Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 25 жовтня 2017 16:17

Протокол №9 від 24.10.2017 (26 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 9
засідання постійної депутатської комісії
з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я,
освіти, культури, туризму, молоді і спорту

 

м. Кремінна                                                                                                 „24” жовтня 2017 р.

                                                                                                                      15.00 каб. № 12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Прокопенко О.Ю., Іванова Р.М., Дубовий О.В.

Відсутні 1 член комісії: Карпенко П.В.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., перший заступник міського голови Дзивульський Г.А., заступник міського голови Макогон Н.М.

Засідання комісії проводиться за участю постійної депутатської комісії з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв’язку із засобами масової інформації.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 26 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенко Е.В. та заступника міського голови Макогон Н.М.

 

1.      Про внесення змін до рішення 25 сесії міської ради 7 скликання від 13.09.2017 року № 25/1.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив лист Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області від 18.10.2017 р. № 19 зі зверненням до депутатів Кремінської міської ради виключити з рішення 25 сесії міської ради 7 скликання від 13.09.2017 року № 25/1 дати вступу в Асоціацію так, як це не передбачено Статутом.

 

ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення 25 сесії міської ради 7 скликання від 13.09.2017 року № 25/1».

Прийнято одноголосно.

 

2.      Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2017 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою ефективного використання бюджетних коштів, проведення своєчасних робіт з реалізації заходів програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Кремінна у 2017 році, пропонується внести зміни до Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2017 рік та викласти Заходи щодо виконання Програми проведення урочистих та святкових заходів в м.Кремінна на 2017 рік в новій редакції згідно додатків до проекту рішення, а також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2017 рік».

Прийнято одноголосно.

 

3.      Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що у відповідності до Бюджетного кодексу України, пропонується наступне:

  1. Внести зміни до рішення міської ради від 21 грудня 2016 року № 18/19 «Про затвердження Кремінського міського бюджету на 2017 рік» (далі – рішення), зі змінами внесеними рішенням Кремінської міської раді від 08.02.2017 №19/13 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік», рішення Кремінської міської раді від 01.03.2017 № 20/2 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік», рішення Кремінської міської раді від 05.04.2017 № 21/2 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік», рішення Кремінської міської раді від 17.05.2017 № 22/6 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік», рішення Кремінської міської раді від 29.06.2017 № 23/4 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік», рішення Кремінської міської раді від 02.08.2017 № 24/3 «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік»:
  2. Внести зміни у додатки проекту рішення: 1 Доходи Кремінського міського бюджету на 2017 рік», 2 «Видатки Кремінського міського бюджету на 2017 рік за Типовою програмною класифікацію видатків та кредитування місцевих бюджетів / Тимчасовою класифікацією видатків та кредитування для бюджетів місцевого самоврядування, які не застосовують програмно-цільового методу», 4 «Джерела фінансування міського бюджету на 2017 рік», 5 «Перелік державних та регіональних програм по Кремінському міському бюджету на 2017 рік» та викласти додатки 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 у новій редакції згідно з додатками 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 до цього проекту рішення.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2017 рік».

Прийнято одноголосно.

 

4.      Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що відповідно до пропозиції міського голови щодо структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів пропонується наступне:

  1. Затвердити структуру апарату ради та її виконавчих органів згідно з додатком.
  2. Затвердити загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів у кількості 40,0 одиниць.
  3. Перейменувати відділ розвитку інфраструктури житлово–комунального господарства у відділ житлово–комунального господарства;

4 Утворити:

4.1. сектор інвестиційної діяльності в кількості 2-х штатних одиниць, за рахунок виведення посади головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства в кількості 2 од.;

4.2. службу забезпечення в кількості 8-ми штатних одиниць, за рахунок:

- виведення посади водія та прибиральника службових приміщень з планово - фінансового відділу,

- скорочення посади чергових відповідальних відділу житлово-комунального господарства в кількості 3 од. та введення посади сторожа в кількості 3 од.,

- виведення посади провідного спеціаліста з питань прийому громадян та діловодства і головного спеціаліста, системного адміністратора з апарату виконкому,

- введення посади головного спеціаліста з соціальних питань, інформаційного забезпечення та по роботі із ЗМІ за рахунок збільшення штатної чисельності на 1 шт.од.

  1. Ввести у відділ адміністративних послуг посаду державного реєстратора в кількості 1 штатної одиниці за рахунок скорочення посади головного спеціаліста, заступника начальника відділу – головного бухгалтера планово-фінансового відділу.
  2. Ввести у відділ житлово-комунального господарства посаду провідного спеціаліста в кількості 1 штатної одиниці за рахунок виведення посади провідного спеціаліста планово-фінансового відділу.
  3. Ввести у планово – фінансовий відділ посаду головного спеціаліста в кількості 1 штатної одиниці за рахунок виведення посади головного спеціаліста апарату виконкому.
  4. Ввести у відділ військового обліку посаду провідного спеціаліста в кількості 1 штатної одиниці за рахунок скорочення посади інспектора відділу військового обліку.
  5. Дане рішення вступає в дію з 01 січня 2018 року.
  6. Передбачати видатки на утримання апарату Кремінської міської ради та її виконавчих органів з урахуванням п.2 даного рішення.
  7. Керівникам структурних підрозділів апарату Кремінської міської ради та її виконавчих органів, яких стосуються зміни подати у встановленому порядку на затвердження положення про структурні підрозділи, внести зміни в існуючі положення та привести посадові інструкції працівників у відповідність до чинного законодавства.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

 ВИРІШИЛИ:

            Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін у перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають передачі в оренду у 2017 році.                                                  

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою поповнення бюджету Кремінської міської ради в частині надходжень від оренди майна комунальної власності пропонується внести в перелік об’єктів нерухомості, які є власністю територіальної громади міста Кремінна і підлягають передачі в оренду через аукціон у 2017 році об’єкт нерухомого майна комунальної власності – окремо визначену нежитлову будівлю загальною площею 147,7 кв.м, яка знаходиться за адресою провулок Бульварний, 1 А, місто Кремінна та об’єкт нерухомого майна комунальної власності – окремо визначені нежитлові приміщення виробничої бази, розташовані за адресою провулок Нагорний, 149, місто Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін у перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають передачі в оренду у 2017 році».

Прийнято одноголосно.

 

6.      Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку нерухомого майна комунальної власності, яке знаходиться за адресою: вулиця Чайковського, 3 міста Кремінна.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою поповнення міського бюджету коштами від оренди комунального майна пропонується затвердити Звіт про експертну грошову оцінку нерухомого майна комунальної власності – окремої нежитлової будівлі з котельнею загальною площею 131,4 квадратних метри з котельнею 17,6 квадратних метри, яка розташована за адресою: вулиця Чайковського,3 місто Кремінна Кремінського району Луганської області, всього у сумі 316600,00 (триста шістнадцять тисяч шістсот) грн. 00 коп., в тому числі : будівля - 300500,00 (триста тисяч п’ятсот)грн.. 00 коп., котельна -16100,00(шістнадцять тисяч сто) грн.. 00 коп. і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку нерухомого майна комунальної власності, яке знаходиться за адресою: вулиця Чайковського, 3 міста Кремінна».

Прийнято одноголосно.

 

7.      Про звернення до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство ЖЕК № 1.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що відповідно до рішення двадцять восьмої сесії Кремінської міської ради шостого скликання від 05.09.2012 р. № 28/26 «Про ліквідацію комунального підприємства Житлово-експлуатаційної контори № 1» пропонується затвердити Ліквідаційні баланси (Звіт про фінансовий стан) Житлово-експлуатаційної контори № 1 станом на 01.06.2017 р. та станом на 01.09.2017р., підтвердити фінансові зобов’язання ЖЕК № 1 перед кредиторами у загальній сумі 1852813,59 (один мільйон вісімсот п’ятдесят дві тисячі вісімсот тринадцять грн.. 59 коп.), а також зобов’язати голову ліквідаційної комісії Кубай С.В. надати для розгляду у Господарському суді Луганської області вказані документи і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про звернення до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство ЖЕК № 1».

Прийнято одноголосно.

 

 

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ КОМІСІЇ                                                                      О.Ю. ПРОКОПЕНКО

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                Р.М. ІВАНОВА

Read 623 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG