accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 11 червня 2020 16:10

Аналіз результатів опитування громадян Кремінної з питань прозорості діяльності й відкритості місцевої влади

11 червня у міській раді відбувся семінар, під час якого було презентовано результати опитування громадян Кремінної з питань прозорості діяльності й відкритості місцевої влади. Опитування організовано консультантами з розробки антикорупційної стратегії від ПРООН в Україні. Підготовчу роботу координували консультант ПРООН Олексій Солдатенко та заступники міського голови, учасники робочої групи з розробки антикорупційної стратегії ОТГ Георгій Дзивульський та Наталя Макогон.

Під час дослідження методом онлайн-анкетування було опитано 436 мешканців м. Кремінна. За соціально-демографічними характеристиками респондентів до анкетування залучились 55,5 % жінок та 44,5 % чоловіків. Із загальної кількості 50,7 % пенсіонери та люди поважного віку, 36,3 % – середнього віку, 13 % - від 18 років до 39 років.

За результатами опитування половина респондентів (58,3%) задоволені станом справ у місті. 53,2 % позитивно ставляться до зворотнього зв’язку ради з громадою. 66,6% задоволені станом інформованості населення місцевою владою через засоби масової інформації: офіційний сайт міської ради (21,8 %), мережа Фейсбук (22,7 %), місцева преса (17,6 %). Треба пам’ятати про інші шляхи отримання інформації - знайомі, друзі, працівники ради, депутати та ін.

Дані дослідження для нас не просто корисні, вони є вже закінченою результативною роботою, яку можна використовувати у подальших планах. Отримані результати дозволять сформулювати конкретні напрямки роботи для антикорупційної стратегії перспективної Кремінської ОТГ.

Під час семінару працівники міської ради проаналізували систему місцевого управління на предмет корупційних ризиків у трьох напрямках:

  • утримання доріг;
  • формування бюджету;
  • призначення керівників комунальних підприємств.

Результати роботи будуть використані у розробці антикорупційної стратегії нашого органу місцевого самоврядування, наявність якої є необхідною для співпраці з інвестиційними Програмами на користь громади.


Loading...

Read 2976 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG