Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 22 листопада 2017 16:19

Протокол №29 від 17.11.2017 (27 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 29
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

 м. Кремінна                                                                                                       „17” листопада 2017р.                                                                                                                          10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 4 члена комісії: Осєннов О.М., Попов В.Г., Лопата Б.А., Наумчук Ю.М.

Відсутні 1 член комісії: Фещенко О.В.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 27 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

 

1.        Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гетьману М.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Гетьмана М.С. щодо виділення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства та пропозицію надати дозвіл громадянину Гетьману Миколі Сергійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована по вул. Красна, м. Кремінна, приблизною площею до 1,0 га, для ведення особистого селянського господарства і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гетьману М.С.»

Прийнято одноголосно. 

 

2.        Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 22.11.2013 р. для утримання нежитлового приміщення - перукарні гр. Головченко С.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву гр. Головченко С.М. щодо поновлення строку дії договору оренди землі, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянці Головченко Світлані Миколаївні на земельну ділянку площею 0,00064 га, розташовану по пл. Кооперативна, 70а, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладу побутового обслуговування – перукарні і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 22.11.2013 р. для утримання нежитлового приміщення - перукарні гр. Головченко С.М.».

Прийнято одноголосно.

 

3.        Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Дерябкіну Д.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Дерябкіна Д.В. щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, як учаснику АТО, Посвідчення Управління персоналу штабу військової частини А0796 серії УБД № 073765 виданого 05 січня 2016 року, рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/25 «Про резервування земельних ділянок та їх відведення учасникам антитерористичної операції та сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції» та пропозицію надати дозвіл громадянину Дерябкіну Денису Вікторовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Курчатова, 23, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0700 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Дерябкіну Д.В.» .

Прийнято одноголосно.

 

4.        Про визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі від 15.07.2014 року укладений з гр. Жаравіною О.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заву громадянки Жаравіної О.О. щодо визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі від 15.07.2014 року у зв’язку з викупом земельної ділянки, договір купівлі-продажу земельної ділянки зареєстрованого в реєстрі за № 1464 виданого 03.11.2017 року та пропозицію договір оренди землі від 15.07.2014 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди землі у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 21.08.2014 року за № 6765310, визнати таким, що втратив чинність, у зв’язку з викупом громадянкою Жаравіною Ольгою Олександрівною земельної ділянки площею 0,0019 га, яка розташована по пров. Дружба, 8Б, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування – перукарні і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі від 15.07.2014 року укладений з гр. Жаравіною О.О.».

Прийнято одноголосно.

 

5.        Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва гр. Жукову В.М.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Жукова В.М. щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надати дозвіл громадянину Жукову Володимиру Майовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована по пров. Шкільний, сел. Житлівка, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва гр. Жукову В.М.».

Прийнято одноголосно.

 

6.        Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з гр. Калишко В.Г.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                     

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Калишка В.Г. щодо затвердження технічної документації та укладання договору сервітуту на земельну ділянку встановленого розміру відповідно до технічної документації, розробленої на підставі рішення 22 сесії 7 скликання міської ради № 25/13 від 13.09.2017 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування господарської споруди – установки тимчасової споруди металевого боксу, розташованої за адресою: сел. Стара Краснянка, вул. Ольхова, район будинку 55 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з гр. Калишко В.Г.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі від 08.04.2014 року укладений з ФОП Мірошником А.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заву громадянина Мірошника А.І. щодо визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі від 08.04.2014 року у зв’язку з викупом земельної ділянки, договір купівлі-продажу земельної ділянки та пропозицію договір оренди землі від 08.04.2014 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди землі у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 05.06.2014 року за № 5946177, визнати таким, що втратив чинність, у зв’язку з викупом громадянином Мірошником Анатолієм Івановичем земельної ділянки площею 0,0162 га, яка розташована по вул. Шевченко, 16А, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі від 08.04.2014 року укладений з ФОП Мірошником А.І.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з гр. Мкртчяном В.Г.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Мкртчяна В.Г. щодо затвердження технічної документації та укладання договору сервітуту на земельну ділянку встановленого розміру відповідно до технічної документації, розробленої на підставі рішення 22 сесії 7 скликання міської ради № 22/15 від 17.05.2017 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Банкова, район будівлі 11 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з гр. Мкртчяном В.Г.» .

Прийнято одноголосно.

 

9.        Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Приходьку О.Б.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Приходька О.Б. щодо виділення земельної ділянки вільної від забудови для будівництва та обслуговування жилого будинку, Довідки КП «Кремінське РБТІ» від 20.09.2017 року № 11 та пропозицію надати дозвіл громадянину Приходьку Олексію Борисовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по вул. Ольхова, 26, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0700 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Приходьку О.Б.»

Прийнято одноголосно. 

 

10.    Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 5 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/7 «Про передачу земельних ділянок комунальної власності фізичним особам у власність або в користування на правах оренди та проведення їх продажу», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць», від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність громадянам і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

11.    Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць», від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про розгляд звернення Рубіжанської міської ради від 31.10.2017 року № 017-010/3886.

 

СЛУХАЛИ

Пруденко О.П., яка оголосила звернення Рубіжанської міської ради від 31.101.2017 року за № 017-010/3886 щодо погодження меж міста Рубіжне та матеріали проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж м. Рубіжне, пропозиції постійної депутатської комісії міської ради з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології від 09.11.2017 року щодо відмови в погодженні встановлення (зміни) меж міста Рубіжне Луганської області за рахунок земель, розташованих за межами населених пунктів, території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді Луганської області і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Осєннов О.М. – пропозиції щодо обміну земельними ділянками надходили від Рубіжанської міської ради?

Пруденко О.П. – ні, не надходили.

Пилипенко Е.В. – члени комісії не змінили свого ставлення до цього питання?

Всі члени комісії – ні, не змінили, з проектом рішення згодні.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про розгляд звернення Рубіжанської міської ради від 31.10.2017 року № 017-010/3886»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі від 30.04.2014 року укладений з громадянам Терещенко Л.О. та Гнилицьким В.П.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заву громадян Терещенко Л.О. та Гнилицького В.П. щодо визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі від 30.04.2014 року у зв’язку з викупом земельної ділянки, договір купівлі-продажу земельної та пропозицію договір оренди землі від 30.04.2014 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди землі у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 19.05.2014 року за № 5756164, визнати таким, що втратив чинність, у зв’язку з викупом громадянами Терещенко Людмилою Олексіївною та Гнилицьким Володимиром Петровичем земельної ділянки площею 0,0074 га, яка розташована по пл. Кооперативна, 49, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі від 30.04.2014 року укладений з громадянам Терещенко Л.О. та Гнилицьким В.П.».

Прийнято одноголосно.

 

14.    Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції КП ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки, яка знаходиться в оренді відповідно до договору оренди землі від 28.03.2016 року та пропозицію надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «ЛУГЕКОЕНЕРГО» на зміну цільового призначення земельної ділянки комунальної власності площею 26,8422 га, яка знаходиться в оренді відповідно до договору оренди землі від 28.03.2016 року та розташована по пров. Сєвєрний, м. Кремінна, із земель промисловості на землі енергетики для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергетичних підприємств, установ і організацій з послідуючим переукладанням договору оренди землі і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО»» .

Прийнято одноголосно.

 

15.    Про передачу в оренду земельну ділянку громадянці Фатєєвій Л.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Фатєєвої Л.О., щодо передачі в оренду земельної ділянки для обслуговування магазину та пропозицію передати в оренду громадянці Фатєєвій Людмилі Олексіївні строком на 5 років земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 0,1378 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 2, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в оренду земельну ділянку громадянці Фатєєвій Л.О.»

Прийнято одноголосно. 

 

16.    Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Колесник А.А.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Колесника А.А. щодо затвердження технічної документації та укладання договору сервітуту на земельну ділянку встановленого розміру відповідно до технічної документації, розробленої на підставі рішення 22 сесії 7 скликання міської ради № 22/16 від 17.05.2017 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Харківська, район будівлі 93а і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Колесник А.А.».

Прийнято одноголосно.

 

17.    Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 18.12.2013 р. для утримання виробництва по ремонту та виготовленню металовиробів ФОП Крестененко Є. В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Крестененка Є. В. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки та пропозицію поновити право оренди фізичній особі - підприємцю Крестененку Євгену Вікторовичу на 5 років оренди на земельну ділянку площею 0,1101 га, розташовану по вул. Харківська, 57а (колишня вул. Інтернаціональна, 57а), м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості - утримання виробництва по ремонту та виготовленню металовиробів і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 18.12.2013 р. для утримання виробництва по ремонту та виготовленню металовиробів ФОП Крестененко Є. В.».

Прийнято одноголосно.

 

18.    Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Шумаковій О.О.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Шумакової О.О. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою з послідуючим укладанням договору сервітуту на земельну ділянку для установки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 24.10.2017 р. № 239 та пропозицію надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Шумаковій Олені Олександрівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. 30 Января, район садиби 28, м. Кремінна, площею 0,0015 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди з послідуючим укладанням договору сервітуту і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

Осєннов О.М. – довожу до уваги депутатів, що дане питання стосується членів моєї родини і відноситься до мого особистого конфлікту інтересів. Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» даною заявою повідомляю, що не буду приймати участі в обговоренні та прийнятті рішення стосовно даного питання.

Пилипенко Е.В. – усна заява депутата Осєннова О.М. приймається до відома.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Шумаковій О.О.».

Депутат Осєннов О.М. не голосував.

Прийнято більшістю голосів.

 

19.    Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Шумаковій О.О.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Шумакової О.О. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою з послідуючим укладанням договору сервітуту на земельну ділянку для установки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 17.10.2017 р. № 226 та пропозицію надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Шумаковій Олені Олександрівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Донецька, район садиби 100, м. Кремінна, площею 0,0015 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки тимчасової споруди з послідуючим укладанням договору сервітуту і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

Осєннов О.М. – довожу до уваги депутатів, що дане питання стосується членів моєї родини і відноситься до мого особистого конфлікту інтересів. Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» даною заявою повідомляю, що не буду приймати участі в обговоренні та прийнятті рішення стосовно даного питання.

Пилипенко Е.В. – усна заява депутата Осєннова О.М. приймається до відома.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Шумаковій О.О.».

Депутат Осєннов О.М. не голосував.

Прийнято більшістю голосів.

 

20.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Шепель Н.Є.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву Шепель Н.Є. щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до проекту землеустрою, розробленого на підставі рішення 18 сесії 7 скликання міської ради № 18/35 від 21.12.2016 року, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та пропозицію затвердити Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель житлової та громадської забудови комунальної власності, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 6 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Шепель Н.Є.».

Прийнято одноголосно.

 

21.    Про припинення права оренди на земельну ділянку та передачу її у приватну власність гр. Яшину В.Д.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Яшина стосовно припинення права оренди на земельну ділянку у зв’язку зі смертю його дружини Яшиної Валентини Олександрівни - орендаря та передачі йому в приватну власність земельної ділянки, Свідоцтво про смерть I-ЕД № 505261, видане Кремінським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Луганській області 18.04.2017 року, Свідоцтва про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 819 виданого 23.10.2017 року та пропозицію припинити право оренди громадянці Яшиній Валентині Олександрівні на земельну ділянку комунальної власності, розташовану за адресою: м. Кремінна, вул. Озерна, 31 площею 0,0037 га, наданої для збільшення присадибної ділянки згідно Договору оренди землі від 24.05.2005 року ( з доповненнями) відповідно до якого зареєстровано право оренду у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 13.01.2015 року № 8401634, у зв’язку зі смертю і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку та передачу її у приватну власність гр. Яшину В.Д.».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                           О.М. ОСЄННОВ

Read 668 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG