Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 10 квітня 2017 14:18

Протокол №22 від 28.03.2017 (21 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 22
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

м. Кремінна                                                                                                 „28” березня 2017 р.
                                                                                                                       10.00, каб.12

 

На засіданні присутні 4 членів комісії: Осєннов О.М., Фещенко О.В. Наумчук Ю.М., Попов В.Г.

Відсутні: Лопата Б.А.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 21 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

  1. Про визнання таким, що втратило чинність рішення 17 сесії міської ради 7 скликання від 30.11.2016 року № 17/9 (вул. Красна, 33).

 

СЛУХАЛИ

Пруденко О.П., яка оголосила заву громадянина Марченка А.В. щодо прийнятого рішення від 30.11.2016 року № 17/9, інформацію, що запитувана земельна ділянка була раніше передана в приватну власність відповідно до рішення міськвиконкому Кремінської міської ради від 29.08.1997 року № 952 громадянину Цикунову Олександру Павловичу та на даний час належить громадянці Махурі Валентині Сергіївні відповідно до Свідоцтва про право на спадщину а законом зареєстрованим в реєстрі за № 1710 виданого 18.04.2011 року та пропозицію визнати таким, що втратило чинність рішення 17 сесії міської ради 7 скликання від 30.11.2016 року № 17/9 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Марченку А.В. (вул. Красна, 33) і ознайомила з відповідним проектом рішення.

Осєннов О.М. проголосив зауваження до начальника землевпорядного відділу та членів комісії щодо необхідності виїзду на місце з питань передачі земельних ділянок.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення і винести на розгляд сесії проект рішення «Про визнання таким, що втратило чинність рішення 17 сесії міської ради 7 скликання від 30.11.2016 року № 17/9 (вул. Красна, 33)»

Прийнято більшістю голосів.

 

2.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян (збірне).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, рішення 13 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 21.09.2011 р. № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» 0 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян (збірне)».

Прийнято одноголосно.

 

3.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в постійне користування КУ «Кремінський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» (пл. Кооперативна, 20).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції КУ «Кремінський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою для передачі в постійне користування земельної ділянки, на якій розташовано нерухоме майно – адміністративна будівля зі спорудами, рішення Кремінської районної ради від 05.06.2014 року № 44/6 та рішення Кремінської районної ради від 18.08.2016 року № 11/7 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в постійне користування КУ «Кремінський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» (пл. Кооперативна, 20)» .

Прийнято одноголосно.

 

4.      Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва гр. Висоцкій О.Г. (сел. Житлівка, вул. Піщана).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Бяльського О.В. – розробника проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Висоцькій О.Г. для ведення городництва за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності щодо подовження терміну дії виконання, рішення сесії міської ради від 23.12.2015 року № 3/45, рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва гр. Висоцкій О.Г. (сел. Житлівка, вул. Піщана)»

Прийнято одноголосно.     

 

5.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду гр. Трофімову І.В. (пр. Дружби, 11/4).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Трофімова І.В. щодо надання дозволу на відведення земельної ділянки з послідуючим укладанням договору оренди землі на земельну ділянку для обслуговування вбудованого приміщення - магазину, Договір купівлі-продажу квартири зареєстрованого в реєстрі за № 1651 виданого 12.10.2016 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею її в оренду гр. Трофімову І.В. (пр. Дружби, 11/4)» .

Прийнято одноголосно.

 

6.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Магомедову Х.Р. (пл. Кооперативна).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Магомедову Х.Р. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою з послідуючим укладанням договору сервітуту на земельну ділянку для установки торгового павільйону, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 07.02.2017 р. № 32 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Магомедову Х.Р. (пл. Кооперативна)».

Прийнято одноголосно.

 

7.      Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Шуймі О.В. (вул. Декабристів, 35/2а).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Шуйми О.В. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою з послідуючим укладанням договору сервітуту на земельну ділянку для установки торгового павільйону, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 01.07.2015 р. № і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Шуймі О.В. (вул. Декабристів, 35/2а)» .

Прийнято одноголосно.

 

8.      Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки гр. Єршову В.І. (вул. Підвільшанська, район садиби 218).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Єршова В.І. про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення – для городництва на землі житлової та громадської забудови – для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею в приватну власність і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки гр. Єршову В.І. (вул. Підвільшанська, район садиби 218)».

Прийнято одноголосно.

 

9.      Про надання дозволу на складання детального плану території окремої земельної ділянки ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» (пров. Сєвєрний).

                                                                                                                                  

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» щодо надання дозволу на складання детального плану території окремої земельної ділянки, рішення Кремінської міської ради від 01.03.2017 року № 20/20 і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання детального плану території окремої земельної ділянки ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» (пров. Сєвєрний)».

Прийнято одноголосно.

 

10.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності (пр. Дружби, 13).

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила технічну документацію із землеустрою, розроблену на підставі рішення 12 сесії 7 скликання міської ради № 12/15 від 29.06.2016 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності (пр. Дружби, 13)» .

Прийнято одноголосно.

 

11.  Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 5 сесії міської ради 7 скликання від 01.03.2017 року № 20/7 «Про передачу земельних ділянок комунальної власності фізичним особам у власність або в користування на правах оренди та проведення їх продажу» та розпорядження міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення з доповненнями і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян» .

Прийнято одноголосно.

 

12.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Турчаніковій С.І. (вул. Побєди, 10).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Турчанікової С.І. щодо передачу в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації із землеустрою, розробленого на підставі рішення 17 сесії 7 скликання міської ради № 17/12 від 30.11.2016 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду гр. Турчаніковій С.І. (вул. Побєди, 10)» .

Прийнято одноголосно.

 

13.  Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 27.12.2013 р. для утримання нежитлової будівлі - магазину гр. Орлову О.О., Андрєєву А.О. та Селіверстову Д.О.(вул. Вокзальна, 8а).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадян Орлова О.О., Андрєєва А.О. та Селіверстова Д.О. щодо поновлення строку дії договору оренди землі та інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 27.12.2013 р. для утримання нежитлової будівлі - магазину гр. Орлову О.О., Андрєєву А.О. та Селіверстову Д.О.(вул. Вокзальна, 8а)»

Прийнято одноголосно.     

 

14.  Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 17.02.2012 р. для утримання нежитлових будівель і споруд типографії, що використовуються як офіс ФОП Юхимук Т.В. (вул. Банкова, 5а).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Юхимук Т.В. щодо поновлення строку дії договору оренди землі та інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 17.02.2012 р. для утримання нежитлових будівель і споруд типографії, що використовуються як офіс ФОП Юхимук Т.В. (вул. Банкова, 5а)».

Прийнято одноголосно.

 

15.  Про визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі від 09.07.2015 року укладений з громадянами Вашечком С.В. та Копилець Н.Ю. (вул. Харківська, 57).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заву громадян Вашечка С.В. та Копилець Н.Ю. щодо визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі від 09.07.2015 року у зв’язку з викупом земельної ділянки, Договір купівлі-продажу земельної ділянки зареєстрованого в реєстрі за № 237 та виданого 10.03.2017 року і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі від 09.07.2015 року укладений з громадянами Вашечком С.В. та Копилець Н.Ю. (вул. Харківська, 57)» .

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                                 О.М. ОСЄННОВ

 

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                            О.В. ФЕЩЕНКО

Read 789 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG