Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 01 лютого 2018 16:13

Протокол №18 від 30.01.2018 (29 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 18
засідання постійної депутатської комісії
з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв’язку із засобами масової інформації

 

м. Кремінна                                                                                                 „30 ” січня 2018 р.

                                                                                                                      14.00, каб.12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Мкртчян В.Г., Тілєєв А.О., Нікішин В.М.

Відсутні 1 член комісії: Зеленський А.А.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 29 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенка Е.В.

 

1.      Про звіт голів постійних комісій міської ради про свою діяльність.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив звіт голови комісії з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв 'язку із засобами масової інформації Мкртчян В.Г., голови комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кравченко В.І., голови комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров'я, освіти, культури, туризму, молоді та спорту Карпенко П.В., голови комісії з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку Кременчука В.І., голови комісії з питання землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М. про свою діяльність 2017 році і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про звіт голів постійних комісій міської ради про свою діяльність».

Прийнято одноголосно.

 

2.      Про виконання плану роботи Кремінської міської ради за друге півріччя 2017 року.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив про виконання плану роботи Кремінської міської ради у другому півріччі 2017 року і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про виконання плану роботи Кремінської міської ради за друге півріччя 2017 року».

Прийнято одноголосно.

 

3.      Про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською радою за 2017 р.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив інформацію про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською радою за 2017 р. і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською радою за 2076 р.»

Прийнято одноголосно.

 

4.      Про приведення у відповідність назви провулку Ломоносова.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив звернення громадянки Цюрюпи Любові Омелянівни щодо приведення у відповідність назви провулку Ломоносова, та з метою упорядкування адресного господарства, враховуючи фактичне існування двох провулків Ломоносова та дублювання поштових адрес пропозицію провулок Ломоносова, який знаходиться між вулицею Садова і вулицею Ломоносова назвати провулок І Ломоносова, а між вулицею Ломоносова і провулком Нахімова назвати провулок ІІ Ломоносова і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про приведення у відповідність назви провулку Ломоносова».

Прийнято одноголосно.

 

5.      Про внесення змін в Положення про комунальну установу Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району».

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив, що на виконання рішення Кремінської міської ради від 21.10.2015 №65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» пропонується внести зміни в Положення про комунальну установу Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району» яке затверджене рішенням міської ради від 13.12.2012 №31/29 «Про входження засновником комунальної установи «Трудовий архів Кремінського району», а саме у тексті Положення змінити юридичну та поштову адреси установи: замість адреси проспект Леніна, будинок №14, місто Кремінна Кремінського району Луганської області, вказати: проспект Дружби, будинок №14, місто Кремінна Кремінського району Луганської області і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін в Положення про комунальну установу Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району»».

Прийнято одноголосно.

 

6.      Про затвердження Положення про сектор інвестиційної діяльності виконавчого комітету Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В, який оголосив, що враховуючи рішення Кремінської міської ради VII скликання від 25 жовтня 2017 року №26/4 «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів» пропонується затвердити Положення про сектор інвестиційної діяльності виконавчого комітету Кремінської міської ради і ознайомив з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Положення про сектор інвестиційної діяльності виконавчого комітету Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                               В.Г. МКРТЧЯН

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                            А.О. ТІЛЄЄВ

Read 638 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG