accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 24 лютого 2021 11:02

Кремінським районним судом засуджено місцевого мешканця за незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів

18.02.2021 Кремінським районним судом за обвинуваченням, яке підтримано прокурором Кремінського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури, засуджено жителя м. Кремінна за вчинення кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.309 КК України, а саме за незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, до штрафу у розмірі 17000 гривень.

За встановленими судом обставинами співробітникам СВ ВП №2 Сєвєродонецького РУП ГУНП в Луганській області під час санкціонованих обшуків за місцем мешкання засудженого та місцем мешкання його родичів, до якого останній мав доступ, виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб обіг якого заборонений – канабіс у кількості 494, 97 грама.

Кремінським відділом Сєвєродонецької місцевої прокуратури разом ВП №2 Сєвєродонецького РУП ГУНП в Луганській області постійно вживаються узгоджені заходи спрямовані на викриття правопорушень у сфері обігу наркотичних засобів, прекурсорів, їх аналогів та притягнення винних осіб до передбаченої законом відповідальності.

 

Прокурор Кремінського відділу
Сєвєродонецької місцевої прокуратури                  В. Погодін

 

«ПОГОДЖЕНО»
Начальник Кремінського відділу
Сєвєродонецької місцевої прокуратури                  Є. Сукач

Read 557 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG