Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 19 травня 2017 11:44

Протокол №13 від 16.05.2017 (22 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 ПРОТОКОЛ № 13
засідання постійної депутатської комісії
з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв’язку із засобами масової інформації

 

м. Кремінна                                                                                                 „16 ” травня 2017 р.

                                                                                                                      10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Мкртчян В.Г., Тілєєв А.О., Нікішин В.М.

Відсутній 1 член комісії: Зеленський А.А.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник планово-фінансового відділу Смалько Н.М., спеціаліст І категорії Кубай С.В.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільного питання, яке виносяться на 22 сесію міської ради.

Інформація: спеціаліста І категорії Кубай С.В.

 

1.      Про розгляд звіту щодо виконання Програми правової освіти населення та організації надання населенню безоплатної первинної правової допомоги м. Кремінна на 2014-2019 роки.

 

СЛУХАЛИ:

Кубай С.В, яка доповіла рішення Кремінської міської ради шостого скликання від 24.09.2014 р. № 52/4 «Про затвердження Програми правової освіти населення та організації надання населенню безоплатної первинної правової допомоги м.Кремінна на 2014-2019 роки» з додатками до нього, а також дала пояснення щодо мотивів прийняття Програми правової освіти населення та організації надання населенню безоплатної первинної правової допомоги м.Кремінна на 2014-2019 роки (далі Програма) депутатами шостого скликання. Також в доповіді зазначено, що з 2014 року громадською організацією, яка визначена відповідальною за виконання Програми, а саме «Колохорт», не надано жодного звіту про виконану роботу. На запит Кремінської міської ради щодо надання звіту з виконання Програми за 2014-2017 роки отримана відповідь керівника громадської організації «Кремінський центр правової інформації, консультації та допомоги «Колохорт» Андрєєва Олександра Вікторовича (вих. № 1зв/17 від 17.04.2017 р.), яка була зачитана у повному обсязі. Зауважено, що інформація яка відображена у відповіді не відповідає розділам Програми та вимогам і критеріям запиту.

Кубай С.В. – зачитала проект рішення, який пропонується внести до порядку денного 22-ої сесії.

Нікішин В.М. – я не пам’ятаю щоб по цій Програмі хтось давав звіт. А де знаходиться ця громадська організація «Колохорт»?

Кубай С.В. – громадська організація «Колохорт» знаходиться у приміщення будівлі за адресою пл.Красна, 20, яка належить до комунальної власності міської ради.

Мкртчян В.Г. – а на яких правах ця організація там знаходиться?

Кубай С.В. – організація використовує приміщення безоплатно, відповідно до вище названого рішення, як відповідальна за виконання Програми. Але, підписаний договір на користування даним приміщенням в Кремінській міській раді відсутній.

Нікішин В.М. – тобто організація користується приміщенням безкоштовно?

Кубай С.В. – так.

Мкртчян В.Г. – а чи є в місті організації які надають безоплатну правову допомогу населенню крім громадської організації «Колохорт»?

Кубай С.В. – так є, Кремінське бюро Сєвєродонецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, крім того первинну правову допомогу безкоштовно надають населенню всі юридичні служби адміністративних установ таких, як міська рада, районна рада, райдержадміністрація та інші.

Мкртчян В.Г. – незрозуміло, навіщо нам тоді ця Програма, якщо ще і звіти не надаються?

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про розгляд звіту щодо виконання Програми правової освіти населення та організації надання населенню безоплатної первинної правової допомоги м. Кремінна на 2014-2019 роки».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                               В.Г. МКРТЧЯН

 

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                            А.О. ТІЛЄЄВ

Read 792 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG