» та пропозицію надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «ЛУГЕКОЕНЕРГО», юридична адреса: м. Сєвєродонецьк, пр. Гвардійський, 27А/33, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності іншої промисловості розташованої в районі колишньої шахти «Кремінна», м. Кремінна, орієнтовною площею 0,6 га, для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту - будівництво та обслуговування залізничної під’їзної колії з послідуючою передачею її в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Жулинського В.А., який детально розповів про плани підприємства щодо земельної ділянки, яка заявлена у клопотанні для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту (будівництво та обслуговування залізничної під’їзної колії) за рахунок вільної земельної ділянки в районі колишньої шахти «Кремінна».

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту з послідуючою передачею її в оренду ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО»» .

Прийнято одноголосно.

 

19.    Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Фоміну В.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Фоміна В.В. та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 17.05.2017 р. № 22/21, позитивний висновок експерта державної експертизи Держгеокадастру та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Фоміну Віталію Валерійовичу у встановлених межах земельну ділянку площею 1258 м.кв. для ведення особистого селянського господарства (кадастровий номер 4421610100:04:283:0006) яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Сіточна, район садиби 48 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Фоміну В.В» .

Прийнято одноголосно.

 

20.    Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Березіним І.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Березіна І.М. щодо затвердження технічної документації та укладання договору сервітуту на земельну ділянку встановленого розміру відповідно до технічної документації, розробленої на підставі рішення 23 сесії 7 скликання міської ради № 23/11 від 29.06.2017 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди, розташованої за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна, район будівлі 38 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Березіним І.М» .

Прийнято одноголосно.

 

21.    Про внесення змін до рішення 18 сесії міської ради 7 скликання від 21.12.2016 року № 18/36.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Березіна І.М. щодо подовження терміну дії рішення сесії міської ради від 21.12.2016 року № 18/36, у зв’язку з замовленням технічної документації із землеустрою та пропозицію внести зміни в рішення 18 сесії міської ради 7 скликання від 21.12.2016 року № 18/36 «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в оренду гр. Березіну І.М. (пров. Дружби, 5г)», а саме, продовжити термін дії виконання даного рішення до 01.07.2018 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення 18 сесії міської ради 7 скликання від 21.12.2016 року № 18/36» .

Прийнято одноголосно.

 

22.    Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 10.10.2013 р. (з додатковою угодою № 1) для утримання магазину з ФОП Березіним І.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Березіна І.В. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Березіну Ігорю Миколайовичу з 19 лютого 2018 року (дати закінчення строку дії договору оренди) на 10 років до 19 лютого 2028 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 10.10.2013 року (з додатковою угодою № 1), який зареєстровано у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 05.12.2013 року за № 3873582, на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:02:140:5601, площею 0,0168 га, розташовану по вул. Слобожанській (колишній вул. Комсомольській), 1, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 10.10.2013 р. (з додатковою угодою № 1) для утримання магазину з ФОП Березіним І.М» .

Прийнято одноголосно.

 

23.    Про внесення змін до рішення 20 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/23.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Буйнак В.В. щодо подовження терміну дії рішення сесії міської ради від 01.03.2017 року № 20/23, у зв’язку з замовленням технічної документації із землеустрою та пропозицію внести зміни в рішення 20 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/23 «Про надання згоди на об’єднання земельних ділянок ФОП Буйнак В.В.», а саме, продовжити термін дії виконання даного рішення до 01.04.2018 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення 20 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/23» .

Прийнято одноголосно.

 

24.    Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Колеснику А.А.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Колесника А.А. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою з послідуючим укладанням договору сервітуту на земельну ділянку для установки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 24.07.2017 р. № 164 та пропозицію надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Колеснику Андрію Андрійовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Харківська, район будівлі 93а, м. Кремінна, площею 0,0021 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди з послідуючим укладанням договору сервітуту і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Колеснику А.А» .

Прийнято одноголосно.

 

25.    Про внесення змін до договору оренди землі від 05.03.2015 р. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі-обслуговування торгового кіоску з ФОП Пухненковою Н.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Магомедова Х.Р. щодо внесення змін до договору оренди землі у зв’язку зі зміною власника нерухомого майна, свідоцтво про смерть громадянки Пухненкової Н.М. виданого Кремінським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Луганській області від 24.01.2017 року, Договір купівлі-продажу МАФ виданого 05.01.2017 року та пропозицію внести зміни до договору оренди землі укладеного 05.03.2015 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди земельної ділянки у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 01.04.2015р. за № 9315553, кадастровий номер: 4421610100:02:248:5401 площею 0,0003 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі- обслуговування торгового кіоску розташованої по вул. Побєди, район будинку 1 , м. Кремінна, а саме, виключити орендаря фізичну особу-підприємця Пухненкову Ніну Миколаївну та включити орендаря фізичну особу-підприємця Магомедова Хакіма Рамалдановича і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до договору оренди землі від 05.03.2015 р. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі-обслуговування торгового кіоску з ФОП Пухненковою Н.М»

Прийнято одноголосно.

 

26.    Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки гр. Чернишовій С.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Чернишової С.В. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для виділення відповідних угідь та пропозицію надати дозвіл громадянці Чернишовій Світлані Вікторівні на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Шевченко, 19, м. Кремінна, кадастровий номер 4421610100:02:237:0004, площею 0,0382 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки гр. Чернишовій С.В» .

Прийнято одноголосно.

 

27.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Чернову В.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Чернової Наталії Олексіївни діючої від іменні Чернова Віталія Олександрівна за довіреністю зареєстрованою в реєстрі за № 1716 виданої 21.11.2017 року, щодо виділення земельної ділянки вільної від забудови для будівництва та обслуговування жилого будинку, Довідку КП «Кремінське РБТІ» від 28.11.2017 року № 18, Довідку виконавчого комітету Варварівської сільської ради від 21.11.2017 року № 699 та пропозицію надати дозвіл громадянину Чернову Віталію Олександровичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по вул. Шахтарська, 16, сел. Стара Краснянка, орієнтовною площею 0,1500 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Чернову В.О» .

Прийнято одноголосно.

 

28.    Про затвердження Типового договору оренди землі, який буде укладатися на земельні ділянки комунальної власності Кремінської міської громади.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила, що у зв’язку зі змінами в земельному законодавстві України, враховуючи Типовий договір оренди землі затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2004 року № 220 «Про затвердження Типового договору оренди землі» (із змінами внесеними згідно постанови Кабінету Міністрів України № 890 від 22.11.2017) та пропозицію затвердити Типовий договір оренди землі, який буде укладатися на земельні ділянки комунальної власності Кремінської міської громади і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Типового договору оренди землі, який буде укладатися на земельні ділянки комунальної власності Кремінської міської громади».

Прийнято одноголосно.

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                            О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                          О.В. ФЕЩЕНКО

Read 715 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG