accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 29 січня 2021 12:47

78-ма річниця визволення Кремінщини від нацистських загарбників

29 січня у Кремінній відзначали 78-у річницю визволення Кремінщини від нацистських окупантів. В заходах взяв участь Кремінський міський голова Володимир Струк, його заступниця Наталя Макогон, представники ветеранських громадських організацій, мешканці міста.
В залі пам’яті подій Другої світової війни краєзнавчого музею директор закладу Людмила Єжова розповіла про часи окупації нашого краю, про подвиг співвітчизників, які на фронті і в тилу наближали день визволення Кремінщини та всієї батьківщини. Розповіла про ті буремні події й присутня на заході учасниця бойових дій Людмила Гаврилівна Євдошенко, яка у 10-річному віці у 1941 р. стала санітаркою Кремінського госпіталю. Взяв слово й Кремінський міський голова Володимир Струк. Він привітав мешканців громади із річницею визволення Кремінщини від нацистських загарбників.
«Звільнення Кремінщини від фашистських загарбників – велике свято. В мене мати пройшла концтабір. Загинули два дідусі. І для мене річниця звільнення будь-якого села, населеного пункту та міста є великим святом. Всім, хто брав участь у визволенні на фронті, працівникам тилу низький уклін. Дякую представникам ветеранських організацій, які продовжують виховувати нашу молодь в дусі героїчного патріотизму наших героїв-визволителів. Вітаю мешканців громади із 78-ю річницею визволення від окупантів. Бажаю здоров’я, миру та злагоди», - зазначив Володимир Струк.
Кульмінацією заходів стала хвилина мовчання та покладання квітів до Меморіалу Слави на честь пам’яті загиблих під час визволення Кремінщини і всієї Другої світової війни.
Read 1135 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG