Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 25 жовтня 2017 16:15

Протокол №27 від 19.10.2017 (26 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 27
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

м. Кремінна                                                                                                        „19” жовтня 2017 р.                                                                                                                              10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 5 членів комісії: Осєннов О.М., Фещенко О.В., Попов В.Г., Лопата Б.А.,

Наумчук Ю.М.

Відсутні: немає

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 26 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

 

1.        Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду гр. Аврамець Д.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Аврамець Д.В. щодо передачі в оренду земельну ділянку під нерухомим майном для обслуговування 11/100 частини нежитлової будівлі, рішення Кремінського районного суду від 17.07.2017 року справа № 414/1287/17 та пропозицію надати дозвіл громадянину Аврамець Денису Валерійовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки із земель комунальної власності земель промисловості, яка розташована по вул. Центральна (колишня вул. Октябрьська), 170, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0300 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості – утримання 11/100 частини нежитлової будівлі з послідуючою передачею її в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду гр. Аврамець Д.В.»

Прийнято одноголосно. 

 

2.        Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Відділу освіти Кремінської РДА стосовно затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, розроблену відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради 25.04.2012 року № 24/14 та від 25.05.2016 року № 10/7, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 13.02.2012 року № 47 «Про присвоєння поштової адреси» та пропозицію затвердити Технічну документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування закладів освіти – Кремінської загальноосвітньої школи I-III ступенів №4, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пров. Радищева, 69 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації».

Прийнято одноголосно.

 

3.        Про припинення права оренди на земельну ділянку Кредитній спілці «Джерело» та передачу в оренду земельну ділянку громадянину Рєзнікову А.Є.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Голови правління Кредитної спілки «Джерело» щодо припинення права оренди на земельну ділянку у зв’язку з відчуженням нерухомого майна та заяву громадянина Рєзнікова Є.А. діючого за довіреністю від імені Рєзнікова А.Є. відповідно до довіреності зареєстрованої в реєстрі за № 90 виданої 03.02.2017 року, щодо передачі в оренду земельної ділянки під викупленим нерухомим майном, договір купівлі-продажу зареєстрованим в реєстрі за № 84 виданим 01.02.2017 року та пропозицію припинити Кредитній спілці «Джерело», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Титова (Тітова), 1/17, право оренди на земельну ділянку площею 0,0058 га по вул. Титова, 1/17, м. Кремінна та передати в оренду громадянину Рєзніку Артему Євгенійовичу строком на 5 років земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 0,0058 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Титова, 1/17, для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку Кредитній спілці «Джерело» та передачу в оренду земельну ділянку громадянину Рєзнікову А.Є.» .

Прийнято одноголосно.

 

4.        Про внесення змін до рішення 23 сесії міської ради 7 скликання від 26.06.2017 року № 23/28.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Задираки О.В. щодо перегляду строку оренди землі та пропозицію передати в оренду громадянину Задираці Олександру Вікторовичу строком на 49 років земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови площею 0,2059 га, розташовану по вул. Дражевського, 17, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівлі громадського харчування – утримання кафе «Спортивне»» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення 23 сесії міської ради 7 скликання від 26.06.2017 року № 23/28».

Прийнято одноголосно.

 

5.        Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Козинській В.О.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Козинської В.О. щодо передачі в приватну власність зареєстровану земельну ділянку, рішення 8 сесії міської ради 7 скликання від 27.04.2016 року № 8/14 та пропозицію передати безоплатно у приватну власність громадянці Козинській Віті Олександрівні земельну ділянку площею 0,0960 га для ведення особистого селянського і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Козинській В.О.».

Прийнято одноголосно.

 

6.        Про внесення змін до договору оренди землі від 09.09.2016 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС».

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                     

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання керівника КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» щодо дострокового припинення договору оренди землі та клопотання ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» щодо передачі в оренду земельних ділянок для обслуговування ринку та пропозицію внести зміни до договору оренди землі укладеного 09.09.2016 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди земельних ділянок у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 26.09.2016р. за № 16673040, 11.10.2016 за № 16916046, 12.10.2016 за № 16958158 для будівництва та обслуговування ринкової інфраструктури, розташованого по пров. Дружби, м. Кремінна, а саме:

- виключити орендаря Комунальне підприємство «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» та включити орендаря Дочірнє підприємство «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Осєннов О.М. – чи є заборгованість з орендної плати за дану земельну ділянку?

Пруденко О.П. – так, є. 160 000 грн.

Фещенко О.М. - комунальне підприємство «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» не має можливості провести оплату заборгованості у зв’язку з тим, що накладено арешт на рахунки. Поточна оплата теж не проводиться. Дочірнє підприємство «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» має можливість проводити оплату поточних нарахувань. Крім того, «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» є дочірнім підприємством комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» і може покривати заборгованість по рахункам основного підприємства. Таким чином, буде проводиться поточна оплата оренди землі і буде можливість погашати заборгованість.

Осєннов О.М. – при укладанні додаткової угоди слід звернути увагу на те щоб борги комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» не стали зашморгом для дочірнього підприємства «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО».

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до договору оренди землі від 09.09.2016 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС»» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки КП «Креміннатеплокомуненерго».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання директора КП «Креміннатеплокомуненерго» про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки, яка утворилася шляхом поділу земельної ділянки, яка знаходилася в постійному користуванні Кремінської обласної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступеня, добровільну відмову від земельної ділянки директора Кремінської обласної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступеня та пропозицію надати дозвіл Комунальному підприємству «Креміннатеплокомуненерго», юридична адреса: м. Кремінна, пров. Гастелло, 21, на зміну цільового призначення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0266 га, яка утворилася шляхом поділу земельної ділянки площею 4,2068 га, розташованої по вул. Мічуріна, 18, м. Кремінна, із земель житлової та громадської забудови на землі енергетики для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії з послідуючою передачею в постійне користування і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки КП «Креміннатеплокомуненерго»» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки КП «Креміннатеплокомуненерго».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання директора КП «Креміннатеплокомуненерго» про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки, яка утворилася шляхом поділу земельної ділянки, яка знаходилася в постійному користуванні Кремінської обласної спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, добровільну відмову від земельної ділянки директора Кремінської обласної спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату та пропозицію надати дозвіл Комунальному підприємству «Креміннатеплокомуненерго», юридична адреса: м. Кремінна, пров. Гастелло, 21, на зміну цільового призначення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0093 га, яка утворилася шляхом поділу земельної ділянки площею 2,6658 га, розташованої по вул. Піддубна, 18, м. Кремінна, із земель житлової та громадської забудови на землі енергетики для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії з послідуючою передачею в постійне користування і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки КП «Креміннатеплокомуненерго»» .

Прийнято одноголосно.

 

9.        Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Лободі В. Ю.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Лободи В. Ю. щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі рішення 23 сесії 7 скликання міської ради № 23/12 від 29.06.2017 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування інших будівель громадського призначення, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Чайковського, 9-б. і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Лободі В. Ю.»

Прийнято одноголосно. 

 

10.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Логвиненку О.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Логвиненка О.В. щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, як учаснику АТО, Посвідчення Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України серії УБД № 017423 виданого 31 липня 2015 року та пропозицію надати дозвіл громадянину Логвиненку Олексію Володимировичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по пров. Березовий (колишній пров. Пархоменко), район садиби 17, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0800 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Логвиненку О.В.».

Прийнято одноголосно.

 

11.    Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 01.11.2012 р. з доповненням для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд гр. Мацегорі О.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Мацегори О.І. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості з плати за землю та пропозицію поновити право оренди громадянину Мацегорі Олександру Івановичу на 50 років до 05 вересня 2067 року на земельну ділянку площею 0,1163 га, розташовану по пров. Дєтський, 2а, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель і споруд і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 01.11.2012 р. з доповненням для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд гр. Мацегорі О.І.» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 5 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/7 «Про передачу земельних ділянок комунальної власності фізичним особам у власність або в користування на правах оренди та проведення їх продажу», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

14.    Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Салманову В.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Салманова В.В. та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 17.05.2017 р. № 22/22, позитивний висновок експерта державної експертизи Держгеокадастру та Інформаційну довідку з Єдиного державного реєстру речових прав на нерухоме майно та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Салманову Вадиму Віталійовичу земельну ділянку площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Салманову В.В» .

Прийнято одноголосно.

 

15.    Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 26.12.2013 р. для утримання нежитлової будівлі - магазину гр. Скиданенку В.М. та Скиданенко А.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадян Скиданенка В.М. та Скиданенко А.В. щодо поновлення строку дії договору оренди землі, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянам Скиданенку Вадиму Миколайовичу та Скиданенко Антоніні Василівні до 17 жовтня 2027 року на земельну ділянку площею 0,0130 га, розташовану по пл. Кооперативна, 69, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 26.12.2013 р. для утримання нежитлової будівлі - магазину гр. Скиданенку В.М. та Скиданенко А.В.»

Прийнято одноголосно. 

 

16.    Про припинення права користування земельними ділянками ТОВ завод «АкваПЛАСТ».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Арбітражного керуючого ліквідатора ТОВ завод «АкваПЛАСТ» щодо припинення права користування земельними ділянками у зв’язку з відчуженням нерухомого майна – виробничого комплексу та проведенням ліквідації підприємства, Постанову Господарського суду Луганської області справа № 913/972/14 виданого 29.03.2016 року, Договір купівлі-продажу цілісного майнового комплексу підприємства-банкрута укладеного 19.08.2016 року на підставі протоколу проведення аукціону № 33/16 від 19.08.2016 року Всеукраїнською Універсальною Багатогалузевою Товарною Біржею та пропозицію припинити право користування Товариству з обмеженою відповідальністю заводу «АкваПЛАСТ», на земельні ділянки комунальної власності із земель промисловості у встановлених межах загальною площею 7,4493 га, розташованих по вул. Промислова, 33, м. Кремінна наданих для утримання виробничих площ і будівель та адміністративно-побутового комплексує і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про припинення права користування земельними ділянками ТОВ завод «АкваПЛАСТ»».

Прийнято одноголосно.

 

17.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву дирекції ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до проекту землеустрою, розробленого на підставі рішення 23 сесії 7 скликання міської ради № 23/18 від 29.06.2017 року, позитивний висновок експерта державної експертизи Держгеокадастру та Відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації та пропозицію затвердити Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО», із земель комунальної власності іншої промисловості розташованої в районі пров. Сєвєрний, біля колишньої шахти «Кремінна», м. Кремінна, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО»».

Прийнято одноголосно.

 

18.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Трофімову І.В.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Трофімова І.В. щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі рішення 21 сесії 7 скликання міської ради № 21/15 від 05.04.2017 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – вбудованого нежитлового приміщення магазину, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пр. Дружби, 11/4 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Трофімову І.В.».

Прийнято одноголосно.

 

19.    Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду ФГ «Стимул 777» та гр. Загребному О.О.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання голови Фермерського господарства «Стимул 777» та громадянина Загребного О.О. щодо передачі в оренду земельну ділянку під нерухомим майном для обслуговування господарських будівель та споруд, витяги з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 27.08.2014 року за № 6883701 (65/100 частини майна), від 04.08.2017 року за № 21762428 (35/100 частини майна) та пропозицію надати дозвіл Фермерському господарству «Стимул 777», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Обушенко, 3, та громадянину Загребному Олександру Олексійовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована по вул. Лиманська (колишня вул. Куйбишева), 100, м. Кремінна, площею 3,3083 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва – обслуговування господарських будівель та споруд з послідуючою передачею її в оренду і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду ФГ «Стимул 777» та гр. Загребному О.О.».

Прийнято одноголосно.

 

20.    Про внесення змін до рішення 20 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/23.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Буйнак В.В. щодо подовження терміну дії рішення сесії міської ради від 01.03.2017 року № 20/23, у зв’язку з замовленням технічної документації із землеустрою та пропозицію продовжити термін дії виконання даного рішення до 31.12.2017 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення 20 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/23».

Прийнято одноголосно.

 

21.    Про внесення змін до договору оренди землі від 10.08.2017 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі-вбудованого нежитлового приміщення магазину з ФОП Нікуліним С.Л.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Нікуліна С.Л. щодо внесення змін до договору оренди землі у зв’язку зі зміною власника нерухомого майна, заяву ФОП Михайлової Т.С. щодо внесення змін до договору оренди землі та Договір купівлі-продажу нежитлового приміщення – магазину «Корона» з будівлями зареєстрованого в реєстрі за № 637 виданого 21.08.2017 року та пропозицію внести зміни до договору оренди землі, а саме виключити орендаря фізичну особу-підприємця Нікуліна Сергія Леонідовича та включити орендаря фізичну особу-підприємця Михайлову Тетяну Сергіївну і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до договору оренди землі від 10.08.2017 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі-вбудованого нежитлового приміщення магазину з ФОП Нікуліним С.Л.».

Прийнято одноголосно.

 

22.    Про дострокове припинення права оренди на земельну ділянку ФОП Татарченко Г.Ф. та передачу в оренду земельну ділянку громадянину Пантєлєєву П.Г.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Татарченко Г.Ф. щодо дострокового припинення права оренди на земельну ділянку у зв’язку з відчуженням нерухомого майна та заяву громадянина Пантєлєєва П.Г. щодо передачі в оренду земельної ділянки під викупленим нерухомим майном, договір купівлі-продажу будівель та споруд зареєстрованим в реєстрі за № 1296 виданим 18.09.2017 року, пропозицію достроково припинити фізичній особі-підприємцю Татарченко Ганні Федорівні право оренди на земельну ділянку площею 0,0485 га. та передати в оренду громадянину Пантєлєєву Павлу Григоровичу і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про дострокове припинення права оренди на земельну ділянку ФОП Татарченко Г.Ф. та передачу в оренду земельну ділянку громадянину Пантєлєєву П.Г.».

Прийнято одноголосно.

 

23.    Про внесення земельної ділянки до переліку ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу в 2017 році.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Чернишової Світлани Вікторівни про викуп земельної ділянки, що перебуває в оренді для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруді та пропозицію, що з метою виконання заходів, спрямованих на поповнення бюджету міської ради, а також забезпечення виконання зобов’язань міської ради, щодо нормалізації екологічної обстановки в населених пунктах міської ради пропонується внести до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу у 2017 році, затвердженого рішенням 18 сесії міської ради 7 скликання №18/14 від 21.12.2016 земельну ділянку загальною площею 0,0382 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Шевченко, 19 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення земельної ділянки до переліку ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу в 2017 році».

Прийнято одноголосно.

 

24.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Чурбакову Д. М.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Чурбакова Д. М. щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, як учаснику АТО, Посвідчення учасника бойових дій серії МВ № 030097 виданого 20 квітня 2016 року, рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/25 «Про резервування земельних ділянок та їх відведення учасникам антитерористичної операції та сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції» та пропозицію надати дозвіл громадянину Чурбакову Дмитру Миколайовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Полярна, 30, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Чурбакову Д. М.».

Прийнято одноголосно.

 

25.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Шаляпіній К.С.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву гр. Шаляпіної К.С. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з правом збільшення присадибної ділянки за рахунок вільної земельної ділянки, Договір купівлі-продажу житлового будинку від 30.07.2002 року, зареєстрованого в реєстрі за № 761 та рішення 14 сесії міської ради 7 скликання від 07.09.2016 року та пропозицію надати дозвіл гр. Шаляпіній Катерині Сергіївні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови розташованої по вул. Підвільшанська (колишня вул. Леніна), 258 А, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,1200 га з правом збільшення присадибної ділянки за рахунок вільної земельної ділянки розташованої по вул. Підвільшанська (колишня вул. Леніна), 260 (колишній № 264), для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Шаляпіній К.С.».

Прийнято одноголосно.

 

26.    Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 15.10.2012 р. з доповненням для утримання нежитлової будівлі «Фотографія» гр. Шаповаловій В.Ю.

                                                                                                                             

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Шаповалової В.Ю. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки та пропозицію поновити право оренди громадянці Шаповаловій Валентині Юхимівні на земельну ділянку площею 0,0219 га, розташовану по пл. Кооперативна, 45, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування – утримання нежитлової будівлі «Фотографія» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 15.10.2012 р. з доповненням для утримання нежитлової будівлі «Фотографія» гр. Шаповаловій В.Ю.».

Прийнято одноголосно.

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                           О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                       О.В. ФЕЩЕНКО

Read 734 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG