Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 13 вересня 2017 14:32

Протокол №26 від 08.09.2017 (25 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 26
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

 м. Кремінна                                                                                                „08” вересня 2017 р.                                                                                                                                  10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 5 членів комісії: Осєннов О.М., Фещенко О.В., Попов В.Г., Лопата Б.А., Наумчук Ю.М.

Відсутні: немає

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: міський голова Прокопенко Ю.О., секретар ради Пилипенко Е.В., начальник

 землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 25 сесію міської ради.

Інформація: міського голови Прокопенко Ю.О., начальника землевпорядного відділу

 Пруденко О.П.

 

1.      Про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області.

 

СЛУХАЛИ:

Прокопенко Ю.О., який оголосив листи Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області зі зверненням до депутатів Кремінської міської ради долучитися до Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області, а також дав пояснення щодо запрошення на сесію міської ради голову даної Асоціації Прокопенко Володимира Миколайовича з метою надати пояснення депутатському корпусу, які переваги будуть надані місту після вступу до Асоціації.

 

ВИРІШИЛИ:

 Винести на розгляд сесії проект рішення «Про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області»

Прийнято одноголосно.

 

2.      Про відміну пункту 1.42 рішення виконавчого комітету міської ради від 26.12.1997 р. № 1375.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Довгополіка Олексія Михайловича щодо відміни пункту рішення про передачу в приватну власність земельної ділянки в добровільною відмовою та пропозицію відмінити у зв’язку з добровільною відмовою пункт 1.42 рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 26.12.1997 р. № 1375 про передачу в приватну власність Довгополіку Олексію Михайловичу земельну ділянку площею 880 кв. м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Красна, 157, м. Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про відміну пункту 1.42 рішення виконавчого комітету міської ради від 26.12.1997 р. № 1375»

Прийнято одноголосно.     

 

3.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян (збірне).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян (збірне)».

Прийнято одноголосно.

 

4.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян - членів садівничого товариства «Горняк».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян – членів садівничого товариства «Горняк» про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян та пропозицію надати дозвіл на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель сільськогосподарського призначення, які знаходяться у користуванні громадян – членів садівничого товариства «Горняк» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян - членів садівничого товариства «Горняк» .

Прийнято одноголосно.

 

5.      Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Меркуленко А. Д. (вул. Дражевського, 14, 13).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Меркуленка А. Д. щодо виділення земельної ділянки вільної від забудови для будівництва та обслуговування жилого будинку та для ведення особистого селянського господарства, довідку КП «Кремінське РБТІ» від 18.07.2017 року № 7; 8, довідку відділу у м. Сєвєродонецьк Головного управління Держгеокадастру у Луганській області та пропозицію надати дозвіл громадянину Меркуленку Артуру Дмитровичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільних від забудови, які розташовані по вул. Дражевського, 14 та 13, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,2000 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Меркуленко А. Д. (вул. Дражевського, 14, 13)».

Прийнято одноголосно.

 

6.      Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Дубовому О.В. (сел. Стара Красняка, вул. Озерна, 69).

                                                                                                                                  

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Дубового О.В. про повторне надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, рішення 7 сесії 7 скликання від 30.03.2016 року № 7/21 та пропозицію надати дозвіл гр. Дубовому Олександру Володимировичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Озерна, 69, селища Стара Краснянка, площею 0,1200 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Дубовому О.В. (сел. Стара Красняка, вул. Озерна, 69)».

Прийнято одноголосно.

 

7.      Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в постійне користування Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Луганській області (вул. І.І. Мечнікова, 12).

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання начальника регіонального відділення Фонду Державного майна України по Луганській області О. Волкова щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, на якій розташоване нерухоме державне майно – об’єкт незавершеного будівництва – терапевтичний корпус та пропозицію надати дозвіл Регіональному відділенню Фонду Державного майна України по Луганській області, юридична адреса: м. Сєвєродонецьк, бульвар Дружби Народів, 32а, на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови, орієнтовною площею 0,1500 га, розташованої по пров. І.І. Мечникова, 12, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги - терапевтичного корпусу з послідуючою передачею її в постійне користування і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в постійне користування Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Луганській області (вул. І.І. Мечнікова, 12)» .

Прийнято одноголосно.

 

8.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту гр. Калишку В.Г.(сел. Стара Краснянка, вул. Ольхова, район будинку 55).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Калишка В.Г. щодо узгодження місця розташування тимчасової господарської споруди – металевого боксу, лист головного архітектора Кремінського району від 10.08.2017 року № 43/19-19 та пропозицію надати дозвіл громадянину Калишку Віктору Григоровичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Ольхова, район будинку 55, сел. Стара Краснянка, площею 0,0060 га для обслуговування господарської споруди – установки тимчасової споруди – металевого боксу з послідуючим укладанням договору сервітуту і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту гр. Калишку В.Г.(сел. Стара Краснянка, вул. Ольхова, район будинку 55)» .

Прийнято одноголосно.

 

9.      Про надання згоди на поділ земельної ділянки громадянам Сливі М.М. та Сливі О.М. (вул. Титова, 7/24).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадян Сливи М.М. та Сливи О.М. щодо надання згоди на поділ земельної ділянки у зв’язку з добровільною відмовою від частини земельної ділянки та пропозицію надати згоду громадянам Сливі Миколі Марковичу та Сливі Ользі Миколаївні на поділ земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови, розташованої по вул. Титова, 7/24, м. Кремінна, площею 0,0100 га, яка знаходиться в оренді відповідно до договору оренди землі від 11.08.2005 року, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – вбудованого нежитлового приміщення і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання згоди на поділ земельної ділянки громадянам Сливі М.М. та Сливі О.М. (вул. Титова, 7/24)» .

Прийнято одноголосно.

 

10.  Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян, технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 5 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/7 «Про передачу земельних ділянок комунальної власності фізичним особам у власність або в користування на правах оренди та проведення їх продажу», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць», від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність громадян і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян»

Прийнято одноголосно.     

 

11.  Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Зеленському О.Ю. (селище Ст. Краснянка, вул. Залізнична).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Зеленського О. Ю. та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаного на підставі рішення міської ради від 08.02.2017 р. № 19/30, позитивний висновок Відділу Держгеокадастру у Кремінському районі та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Зеленському Олександру Юрійовичу у встановлених межах земельну ділянку площею 0,0500 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою: селище Ст. Краснянка, вул. Залізнична (колишня вул. Ворошилова), 16 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Зеленському О.Ю. (селище Ст. Краснянка, вул. Залізнична)».

Прийнято одноголосно.

 

12.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення), припинення права оренди та передачу її у приватну власність гр. Єршову В.І. (вул. Підвільшанська, район садиби 218).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Єршова В.І. стосовно затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміни цільового призначення), розробленого на підставі рішення сесії міської ради від 05.05.2017 року № 21/18, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Підвільшанська, район садиби 218 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення), припинення права оренди та передачу її у приватну власність гр. Єршову В.І. (вул. Підвільшанська, район садиби 218)» .

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності (пр. Дружби, район будівлі 1).

 

СЛУХАЛИ

Пруденко О.П., яка оголосила технічну документацію із землеустрою, розроблену на підставі рішення 24 сесії 7 скликання міської ради № 24/12 від 02.08.2017 року та пропозицію затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, розташовану по пр. Дружби, район будівлі 1, м. Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності (пр. Дружби, район будівлі 1)»

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 24.07.2007 р. для утримання торгового майданчика ФОП Подрєз О.Г. (вул. Донецька, район садиби 182).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Подрєз О.Г. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію провести державну реєстрацію за територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови, розташовану по вул. Донецька, район садиби 182, м. Кремінна, а також поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Подрєз Ользі Григорівні при умовах виконання п.3 проекту рішення, з 25 липня 2017 року (дати закінчення строку дії договору оренди) на 5 років до 25 липня 2022 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 24.08.2007 року, який зареєстрований у Кремінському районному реєстраційному окрузі (офісі) Луганської регіональної філії ДП «Центр ДЗК» на земельну ділянку площею 0,0030 га, розташовану по вул. Донецька, район садиби 182, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгового майданчика і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 24.07.2007 р. для утримання торгового майданчика ФОП Подрєз О.Г. (вул. Донецька, район садиби 182)».

Прийнято одноголосно.

 

15.  Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 24.07.2007 р. для установки торгового павільйону ФОП Подрєз О.Г. (вул. Донецька, район садиби 182).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Подрєз О.Г. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію провести державну реєстрацію за територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови, розташовану по вул. Донецька, район садиби 182, м. Кремінна, площею 0,0015 га., а також поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Ночовці Юрію Івановичу при умовах виконання п.3 проекту рішення, з 25 липня 2017 року (дати закінчення строку дії договору оренди) на 5 років до 25 липня 2022 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 24.08.2007 року, який зареєстрований у Кремінському районному реєстраційному окрузі (офісі) Луганської регіональної філії ДП «Центр ДЗК» на земельну ділянку площею 0,0015 га, розташовану по вул. Донецька, район садиби 182, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгового і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 24.07.2007 р. для установки торгового павільйону ФОП Подрєз О.Г. (вул. Донецька, район садиби 182)» .

Прийнято одноголосно.

 

16.  Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 19.06.2007 для утримання дерево-обробного цеху ФОП Агафоновим С. М. (пров. Сєвєрний, 1а).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Агафонова С. М. щодо поновлення строку дії договору оренди землі та пропозицію поновити право фізичній особі-підприємцю Агафонову Сергію Миколайовичу, при умовах виконання п.2 проекту рішення, з 16 травня 2017 року (дати закінчення строку дії договору оренди) на 5 років до 16 травня 2022 року, шляхом переукладення договору оренди землі від 19.06.2007 року (з доповненнями), який зареєстрований у Кремінському районному відділі Луганської регіональної філії ДП «ЦДЗК при Держкомземі України», площею 0,4502 га, розташовану по пров. Сєвєрний, 1а, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівельної та іншої промисловості – утримання деревообробного цеху і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 19.06.2007 для утримання дерево-обробного цеху ФОП Агафоновим С. М. (пров. Сєвєрний, 1а)»

Прийнято одноголосно.     

 

17.  Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 30.08.2007 р. для утримання виробничої бази ПАТ по газопостачанню та газифікації «Луганськгаз» (вул. Промислова (колишня вул. Дзержинського), 2).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання голови правління ПАТ по газопостачанню та газифікації «ЛУГАНСЬКГАЗ» щодо поновлення терміну дії договору оренди землі, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію провести державну реєстрацію за територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель промисловості, розташовану по вул. Промислова (колишня вул. Дзержинського), 2б, м. Кремінна, площею 0,4545 га., а також поновити право оренди Публічному акціонерному товариству по газифікації та газопостачанню «ЛУГАНСЬКГАЗ», юридична адреса: м. Сєвєродонецьк, при умовах виконання п.3 проекту рішення, з 30 серпня 2017 року (дати закінчення строку дії договору оренди) на 5 років до 30 серпня 2022 року, шляхом переукладення договору оренди землі укладеного 24.07.2007 року (з доповненням) та зареєстрованого у Кремінському районному відділі Луганської регіональної філії ДП «Центр ДЗК при Держкомземі України» на земельну ділянку промисловості, площею 0,4545 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Промислова (колишня вул. Дзержинського), 2б для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури - утримання виробничої бази і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 30.08.2007 р. для утримання виробничої бази ПАТ по газопостачанню та газифікації «Луганськгаз» (вул. Промислова (колишня вул. Дзержинського), 2)».

Прийнято одноголосно.

 

18.  Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Шуймою О.В. (вул. Декабристів, 35/2А).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Шуйми О.В. щодо затвердження технічної документації та укладання договору сервітуту на земельну ділянку встановленого розміру відповідно до технічної документації, розробленої на підставі рішення 21 сесії 7 скликання міської ради № 21/17 від 05.04.2017 року та пропозицію затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки малої архітектурної форми – торгового павільйону і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Шуймою О.В. (вул. Декабристів, 35/2А)».

Прийнято одноголосно.

 

19.  Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Магомедовим Х.Р. (пл. Кооперативна).

                                                                                                                                  

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Магомедова Х.Р. щодо затвердження технічної документації та укладання договору сервітуту на земельну ділянку встановленого розміру відповідно до технічної документації, розробленої на підставі рішення 21 сесії 7 скликання міської ради № 21/16 від 05.04.2017 року та пропозицію затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки малої архітектурної форми – торгового павільйону, розташованого за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Магомедовим Х.Р. (пл. Кооперативна)».

Прийнято одноголосно.

 

20.  Про внесення змін до договору оренди землі від 10.09.2013 для утримання об’єкту незавершеного будівництва (магазину) гр. Нижник Л.В. (пров. Дружби, 10а).

                                                                                                                                  

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Нижник Л.В. щодо внесення змін до договору оренди землі у зв’язку зі зміною власника нерухомого майна, враховуючи заяву громадянки Фень В.О. щодо внесення змін до договору оренди землі та Договір дарування нежитлової будівлі зареєстрованого в реєстрі за № 1033 виданого 09.08.2017 року та пропозицію внести зміни до договору оренди землі укладеного 10.09.2013 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди земельної ділянки у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 11.09.2013р. за № 2516333 для утримання об’єкту незавершеного будівництва (магазину) розташованого по пров. Дружби, 10а, м. Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до договору оренди землі від 10.09.2013 для утримання об’єкту незавершеного будівництва (магазину) гр. Нижник Л.В. (пров. Дружби, 10а)».

Прийнято одноголосно.

 

21.  Про дострокове припинення права оренди земельної ділянки ФОП Іщенко Н. І. (вул. Шевченко, 25а).

                                                                                                                                  

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Іщенко Н. І. щодо дострокового припинення права оренди земельної ділянки, у зв’язку з відчуженням нерухомого майна державному закладу та пропозицію припинити достроково право оренди ФОП Іщенко Наталії Іванівні на земельну ділянку комунальної власності у встановлених межах площею 0.0525 га розташованої по вул. Шевченко, 25а, м. Кремінна і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про дострокове припинення права оренди земельної ділянки ФОП Іщенко Н. І. (вул. Шевченко, 25а)».

Прийнято одноголосно.

 

22.  Про передачу в постійне користування земельної ділянки ДЗ «Луганському національному університету імені Тараса Шевченка» (вул. Шевченко, 25а).

                                                                                                                                  

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ректора ДЗ «Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» про надання закладу у постійне користування земельної ділянки встановленого розміру, договір купівлі-продажу житлового будинку з відстроченням платежу зареєстрованого в реєстрі за №576 та посвідченого 27.07.2017 року та пропозицію передати Державному закладу «Луганському національному університету імені Тараса Шевченка» юридична адреса: м. Старобільськ, пл. Гоголя, 1, в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах, загальною площею 0,0525 га, розташовану по вул. Шевченко, 25а, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування багатоквартирного жилого будинку і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в постійне користування земельної ділянки ДЗ «Луганському національному університету імені Тараса Шевченка» (вул. Шевченко, 25а)».

Прийнято одноголосно.

 

23.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування КП «Креміннатеплокомуненерго» (вул. Піддубна,18).

                                                                                                                                  

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання директора КП «Креміннатеплокомуненерго» про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, розроблену відповідно до рішення 20 сесії 7 скликання міської ради від 01.03.2017 року № 20/14, та пропозицію затвердити технічну документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка надана для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури – утримання котельні розташовану в межах населеного пункту м. Кремінна, вул. Піддубна, 18 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності та передачу в постійне користування КП «Креміннатеплокомуненерго» (вул. Піддубна,18)».

Прийнято одноголосно.

 

24.  Про передачу в постійне користування земельної ділянки КЗ «Луганському обласному ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетському корпусу імені героїв Молодої гвардії» (вул. Мічуріна,18).

                                                                                                                                  

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання начальника КЗ «Луганському обласному ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетському корпусу імені Молодої гвардії» про надання закладу у постійне користування земельної ділянки встановленого розміру, рішення 17 сесії Кремінської міської ради від 30.11.2016 року № 17/22, та пропозицію передати Комунальному закладу «Луганському обласному ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетському корпусу імені Молодої гвардії» юридична адреса: м. Кремінна, вул. Мічуріна, 18 в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах, загальною площею 4, 1734 га, розташовану по вул. Мічуріна, 18, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладу освіти – ліцею-інтернату і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в постійне користування земельної ділянки КЗ «Луганському обласному ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетському корпусу імені героїв Молодої гвардії» (вул. Мічуріна,18)».

Прийнято одноголосно.

 

25.  Про затвердження ціни продажу земельної ділянки та делегування повноважень на підписання договору купівлі-продажу земельної ділянки (пл. Кооперативна, 49).

                                                                                                                                  

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила, що з метою поповнення міського бюджету в частині надходжень від відчуження земельних ділянок комунальної власності пропонується затвердити ціну продажу земельної ділянки комунальної власності площею 0,0074 га. яка знаходиться за адресою: місто Кремінна Луганської області, пл. Кооперативна, 49, і запланована для передачі у власність шляхом викупу громадянам Терещенко Людмилі Олексіївні та Гнилицькому Володимиру Петровичу, у сумі 25 830 грн. 00 коп. (двадцять п’ять тисяч вісімсот тридцять) грн. 00 коп., і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження ціни продажу земельної ділянки та делегування повноважень на підписання договору купівлі-продажу земельної ділянки (пл. Кооперативна, 49)».

Прийнято одноголосно.

 

26.  Про затвердження ціни продажу земельної ділянки та делегування повноважень на підписання договору купівлі-продажу земельної ділянки (пров. Дружби, 8Б).

                                                                                                                                  

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила що з метою поповнення міського бюджету в частині надходжень від відчуження земельних ділянок комунальної власності, пропонується затвердити ціну продажу земельної ділянки комунальної власності площею 0,0019 га. яка знаходиться за адресою: місто Кремінна Луганської області, пров. Дружби, 8Б, і запланована для передачі у власність шляхом викупу громадянці Жаравіній Ользі Олександрівні, у сумі 8 015 грн. 00 коп. (вісім тисяч п’ятнадцять) грн. 00 коп., і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження ціни продажу земельної ділянки та делегування повноважень на підписання договору купівлі-продажу земельної ділянки (пров. Дружби, 8Б)».

Прийнято одноголосно.

 

27.  Про затвердження ціни продажу земельної ділянки та делегування повноважень на підписання договору купівлі-продажу земельної ділянки (вул. Шевченко, 16а).

                                                                                                                                  

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила, що з метою поповнення міського бюджету в частині надходжень від відчуження земельних ділянок комунальної власності пропонується затвердити ціну продажу земельної ділянки комунальної власності площею 0,0162 га., яка знаходиться за адресою: місто Кремінна Луганської області, вул. Шевченко, 16а, і запланована для передачі у власність шляхом викупу громадянину Мірошникову Анатолію Івановичу, у сумі 68 315 грн. 00 коп. (шістдесят вісім тисяч триста п’ятнадцять) грн. 00 коп., і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження ціни продажу земельної ділянки та делегування повноважень на підписання договору купівлі-продажу земельної ділянки (вул. Шевченко, 16а)».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                                О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                            О.В. ФЕЩЕНКО

Read 705 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG